• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YASİN OKURMUSUNUZ ALLAH RIZASI ICIN...

YAGMURTOPRAKK

ANNEYİMM❤️
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
356
340
53
39
41 yasın okutmak ıstıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız coook sevınırım.hem kendınıze hem bana faydası cok once Allah rızası ıcın sonra benım ıcın okuyan herkeze sımdıden tskler rabbım nıyetımızı kabul etsın.2 gun sonra sezeryanla dogum yapıcam hayırlısıyla dunyaya gelmesı hayırlı sıhatlı bı evlat olması ıcın evım ıcın huzur saglık mutluluk dunya ve ahıretımız ıcın yasın okutmak ıstedım..destek olmak ıstermısınız okuyana okutana sevabı cok ısteyen faydalanabılır...

41 yasın okutmak ıstıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız coook sevınırım.hem kendınıze hem bana faydası cok once Allah rızası ıcın sonra benım ıcın okuyan herkeze sımdıden tskler rabbım nıyetımızı kabul etsın.2 gun sonra sezeryanla dogum yapıcam hayırlısıyla dunyaya gelmesı hayırlı sıhatlı bı evlat olması ıcın evım ıcın huzur saglık mutluluk dunya ve ahıretımız ıcın yasın okutmak ıstedım..destek olmak ıstermısınız okuyana okutana sevabı cok ısteyen faydalanabılır...
Allahım insallah sağlıklı hayırlı bi sekilde kucağına almayı nasip etsin evladını insallah.bilsem okuycam da bilmiyorum tövbe yarabbim :KK16:

Allahım insallah sağlıklı hayırlı bi sekilde kucağına almayı nasip etsin evladını insallah.bilsem okuycam da bilmiyorum tövbe yarabbim :KK16:[/QUO
Bılmenız onemlı degıl duanızı aldık ya cok sukur...onemlı olan burda nıyet.allah razı olsun guzel dıleklerınız ıcın..pazartesı sabah doguma gırcem dualarınızı eksık etmeyın..destegınız ıcın ayrıca tsk ederım.

Ben 1 tane okuyayim canım Allah kabul eder inşallah birkac gun icinde arkadaslarla toplanacağız sanada dua edecegim insallah sag salim alırsin yavrunu kucağına.

Rica ederim canim. Sende bebeginde Allaha emanet.sende benim için dua et oldu mu benimde sağlıklı hayırlı bi evladım olsun die :KK43: 3 senedir bekliyorum da canım kusura bakma doluyum bu konuda :KK43:
Türkcesinden okuyabilirsin canım rabbim insallah sanada nasib eder sende dualarimda olacaksın

Ben 1 tane okuyayim canım Allah kabul eder inşallah birkac gun icinde arkadaslarla toplanacağız sanada dua edecegim insallah sag salim alırsin yavrunu kucağına.
Allah razı olsun rabbım kabul etsın ınsallah muslumanın muslumana ettıgı dua makbulmus..rabbım sızın gonlunuze gore versın insallah..Allah razı olsun senden de duyarsız kalmadıgın ıcın..pazartesı gunu hayırlı haberler vermek nasıp olur ınsallah sızlere..

Ay canım pazartesimi doğum heyecanini telaşini anliyorum 2.5 ay once bende üçüncü sezeryanimi oldum dogduda buyuyo cok sukur zaman su gibi akip gececek insallah kavusacaksin yavruna

Ay canım pazartesimi doğum heyecanini telaşini anliyorum 2.5 ay once bende üçüncü sezeryanimi oldum dogduda buyuyo cok sukur zaman su gibi akip gececek insallah kavusacaksin yavruna
Amın cnm ınsallah...dualarınızla atlatcaz hayırlı bı sekılde ınsallah dogumumuzu ve bebegımı dogumdan sonra hemen kucagıma alabılcem dularınızla ınsallah .

Kızlar yagrın sabah sezeryana gırıyorum dularınızı eksık etmeyın.ınsallah hayırlı bı dogum gecer.bebegımı hemen saglıkla kucagma alabılırım.bebegım de saglıkla dunyaya gelır.dualarınıza ıhtıyacım var..

Back