How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yaşasınnnn hamileyim :-)

Bugün doktora gittim,4+2 deyim.beta hcg iki günde 527 den 1145 e yükselmiş.doktor hicbir sorun yok,cumartesi gel keseyi görelim dedi.cok mutluyum.rabbime şükürler olsun :-)

Canım bende dün yaptım dunkinle silik cizgi birde bugun yaptim az once bunda bisey cikmadi bende anlayamadim insallah hamileyimdir

Eklentiler

• 20180521_165210.jpg
    20180521_165210.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 69
Canım bende dün yaptım dunkinle silik cizgi birde bugun yaptim az once bunda bisey cikmadi bende anlayamadim insallah hamileyimdir

Inşallah bebeğin seninledir canım.ama hamile değilsen de üzme kendini,rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inan.ben çok sabrettim sonunda rabbim nasip edecek inşallah.sana da isteyen herkese de tez vakitte nasip etsin Allah...

Aynen bende senin gibi paylaştım bende 3 yıldır evliyim ilk gecede hemen gebe kaldım kızım oldu sonra hiç korumamız rağmen olmadı iki kimyasal oldu sonra hiç olmadı tahliller yapıldı herşey yolundaydı ama kızım doğduğundan beri gebe kalamadım korkmaya başladım çok şükür nasip oldu kesemizide gördük biraz daha büyüsün kendsinide görecek inşallah ve bende her adetim yaklaşacagi zaman interenetten belirtileri araştırırım ilk belirti görüş ağrısı bende asla olmazdı adet olsaydım dahi gögus ağrısı yaşamadım birden ağrılar oldu adete 4 gün kala yaptım çıktı şükür allah her kez nasip etsin

Aynen bende senin gibi paylaştım bende 3 yıldır evliyim ilk gecede hemen gebe kaldım kızım oldu sonra hiç korumamız rağmen olmadı iki kimyasal oldu sonra hiç olmadı tahliller yapıldı herşey yolundaydı ama kızım doğduğundan beri gebe kalamadım korkmaya başladım çok şükür nasip oldu kesemizide gördük biraz daha büyüsün kendsinide görecek inşallah ve bende her adetim yaklaşacagi zaman interenetten belirtileri araştırırım ilk belirti görüş ağrısı bende asla olmazdı adet olsaydım dahi gögus ağrısı yaşamadım birden ağrılar oldu adete 4 gün kala yaptım çıktı şükür allah her kez nasip etsin

Hayırlı olsun canım.insallah sağ salim kucagimiza almayı nasip eder rabbim :-)

Kizlar hayirli olsun ikinizede rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah:) bizide dualarinizda unutmayın lutfen.

Aminnn inşallah.Her gün dua ediyorum.allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah... senin de hayırlı haberlerini almayı nasip etsin...

Back