• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşım 40 amh 0,20 4-8 arası yumurta yeni evliyim tüp bebek hemen denemelimiyim?

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
866
745
303
Aslında başlık net, ikinci evliliğim eşim omurilik enfeksiyonu geçirdi mesane sorunu vardı atlattık gibi spermler cok şükür iyi çıktı ondan korkuyorduk biraz kendimiz denemek istiyoruz ama amh 0,20 adetlerim düzenli kanamam 3,5 4 gün sürüyor. Hatta bekarken daha azdı evlenip düzgün beslenince daha iyi oldu provitamin arı sütü propolis hayıt macunu optifert kullanıyorum iki aydır.4-8 arası folikül görüyr doktor ama bilemiyorum ne kadar sağlıklı . ovalüsasyon ile bu ay denedim çatlama sorunu yok sanırım.Koyu çizgiyi gördüm.İstanbula yeni yerleştim eşim buralı. Hazirandan sonra aşılama yada tüp bebek düşünüyorum biraz denemek istedim ümit vardır Allah kısmet eder inşallah ve kendim kalmak istiyorum hamile. Düşünceleriniz önerileriniz var mıdır.

Yaşınız itibariyle vakit kaybetmemenizi tavsiye ederim. Çünkü tup bebek de herkeste öyle hemen olmuyor. Bazen uygun yumurta ya da transferi yapmak aylar sürüyor.

evet farkındayım haziran ayı başlayabilirim bu arda vucudumu da hazırlıyorum sağlıklı beslenerek

Back
X