S sevgiyedair Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2024 1 0 30 20 Eylül 2024 Konu Sahibi sevgiyedair #1 Arkadaşlar bahçeci ile yasemin çekmez arasında kaldım yasemin hanıma gelip te memnun kalanlar yazabilir mi lütfen
Arkadaşlar bahçeci ile yasemin çekmez arasında kaldım yasemin hanıma gelip te memnun kalanlar yazabilir mi lütfen
Minnosella098 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2019 668 688 30 17 Kasım 2024 Konu Sahibi sevgiyedair #2 Ben yasemin hoca ile tedavi sürecini yürüttüm kızımı kucağıma aldım şimdi 2. Tedaviye başlayacağım inşallah
Ben yasemin hoca ile tedavi sürecini yürüttüm kızımı kucağıma aldım şimdi 2. Tedaviye başlayacağım inşallah
S Saliha3445 Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2023 224 99 25 19 Kasım 2024 Konu Sahibi sevgiyedair #3 sevgiyedair .!.: Arkadaşlar bahçeci ile yasemin çekmez arasında kaldım yasemin hanıma gelip te memnun kalanlar yazabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Bende kendisinde tedavi gördüm 3 negatif denemem var olumlu sonuç alamadım
sevgiyedair .!.: Arkadaşlar bahçeci ile yasemin çekmez arasında kaldım yasemin hanıma gelip te memnun kalanlar yazabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Bende kendisinde tedavi gördüm 3 negatif denemem var olumlu sonuç alamadım