• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşayan varsa lütfen..

PPRENSES3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
289
0
66
İstanbul
arkadaşlar bende 3-4 aydır iltihap vardı zaten buradanda paylaşmıştım.ilaç fitil derken çok fayda etmedi ve en son maydonoz kürü yaptım şimdi akıntımdan eser yok ve son iki aydır korunuyorduk.2 haftadır artık doktorunda tavsiyesiyle korunmuyoruz ilaçta kullanmıyorum.yani iltihap sorunum tamamen ortadan kalktığı için...hafta sonu eşimle 2 kez beraber olduk ayrıca dün gecede olduk...adetim ayın 15 inde başlayıp 20 sinde bitmişti.fakat bu sabah hafif bir bel ağrısıyla uyandım ve tuvalete gittiğimde pıhtı şeklinde kan geldi.ŞU ANDADA NORMAL ADET GÖRÜYOR GİBİYİM.yaşayan biri varsa lütfen yazsın.nedir bu durum....?

iltihap kahverengi ve lekeli akıntıya sebep olur fakat adet kanaması şeklinde bir kanamanız varsa pek vakit kaybetmeden doktora görünseniz iyi olur. düzensiz kanamanın pek çok sebebi olabilir, o yüzden sizinki şundan ileri gelmiştir demek çok yanlış olur.

ayrıca pıhtı normal koşullarda kanamada görülmemesi gereken bir durumdur. jinekologum bana böyle söylemişti. o yüzden muayene olmanızda fayda var.

aynı dert bendede var canım bi türlü kurtulamadım şu akıntıdan fitil hap kırem vs.ne varsa ama bi türlü çare etmedi maydonoz kürünü hiç duymamıştım gerçekten faydası oldumu bebek düşünüyoruz bizde artık akıntımın mı engel olduğunu düşünmeye başladım doktor bişiy yok diyo ama kafam karışmış durumda benimde tıpkı senin dediğin gibi 4,5 gün kahve rengi akıntım geldi adetimde 4 gün gecikti sunra pembemsi renkte pıhtı halinde akıntım oldu doktorumla konuştum korkucak bişiy olmadığını ama yinede konturöle gelmemi söyledi yarın gidicem inş bence sende geciktirme bi görün istersen sonuçta sağlık. bu arada zahmet olmazsa şu maydonoz kürünü yazarsan çok çok sevinicem :)

aynı dert bendede var canım bi türlü kurtulamadım şu akıntıdan fitil hap kırem vs.ne varsa ama bi türlü çare etmedi maydonoz kürünü hiç duymamıştım gerçekten faydası oldumu bebek düşünüyoruz bizde artık akıntımın mı engel olduğunu düşünmeye başladım doktor bişiy yok diyo ama kafam karışmış durumda benimde tıpkı senin dediğin gibi 4,5 gün kahve rengi akıntım geldi adetimde 4 gün gecikti sunra pembemsi renkte pıhtı halinde akıntım oldu doktorumla konuştum korkucak bişiy olmadığını ama yinede konturöle gelmemi söyledi yarın gidicem inş bence sende geciktirme bi görün istersen sonuçta sağlık. bu arada zahmet olmazsa şu maydonoz kürünü yazarsan çok çok sevinicem :)

1 bağ maydonozu saplarıyla beraber 2 bardak suyla kaynattım.özel bölgemi 15 dk.suyunun buharında tuttum.o esnadada ayrıca bir bardağını biraz soğumaya bıraktım.15 dk.sonra bardaktaki suyu içtim.kalan posasını temiz bir beze sarıp yine 15 dk.özel bölgemde tuttum. ÇOK ŞAŞIRTICI YAZDIKLARINDA VE OKUDUĞUMDA İNANMIYODUM.DENEYEYİM DEDİM VE SONUÇ HARİKAAA..1 AY OLDU YAKLAŞIK ZERRE KADAR AKINTIM OLMADI..inançsız yaptım ama şaşırdım.

1 bağ maydonozu saplarıyla beraber 2 bardak suyla kaynattım.özel bölgemi 15 dk.suyunun buharında tuttum.o esnadada ayrıca bir bardağını biraz soğumaya bıraktım.15 dk.sonra bardaktaki suyu içtim.kalan posasını temiz bir beze sarıp yine 15 dk.özel bölgemde tuttum. ÇOK ŞAŞIRTICI YAZDIKLARINDA VE OKUDUĞUMDA İNANMIYODUM.DENEYEYİM DEDİM VE SONUÇ HARİKAAA..1 AY OLDU YAKLAŞIK ZERRE KADAR AKINTIM OLMADI..inançsız yaptım ama şaşırdım.

çok sağol canım :)

arkadaşlar 2.günüm ve ara kanamam hala devam ediyo,çok az ağrımda var.nette gördüğüm kadarıyla yumurtlama kanaması olabilirmiş.peki bugünler benim ilişkiye girmem gereken günler ,bu durumda nasıl olacak...?

arkadaşlar adet günümden 15 gün sonra ara kanamam olmuştu.doktor normal dedi.18 i regl günümdü ( 34 günde bir oluyorum) dün olmadım bugünde bişey yok.ama hafif hafif sancılarım var.neden adet olamıyorum,yaşayan varmı ? bu arada 1 hafta önce idrar testim negatifti.

Back