Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynıyım ama en azından 17 yaşındayken de 25 sanıyolardı şimdi 23 üm şimdi de 25 sanıyolar belki 25 de eşitlenirim diye sabırla bekliyorum![]()
arkadaşlar ben 23 yaşında uzun boylu biriyim.yaşımdan büyük duruyorum.sakin tavrımda bunu etkiliyor sanırım.bir ortama girdigimde yaş konusu açılıp 23 dedigimde insanlar AAA DAHA BÜYÜK SANIYORDUK BİZ diyorlar.27 falan gibi duruyormuşum.buda beni üzüyor.bu hep böyle mi gider ne zaman normal yaşımı göstericem ben.40 a geldigimde 50gibi mi olcam yani![]()
canım tavırların kişilik özelliklerinin yansıması,onu değiştiremezsın.değiştirirsen de yapmacık olursun.
ama giyim tarzında vs. değişiklikler yapabilirsin.saçın ,kilon nasıl mesela?
E tabii giyim kuşamla, saçla , makyajla biraz daha genç görünülebilir ama bir de sima denen birşey var ki, büyük gösteriyorsan naparsan yap fazla birşey değiştiremezsin.
Bazıları şanslı bu konuda ; bunun minyonlukla falan kesinlikle ilgisi yok.
Mesela küçük bir tespit; yuvarlak göz hatlarına sahip kişiler daha ufak gösteriyor.
ben de aynıyım ama en azından 17 yaşındayken de 25 sanıyolardı şimdi 23 üm şimdi de 25 sanıyolar belki 25 de eşitlenirim diye sabırla bekliyorum![]()