• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımdan büyük gösteriyorum:(

canım tavırların kişilik özelliklerinin yansıması,onu değiştiremezsın.değiştirirsen de yapmacık olursun.
ama giyim tarzında vs. değişiklikler yapabilirsin.saçın ,kilon nasıl mesela?

Evet giyim kilo saç değiştiriyor insanı yaşından büyük göstermenize neden olabiliyor
Mesela sarı saç herzaman büyük gösterir yaşınızdan
Dik çizgilerle kesilmiş elbiseler daha zayıf
V yaka dekolte boynu ve boyu daha uzun gösterir gibi gibi..

tavırlar hal hareketler kişilik olgunluğundandır yaşı fazla göstermekle alakası yok bece fizikendir söylenenler görsel..

Valla ben de yaşımdan küçük duyuyorum diye şikayetçiyim. Küçücük çocuklar beni 8.sınıf çocuğu zannediyo boyuma rağmen. (Bu arada 17 yaşındayım).
Benim teyzeme de hep büyük gösterdiğini söylerlerdi. O da gitti saç rengini ve giyim tarzını değiştirdi. Abartı majyaja kaçardı, artık yapmıyor bile denebilir.
Kendiniz üzerinde ufak değişiklikler yaparsanız daha küçük gösterebilirsiniz. Bence çevreden söylenenleri çok da takmayın. Yaşınızı yaşamaya bakın siz. Bu zamanlarınız bir daha gelmeyecek. :29:

E tabii giyim kuşamla, saçla , makyajla biraz daha genç görünülebilir ama bir de sima denen birşey var ki, büyük gösteriyorsan naparsan yap fazla birşey değiştiremezsin.

Bazıları şanslı bu konuda ; bunun minyonlukla falan kesinlikle ilgisi yok.

Mesela küçük bir tespit; yuvarlak göz hatlarına sahip kişiler daha ufak gösteriyor.

Giyim tarzı saç rengi denilen gibi etkili olabilir ama bir arkadaşın dediği gibi sima denen bir şeyde var.Örneğin saçlarım sarı renkte ama yaşımı gösteriyorum.Tabii tonu falan da önemli ama yüze bakılınca anlaşılan bir şeyler var.Ama herkesin yapısı farklı farklı takmayın bunu kafanıza.Zamanla oturabilir de.​

ben de aynıyım ama en azından 17 yaşındayken de 25 sanıyolardı şimdi 23 üm şimdi de 25 sanıyolar belki 25 de eşitlenirim diye sabırla bekliyorum :1:

Beni de ablamın ablası sanıyorlar 2.5 yaş var aramızda.Ama o küçük gösteriyor.Beni de 15 yaşındayken 18-19 yaşında sanıyolardı.

bence de en önce saç renginden başla eğer boya varsa
biraz kıpır kıpır renkli şeyler giyin, tabi rengarenk giyin demiyorum yani ciddi takımlar kumaş pantolon falan giyiyorsan giyme
ağır makyaj yapma bir de koyu renklerden kaçın
kiloluysan da biraz kilo ver oooo zaten boyun da uzunmuş fıstık gibi çıtır olur çıkarsın

Emin ol küçük görünmekten iyidir. Alt komşum yeni taşındığında onlara merhaba hoşgeldiniz demiştim. Beni dikkate alıp cevap bile vermemişlerdi. Meğer beni evin küçük kızı sanıyorlarmış. Öyle sinir olmuştum ki. Yaşımı öğrendiklerinde evet dikkate almaya başladılar :61: Ayrıca küçük görünmek istiyorsan hangi yaşın kıyafetlerini giyersen o yaşta görünürsün bu kadar basit... Saçlarını yanlardan kuyruk yapıp bi tişört ve kotla gayet küçük gösterirsin.

Benide 15 iken 20
17 iken 25
şuan 20 iken 22 sanıyorlar
küçüldüm mü nee:9:
takma okadar ya ben siyah saç kullanıyordum beyaz tenli olduğum için
göz makyajınıda sert yapardım
haliyle büyük gösterirdim
Şimdi kumral yaptım azcık kg verdim ufaldım:)
Bunlar etken yani kg saç makyaj giyim...

valla kucukken yasıtlarıma gore uzun ve ırıydım hep benı buyuk sanarlardı sınır oldummmm bıde aaaaaa felan derlerdeı orta okuldaken lısye gııyor felan derlerdi dusun sonna kılo verdım saclarımın modelini değiştirdım üni okurken sınavlara nezaman gırcen dıyolardı ne sınavına dıyodun unı sınavına dıyolardı son sınıftayım dıyodum dusun yanı kılo ve sac cok onemlı tabı bıde gıyım tarzı

arkadaşlar ben 23 yaşında uzun boylu biriyim.yaşımdan büyük duruyorum.sakin tavrımda bunu etkiliyor sanırım.bir ortama girdigimde yaş konusu açılıp 23 dedigimde insanlar AAA DAHA BÜYÜK SANIYORDUK BİZ diyorlar.27 falan gibi duruyormuşum.buda beni üzüyor.bu hep böyle mi gider ne zaman normal yaşımı göstericem ben.40 a geldigimde 50gibi mi olcam yani:(

canım kiloluysan diyet yapmalısın. kilo insanı olduğundan daha fazla gösteriyor malisef.
birde giyindiğin kıyafetlere dikkat etmelisin. yaşından büyük gösteren kıyafetlerden uzak durmalısın.. saç şekline ve makyajınada dikkat etmelisin.. bazı modeller kadınsı gösterir.

Son düzenleme:
KAHKÜL BIRAK!

ben de sen gibiyim saçlarım sarıydı, bi de kokoşumdur elbiseler makyajlar dolanırdım 20 yaşındayken ablam da 26 iken onu benim kardeşim sanıyorlardı. ama o da kot-tişört giyinir nerdeyse sıfır makyaj yapar, biraz da hakikaten sima olarak kırışıklığı vs yaşına göre çok iyi.

ben de sarı saçtan sıkıldım hafiften kendi saç rengime döndüm(koyu kestane) sonra da bir kahkül kestiriyim dedim, makyajı azalttım pembe tonlarında yapmaya başladım,
aaa bi baktım bana össye ne zaman girceksin fln diyorlar, halbuki ben 4. sınıftaydım o sırada.

kilo verme-saç rengi-kahkül-hafif makyaj- spor kıyafetler ile lisede bile sanabilirler seni hiç üzülme :) bi de sigara içiiosan bırak

canım tavırların kişilik özelliklerinin yansıması,onu değiştiremezsın.değiştirirsen de yapmacık olursun.
ama giyim tarzında vs. değişiklikler yapabilirsin.saçın ,kilon nasıl mesela?

canım spor giyinirim.kumaş pantolan etek hayatımda giymedim.saçlarım kahverengi idi şimdi sarıya boyattım ama saçtanda degil her ikisindede degişen birşey yok.kilolu da degilim zayıfım 57 kiloyum.neden büyük gösteriyorum anlamıyorum

E tabii giyim kuşamla, saçla , makyajla biraz daha genç görünülebilir ama bir de sima denen birşey var ki, büyük gösteriyorsan naparsan yap fazla birşey değiştiremezsin.

Bazıları şanslı bu konuda ; bunun minyonlukla falan kesinlikle ilgisi yok.

Mesela küçük bir tespit; yuvarlak göz hatlarına sahip kişiler daha ufak gösteriyor.

yani evet kesinlikle sima ila ilgili.yoksa abartı makyaj falan yapmam.yani zaten 23 yaşı makyajla falan daha ne kadar genç gösteririm.uzun boylu olmak mı acaba sorun?

Back
X