yaşayan barbie bebek...!!!

Bi forumda şu gözlerinin kocaman olduğu resimlerde oynama olduğunu ispatlamışlardı. Yani şu gözlerinin kocaman ve "ürkütücü" olduğu resimlerde photoshop var. Tabi doğruluğunu bilemem. Makyaj tekniğiyle de böyle bir algıya neden olabilir. :)

makyajla herşeyi yapmak mümkün düğün için filan kuaföre makyaj yaptırdığımızda bile ne kadar farklı oluyo insan bide bu şekilde daha profosyonel yapılan makyaj daha daha farklı gösterir insanı makyajla herşey oluyo

makyajla herşeyi yapmak mümkün düğün için filan kuaföre makyaj yaptırdığımızda bile ne kadar farklı oluyo insan bide bu şekilde daha profosyonel yapılan makyaj daha daha farklı gösterir insanı makyajla herşey oluyo

Kesinlikle... Profesyonel yapılan bi makyajla ben kendimi tanıyamıyorum mesela... :1:

benim normal hali büyük demekki bu makyaj ile sadece göz olurum :)))) ama makyaj çok iyiii zaten kızın da ağzı burnu yüzü güzel makyaj ve fotoshoop ile normal barbie olmasııı:54:

ya iyi herşey güzel hoş da .. makyaj videosunu izlediniz mi? kızın hareketleri ne kadar garipti sanki robot :53: bu gerçekmi dedittirdi bana o kafa hareketleri falan 3 hamlede hareket ettiriyor başını :53:ve hiç gülmüyor farkındamısınız ürktüm ben

Allahım ya bayanların bu kıskançlığı ...korkulur valla sizden.....yok lensmiş takma kirpikmiş..sizde taksnaız< sizde böyle olurmuşsunuz..yahu bi takın allah aşkınaa bu kız gibi olbilcekmisniz acaba ...gülüyorum acınası halinize:33::33::33::33::33:

Bunlarda bendeen
$tumblr_m3ybdvTCtc1ruiyepo1_500.jpg
$img-thing.jpg $531296_493502957331053_919988091_n.jpg $dakota-rose-Ostrenga-Kota-Koti-Kotakoti-DakotaKoti-hq-hd.jpg

çok güzel bir kız barbie demeleri çok normal aynı kıyafet makyaj yapsalar da ben asla barbie olamam :)

Back