- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
Amin cnm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım bende dün yaptım dunkinle silik cizgi birde bugun yaptim az once bunda bisey cikmadi bende anlayamadim insallah hamileyimdir
İnşallah canım hayırlısı artık bekliyoruz bakalım
Canım bende dün yaptım dunkinle silik cizgi birde bugun yaptim az once bunda bisey cikmadi bende anlayamadim insallah hamileyimdir
Yok canım hamile değilim ama adette olmadım sabah kan testi yaptırdımNaptın canım merak ettim.var mı hayırlı bir gelişme?
Aynen bende senin gibi paylaştım bende 3 yıldır evliyim ilk gecede hemen gebe kaldım kızım oldu sonra hiç korumamız rağmen olmadı iki kimyasal oldu sonra hiç olmadı tahliller yapıldı herşey yolundaydı ama kızım doğduğundan beri gebe kalamadım korkmaya başladım çok şükür nasip oldu kesemizide gördük biraz daha büyüsün kendsinide görecek inşallah ve bende her adetim yaklaşacagi zaman interenetten belirtileri araştırırım ilk belirti görüş ağrısı bende asla olmazdı adet olsaydım dahi gögus ağrısı yaşamadım birden ağrılar oldu adete 4 gün kala yaptım çıktı şükür allah her kez nasip etsin
Kizlar hayirli olsun ikinizede rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah:) bizide dualarinizda unutmayın lutfen.
Yok canım hamile değilim ama adette olmadım sabah kan testi yaptırdım
İnşallah canım sonuç negatif malesef çok üzgünüm gerçekten hala adette olmadım endişeyle bekliyorumSonuç ne çıktı??? Her şeyin hayırlısı üzme kendini sakın.bu ay olmazsa bi dahaki ay olur inşallah...
Amin tatlimHayırlı olsun canım.insallah sağ salim kucagimiza almayı nasip eder rabbim
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin canım
Gözün aydin olsun. Insallah saglikla kucagina alirsin
İnşallah canım sonuç negatif malesef çok üzgünüm gerçekten hala adette olmadım endişeyle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?