- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
inşallah canımSen gönlünü ferah tut rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inan... dua edip sabretmekten başka çare yok...
Amin canımmmmKendi kendime söz vermiştim günün birinde hamile kalırsam ben de yazacağım diye.belki birilerine yardımcı olur yazacaklarım.ben dört senelik evliyim.ilk iki sene istemedik.sonra kontrollerimizi yaptırdık eşimle ve eşimde varikosel çıktı.hemen ameliyat oldu.ama biz bazı sebeplerden dolayı yine deneyemedik çocuk yapmayı.ta ki iki ay öncesine kadar.rabbime şükürler olsunki aratmadı,ikinci ayımızda verdi.ama ben bu anı dört senedir bekliyorum.gelelim belirtilere.göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim olmadı.oruç tuttuğum için içime bir kurt düştü bir test yapayım dedim.adetime bir gün kala.silik çizgi çıktı.iftardan sonra kan testi yaptırdık ve sonuç 500 lerde inşallah bi sorun çıkmaz kalp atışını da duyarım.hala inanamıyorum.hiç ummadığım anda aldım bu haberi.rabbim bu mübarek günlerde evlat hasreti çeken herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin canımmmm
Allah bağışlasın
Her hamile olana sorduğum gibi sana da sorucam
İçinde ufacık beklenti bile yok muydu?
Amin canım bana da dua et gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahBugün doktora gittik kontrole.rabbime şükürler olsun 5+0 da kesemizi gördük karından.7mm dedi doktor her şey yolundaymış.iki hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi.rabbim hayırlısıyla o günleri de nasip etsin inşallahallah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları...
Amin canım bana da dua et gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?