• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşattıklarını yaşasınlar istiyorum

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.251
1.616
63
İyi akşamlar herkese, boşanmama bir ay kaldı. Henüz dava açılmış bile değil ama bizim iletişimimiz sıfır. Ne yapacağız ne edeceğiz diye bile muhatap olmuyoruz. Heryerden engelledik birbirimizi. Canımı öyle yaktılar Kİ annesiyle birlikte. Nasıl bu kadar vicdansız olabildiklerini anlayamıyorum. Ben evlendiğimden beri ekonomik şiddete maruz kaldım. Ahtapot gibi etrafımı sardılar annesiyle herşeyimi kısıtladılar ve maaş kartımı vermediğim için boşanma aşamasına geldik. Aşırı derece anne bağımlılığı ve maaş kartıma el koymak istemesi dışında benimle alakalı başka bişey yok. Uzlaşmak için çok çabaladım ama anlamıyor. İlahi adaleti görmek istiyorum…. Psikolojim alt üst oldu artık. Sürekli adaletle kafayı bozmuş durumdayım. Tavsiyelerinize açığım hanımlar

Nisanliyken ya da sevgiliyken nasıldı
Yine annesine bağımlıymış ama telefonunu karıştırmamıştım o yüzden annesiyle hakkımda konuştuklarından haberim yoktu. Ekonomik şiddet resmî nikahtan hemen sonra başladı yani nikahı resmen maaş kartımda söz sahibi olmak ümidiyle yapmış

İyi akşamlar herkese, boşanmama bir ay kaldı. Henüz dava açılmış bile değil ama bizim iletişimimiz sıfır. Ne yapacağız ne edeceğiz diye bile muhatap olmuyoruz. Heryerden engelledik birbirimizi. Canımı öyle yaktılar Kİ annesiyle birlikte. Nasıl bu kadar vicdansız olabildiklerini anlayamıyorum. Ben evlendiğimden beri ekonomik şiddete maruz kaldım. Ahtapot gibi etrafımı sardılar annesiyle herşeyimi kısıtladılar ve maaş kartımı vermediğim için boşanma aşamasına geldik. Aşırı derece anne bağımlılığı ve maaş kartıma el koymak istemesi dışında benimle alakalı başka bişey yok. Uzlaşmak için çok çabaladım ama anlamıyor. İlahi adaleti görmek istiyorum…. Psikolojim alt üst oldu artık. Sürekli adaletle kafayı bozmuş durumdayım. Tavsiyelerinize açığım hanımlar
Sabır, sabır edeceğiz ve o günleri göreceğiz..

Ilahi adalet diye dün gece benzer şeyler yazmıştım Bugün bir arkadaş yine ayni konuya değişmişti.
Maalesef Allahin adaletine güvenmekten baska çaremiz yok.Gorurmuyum görmezmiyim bilmiyorum ama cani yansin ve benim ahimla olduğunu hissetsin istiyorum ben de.
Insanlar kötüler hem de çok.Herkesin dini imanı oara ve seks olmuş malesef.Ama para daha ağır basıyor galiba.Allah yardımciniz olsun.sevgiler

Yaşattıklarını yaşayacaklar, bu şaşmaz. Ama o zaman gram umrunda olmuyo.

Ilahi adalet diye dün gece benzer şeyler yazmıştım Bugün bir arkadaş yine ayni konuya değişmişti.
Maalesef Allahin adaletine güvenmekten baska çaremiz yok.Gorurmuyum görmezmiyim bilmiyorum ama cani yansin ve benim ahimla olduğunu hissetsin istiyorum ben de.
Insanlar kötüler hem de çok.Herkesin dini imanı oara ve seks olmuş malesef.Ama para daha ağır basıyor galiba.Allah yardımciniz olsun.sevgiler
Kesinlikle gözlerini para hırsı bürümüş. Ben erkeklerin bu denli paragöz olduklarını bilmiyordum. Bana tuhaf geliyordu evli kaldığım süre içerisinde sürekli para hesabı yapması (annesiyle işbirliği halinde) . Hep bi mal kaçırma planları , gizli kapaklı konuşmalar seni salak yerine koymalar. Parana altınına el koymalar. Ne kadar ayıp saygısızca gelirdi bana. Benim kimsenin bişeyinde gözüm yok. Bileziklerimi de vermedi istemedim bile tenezzül etmiyorum ben gerçekten tokgözlü bir insanım onun bişeyine ihtiyacım yok ama benim ne suçum vardı durduk yere evlendim ayrıldım bişeyler oldu salak gibi hissediyorum

Niye illa maaş kartini istedi giderlere ortak olmuyor muydunuz ? Genelde bir taraf kredi çeker diğer taraf da evin ihtiyaçlarını giderir. Sizde durum nasıldı
Ben bütün giderlere ortaktım Nişanlıyken bile hatta düğünün bile yarısından fazlasını ben üstlendim daha doğrusu üstlenmişim farkında değildim evin eşyalarının da büyük kısmını ödedim sadece yuvam kurulsun ocağım tütsün huzurum olsun diye elimden gelen herşeyi aldım yaptım ettim . Bunca zamanki birikimimi evliliğime sundum ama iyice azgınlaştı elimi verdim kolumu kökünden koparmak gibi bişeyler yaptı. Güzellikle istemiyor zorluyor el koyuyor böyle olunca kendimi geri çektim ozaman da boşanalım dediler annesiyle

Ben bütün giderlere ortaktım Nişanlıyken bile hatta düğünün bile yarısından fazlasını ben üstlendim daha doğrusu üstlenmişim farkında değildim evin eşyalarının da büyük kısmını ödedim sadece yuvam kurulsun ocağım tütsün huzurum olsun diye elimden gelen herşeyi aldım yaptım ettim . Bunca zamanki birikimimi evliliğime sundum ama iyice azgınlaştı elimi verdim kolumu kökünden koparmak gibi bişeyler yaptı. Güzellikle istemiyor zorluyor el koyuyor böyle olunca kendimi geri çektim ozaman da boşanalım dediler annesiyle
Aman ya boşan gitsin sünepeden

O kadar rahat söylüyor Kİ olursa oluuur olmazsa yoluna bakarsın diyor yüzüme. Sebep ne diye sordu babam kaç kere ık mık ediyorlar maaş kartıma el koymaya çalıştıklarını belli ediyorlar ama açıkça da söyleyemedikleri için saçmalıyorlar.

Back