Yaşanmış olayları anlatan kitap tavsiyeleri var mı?

Aimie ve jaguar. Bulabilir misin bilmiyorum ama en kötü ihtimal internette bulursun. Nazi almanyasında bir alman ve bir yahudi lezbiyen çiftinin hikayesi. Fotoğraflar, mektuplar, dilekçeler, listeler, kimlik kartlarıyla gerçek bir hikaye. Ben bunu orta son falan gibi okumuştum ve çok etkilendim hala hatırımdadır. Şimdi okursam belki o kadar sevmezdim.

-karafatmanın sarayı-daniel wolfowitz
-her ne kadar roman olmasa da radi dikici'nin cumhuriyetin divası müzeyyen senar adlı biyografi kitabı da ilginizi çekebilir. türkiye'nin yakın tarihine dair müthiş sosyolojik çıkarımlar gözleyebilirsiniz. e tabi müzeyyen abla'nın maceraları pek bir güzel
-nar ağacı-nazan bekiroğlu

Bir Düşten İbaret- Alan Brennert
1890lı yıllarda Hawai'de cüzzam hastası Rachel KALAMA'nın gerçek yaşam öyküsü.
Okunacaklar arasında bekliyor henüz 0kumadım ancak hakkındaki yorumlar kitabın çok güzel olduğu yönünde.

Cinayet sohbetleri/Mesut Demirbilek
Emekli emniyet müdürünün başından geçen gerçek olaylar.. Tavsiye etmiştim ama burdan da edeyim..

Ben de ariyorum.
Çöl cìcegi elimde bitmek üzere.
Kendimce söyle bir fikir edindim. Yasanmis hikayeleri anlatan kitaplarin dilini anlamak daha kolay. (Belki yanlis bir tespittir) ben almanca okuyorum. Dil ögrenmem lazim.
O kitabı yeni aldım, henüz okumadım. Beğendiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…