Yaşımıza göre diş durumumuzu yazalım

20 yaşındaym bir kanal tedavim 2tanede kırılmış dişim var

yaş 20........
2 büyük çürük..............
3 küçük çürük..............
4 20lik diş cekılecek damak yapısı dar cıkamıyo agrı yapıyo
dogumdan sonra gıdıp hepsını hallettırıcem
bu arada ılgınç gelebılır ama bunların hepsı hamılelıgımde oldu ondan önce bırsey yoktu...

22 yaşındayım
1 kanal tedewim war bı sene sonrada o dişim çekildi
inşallah başkada olmaz...........

21 yasımdayım..
1 kanal tedavisi bir de dolgum var..
Üstelik her gun mutlaka dısımı fırcalarım..

25 yaşındayım .çok şükür hiç sorunum yok birkere aylarca önce gittim dişçiye oda bir tane süt dişim düşüp yerine gelmesi gereken diş çıkmamış, oda sızlıyordu sorun yok genede ..çok sigara ve çay içmeme rağmen sağlıklı dişlerim olduğunu düşünüyorum ...20 lilk dişer dahil hiç diş çektirmedim ihtiyacımda yok ..çok şükür dişimde yamukluk falanda yok..

Son düzenleme:
25 yaşındayım şimdiye kadar ne diş çektirdim (20lik diş 1 hariç),ne çürüğüm ne dolgum var ama perşembe günü ilk dolgumu yaptırıcam galibaaa:bbo: kafamçokkarıştı :enbuyukkk:

Son düzenleme:
25 yaşındayım 5 dolgum var...birtane çürük tedavisi olmayan çekilecek ve yerine implant yapılacak birde kıymetlim vaaarr

25 yaşındayım şimdiye kadar ne diş çektirdim (20lik diş 1 hariç),ne çürüğüm ne dolgum var ama perşembe günü ilk dolgumu yaptırıcam galibaaa:bbo: kafamçokkarıştı :enbuyukkk:

ooohh ne mutlu sana ..benim kıymetlim dediğim ön dişlerin hemen yanındaki dişim çekilecek..ön tarafta ve görünen bir diş olduğundan kıymetlim diyorum şekerüüm...delikafadulden
gerçi implant yaptıracam ama dolar çok yüksek düşmesini bekliyeceğim..:1shok:.dolar düşene kadarda orası dişsiz kalacak..:çok üzgünüm:tek diş canavaaarr..ama geçici takma diş yaptırırım sanırım.dişsiz dolanamammkaydirigubbakcemile3:1hug:

24 yaşımdayım.....dişlerim çok düzgün yamuğu, eğrisi ,çürüğü yok ...dolgu,kanal yok...hayatımda hiç dişim ağrımadı..hiç diş çektirmedim.sigara kullanmıyorum..hergün dişlerimi fırçalıyorum... umarım hayatımın kalanındada böyle devam eder...ama hamilelikte cok sorun oluyomuş galiba

aynen senın gıbıydım hamıle kalmadan önce bırkere dıscı koltuguna oturmadım ınan inci gibiydi hepsı hamıle kaldım dıslerım curumeye bozulmaya basladısenağlama

aynen senın gıbıydım hamıle kalmadan önce bırkere dıscı koltuguna oturmadım ınan inci gibiydi hepsı hamıle kaldım dıslerım curumeye bozulmaya basladısenağlama

canım üzülme:1hug: ama ben peynir,yoğurt çok yerim sütte içmeye çalışıyorum şimdiden...hamile kalınca 2 katına cıkarıcam dişlerime bişey olmasını göze alamam...
sende bol bol süt ve süt ürünleri ye-iç...bebişede sanada çok lazım...kendine iyi bak hamilelik vücudu baya yoruyo..:CüvCüv:

Çok haklısın canım....:teselli: :1rolleyes: geçmiş olsun :1rolleyes:

22 yaşındayım tek problem üst dişlerimden 1 tanesinde çekilme var diş eti problemi o da yetiyo zaten diş ipi kullanıyoz doktora gidiyoz temizletiyoz kırmızımzsı hala geçmiyo yaaa benneyaptımki ben de diyodum hep hiç dr koltuğuna oturmadım die hiç marifet deil arkdaşlar kontrole gidin temizletin sonra bi yerden problem çıkıyo yaa senağlama

hamilelikte bol süt içerseniz hiç bişi olmaz hem çocuk için çok faydalı 2 oğlum var ilkinde hergün süt tüketirdim eksik olduğu halde boy uzun doğdu ikincisinde içmedim o daha kısa oldu şimdide öyleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…