Yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Aysenrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
3
0
1
19
18 yaşındayım 1,5 ay önce 5 cm yumurtalık kistim olduğunu öğrendim yasmin diye Bi doğum kontrol hapı kullanıyorum geçici mi kalıcı mı diye sordum kalıcı da olabilir geçici de süreci iyi takip etmemiz lazım dedi 3 ay ilacı kullan dedi ama korkuyorum çevremdeki insanlar korkutuyor kısırlık yapar bilmem ne yaşayan varmı yani engel mi böyle şeylere

18 yaşındayım 1,5 ay önce 5 cm yumurtalık kistim olduğunu öğrendim yasmin diye Bi doğum kontrol hapı kullanıyorum geçici mi kalıcı mı diye sordum kalıcı da olabilir geçici de süreci iyi takip etmemiz lazım dedi 3 ay ilacı kullan dedi ama korkuyorum çevremdeki insanlar korkutuyor kısırlık yapar bilmem ne yaşayan varmı yani engel mi böyle şeylere
Kist tedavi edilebilir bişey hattta regli dönemındede atılabılıyor vücuttan merak etme ilaçla geçer inşallah

Herkes kadın doğumcu mübarek sen böyle konuşanları dinleme kist alınabilir bişey en olmadı alırlar yani ama ilaç da düzenli kullanılınca yok edebiliyor

Back
X