yaşayan barbie bebek...!!!

bu forumda burun ameliyatı, meme ameliyatından tut şeyinin rengini değiştirmeye çalışan bir çok insan varken senin bu yorumu açık etmen ne kadarda ezikce.böyle yaparak rencide ettiğinimi sanıyorsun .koskoca adamsın tam da yaşına yakışır bi show yapmışsın tebrikler....ben sana sadece B.S.G diyorum.adiosss..kızlarrın bazısı belki bilmez ama sen bsg nin anlamını iyi bilirsin

Son düzenleme:
o kirpikleri kaldırıcam derken bana fenalık geldi

aynen oyle o vıdeo hıc bıtmek bılmedı sankı surdukce ıcım daraldı o rımelın fırcasına acıdım ınan. ama sonuc bı harıka.. degıyor onca zahmete

bu ne ya hiç begenmedim...kız dediğinin ruhu olmalı ..sıcacık gülümsemeli..ölüyü diriltmeli...

Bu kadar kolay kanmayalım lütfen.. Bu fotoğraflardeki o kızın ta kendisi:

Zaten görsellere Dakota Rose emo veya makeup trick falan yazarsanız anında çıkacak şeyler bunlar... Bu kızda her zaman dikkat çekme çabası olmuştur... Makyajla her şey oluyor.

Bunu biz de yazmıştık zaten...:) Kıskanıyorsunuz demişlerdi hatta...:))

valla, çok güzel bir kız. videolarını da izledim, ben çok beğendim, tarzını vs.

makyaj olsun, kıyafet olsun, gayet güzel bir iş çıkarmayı başarmış ortaya..
kıskanılacak kadar var :87:

bence gerçek, çünkü videolarını da izlemiştim . Estetikli mi orasını bilemem ama cidden yüzü ve gözleri güzel ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…