25 yaşındayım şimdiye kadar ne diş çektirdim (20lik diş 1 hariç),ne çürüğüm ne dolgum var ama perşembe günü ilk dolgumu yaptırıcam galibaaa:bbo: kafamçokkarıştı :enbuyukkk:
24 yaşımdayım.....dişlerim çok düzgün yamuğu, eğrisi ,çürüğü yok ...dolgu,kanal yok...hayatımda hiç dişim ağrımadı..hiç diş çektirmedim.sigara kullanmıyorum..hergün dişlerimi fırçalıyorum...umarım hayatımın kalanındada böyle devam eder...ama hamilelikte cok sorun oluyomuş galiba
aynen senın gıbıydım hamıle kalmadan önce bırkere dıscı koltuguna oturmadım ınan inci gibiydi hepsı hamıle kaldım dıslerım curumeye bozulmaya basladısenağlama
ooohh ne mutlu sana ..benim kıymetlim dediğim ön dişlerin hemen yanındaki dişim çekilecek..ön tarafta ve görünen bir diş olduğundan kıymetlim diyorum şekerüüm...delikafadulden
gerçi implant yaptıracam ama dolar çok yüksek düşmesini bekliyeceğim..:1shok:.dolar düşene kadarda orası dişsiz kalacak..:çok üzgünüm:tek diş canavaaarr..ama geçici takma diş yaptırırım sanırım.dişsiz dolanamammkaydirigubbakcemile3:1hug:
Ben 27 yaşındayım 3 dolgum var. Siz de durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?