Yasemin kokulu parfüm önerileriniz.

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.380
17
358
41
Ankara
Yasemin kokulu parfüm arıyorum arkadaşlar.Bildiğiniz isimler var mı?

armani gio...
yaseminin içine düşmüş gbii olursun heralde..
bide acığını alırsan 3 gün koku çıkmaz

benim bildigim ama hiç koklamadim elizabeth taylor passion var vanilya ve yaseminli

Calvin Klein'in Beauty adlı yeni çıkan parfümü süper diyebilirim kızlar mutlaka deneyin yasemin içinde fazlasıyla var

little black dress bunu kullandım gerçekten güzel ama diğer parfümler pahalı galiba.Orjinal parfümler doldurma yapılabiliyormu kızlar?

yukrıda arkadaşların yazdıklarının hepsinin dolumu var diye biliyorum..
little black dress in dolumuda bargelloda var, yani onuda daha ucuza alabilirsin.. avonun bi çok parfümünün dolumu var bargelloda..
yasemin diyince aklıma ilk bu geldi, hepsini bidene beğendiğinden başla bence :)

Bargello d&p gibi bir parfümcü mü acaba? İzmir de var mıdır? Merak ettim de.Avonun parfümlerini dolduran bir yer görmüştüm bir kere, iğrenç kokuyorlardı uzaktan yakından alakası da yoktu.Bu bargello iyi midir?Bire bir denilebilir mi=)

bargellodan for away (avon kokusu) 2-3 şişe kullandım süper kokuyo süper kalıcı ve daha ucuz..
bide geçenlerde avonun celebre ile wish of love aldım..bence güzel yapıyorlar benim bugüne kadar bargellodan beğenmediğim kokusu çıkmadı hatırladığım kadarıyla..

teşekkür ederim cvp için:) ben de oradan alayım.

Bu bargello dediğiniz yer ankara'dada var mı???

evt var hemde çok fazla var..hatta ilk ankarada başlamışlar diye biliyorum sonra anadoluda başka illere sanırım ist a da çok sonradan geldi.. bende hep forumlarda okurdum bakıyodum ist da yoktu sonra bitane açılmıştı bana çok uzaktı ama şimdi çevremde bolca var.. ama ankarada mutlaka bulursun çok var..bende şahsen görmüştüm dükkanlarını ama yer olarak tam neresiydi aklımda değil canım

Ben bargello nun sitesine girip oradan baktım şubelerine. Yardımcı oldu şahsen:) İsterseniz siz de girip bakıp, en yakın yer neresi ise oradan alabilirsiniz :)

Buram buram yasemin kokusu için önerebileceğim koku; eski bir parfümdür; ama üstüne tanımam... Ralp Lauren - Blue

Buram buram yasemin kokusu için önerebileceğim koku; eski bir parfümdür; ama üstüne tanımam... Ralp Lauren - Blue

Fiyatı nedir acaba bunun?Viva capıo kullananlar bilir acaba o damı yasemin kokusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…