38 yasindayim 2 hamilelikten sonra dislerimin hepsi agridi simdi hepsi dolgu
ön dislerim haric bu yaziyi yazarken disim agriyor doktora gitmeye korkuyorum cekecek diye bu kadar bakmaya fircalamaya dislerim böyle günlük en az 2 fircalarim düsünün dis demeyin ammada derliyim disim agriyoryaaaaa
27 yaşındayım,diş dr unun yolunu bilmem valla kontrol amaçlı gitmiştim bi kere sadece o kadar,babaannem 75 yaşında hala kendi dişleridir,çürüğü bile yok duyanlar hayret ediyolar,sanırım ona çekicemkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
fırçayla bakımla çok alakalı değil çoğunlukla ırsi,ben 23yaşındayım dişlerime iyi bakarım ama ne kadar fırçalayıp ip kullansam da tam 9dolgum var küçük kardeşlerim de bile dolgu var doktor ırsidir dedi,bu yaşta arkalarda sağlam diş yok ne yapalım...
16 yasindayim ne dolgum var ne de kanal tedavisi ...6-7 sinif gibi tel takmaya basladim gecen sene cikardi discim ama hala dislerimden memnun degilim Pff :SS
16 yasındayım kucukken dislerime simdi gosterdigim kadar onem vermezdim 2 kanal tedavisi 2 dolgum var.
Tel taktırıcam diye bikac dolgu daha yaptırıcam.
Gecen hafta 2 dis cektirdim 2 dis daha cektiricem.
Haziranda damagım yarılcak. Daha 16yım ama dislerimden kendimi bildim bileli cekiyorum
25im hep ne kadar şanslısın derdi herkes dişçi yolu bilmezdim taakiii hamiş kalana dek, 1dolgum 1kanal tedavim 1de beklemede çürüğüm var, hiç ihmal etmeyin her çocuk bir diş demişler, ne 1dişi, saç diş kalmıycak yakında bende
ben 25 yaşindayimsengözlerimebaksanab,9tane dolgum var(onların 4dü ön dişlerde:1shok:)bir tane irmilik dişi çektimlülülülülülü,gelecek hafta bir tane daha irmilik çekecem,ve iki gömülü dişim varCADIARZU,fakat bir sorun çikarmadılar,bekliyorlar,kaydirigubbakcemile3vallaha yakında kayin pederime benzerim gibi geliyor bana takma dişleri takıp hapşirmaya korkacağım:roflol:
24 yaşındayım hayatımda hiç dişimle ilgili problemim olmamıştı ama şimdi 1 tane azı dişim çok hafif çürümeye başladı acayip tırsıyorum dişlerimde hafif bi yamukluk var tel takmak istiyorum ama parada anlaşamıyoruz:):):):):)):)
20 yaşındayım bir çekim bir kanal 5 dolgu var sırnaşık şey napıyım ben çabuk çürüyolar annem beni emzirirken beslenmesine pek dikkat etmemiş galiba he bi de dolgu 6 olcak yakında