yaşayan barbie bebek...!!!

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
Kaliforniya, Amerika'da yaşayan 23 yaşındaki Dakota Rose, bu fotoğrafları ve videoları sayesinde özellikle Japonya ve Çin olmak üzere tüm dünyanın takip ettiği bir blogger haline geldi.

Giyim tarzı Japon çizgi romanlarından çıkmışa benzeyen Dakota Rose, Barbie bebeğe benzerliği ile de dünyanın dört bir yanında haberlere konu oldu.

Fotoğraflarına ilk bakıldığında insanda "gerçek değilmiş" izlenimi uyandıran Dakota Rose, kotakoti adlı bloguyla tüm dünyaya ulaşıyor.

YouTube'a yüklediği videolarda makyaj teknikleri ve giyim tarzıyla ilgili bilgi veren Dakota Rose'un videoları o kadar çok ilgi görüyor ki, bunlara YOUKU'da bile rastlamak mümkün.

Dakota Rose'un hayranları Çin, Japonya, Kore ve Rusya başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından genç kıza mesaj gönderiyor.

Son düzenleme:
bende dün nette haberlerde gezinirken gördüm gerçekten oyuncak barbi gibi hatta ben 3 de çizim felanmı diiye düşünürken birde baktım gerçekmiş, inanmadım. Güzel bence gözleri özelllikle renkli gözlülerde göz yapısı daha farklı oluyo ama bunun ki türkan şoray vari yani pek güzell

İlk resimde yaşından şüphe ettim, sonra dedim ki ne var canım boyu kısadır küçük gösteriyordur...

1.50 gibi bir tahminde bulundum

Taa ki son resimdeki bacak boyunu görene dek

Son düzenleme:
inanilir gibi degil... ilk bakista gercek olduguna inanamadim
müthis bir güzelligi var... gözleri türkan soray gözleri gibi sanki..

İlk resimde yaşından şüphe ettim, sonra dedim ki ne var canım boyu kısadır küçük gösteriyordur...

1.50 gibi bir tahminde bulundum

Taa ki son resimdeki bacak boyunu görene dek

hahahahaha sizin yorumu okuyunca bacaklara baktım o ne öyle maşallah yüz güzelliği var vücut tuhaf

kızlar ben daha önceden makyaj yaparken videosunu izlemiştim makyajdan önce güzel değil makyaj yaptıkça güzelleşiyo bizde aynı şekilde makyaj yapsak bizde bu kız gibi barbie ye benzeriz tamamen makyajla olan bişey

ayy link bulabilirsen koyabilir misin ? merak ettim .. bnde siz söledıkten sonra back boyu farkettmDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…