- 26 Ağustos 2015
- 41
- 21
- 38
- 34
- Konu Sahibi Hakuna_matata
-
Angelanın Külleri 1 ve 2 si var İrlanda da geçen gerçek hayat hikayesi çok etkileyeci okumuşsundur belki de çok sevilen bir kitaptır.Ayrıca okumadıysan Ayşe KULİN Veda/Umut/Hayat/Hüzün serisi var Veda dedesinin hikayesi ile başlayıp kendi hayatı ile bitiyor seri ancak çok renkli ve etkileyici bir hayatı var tavsiye ederimMerhaba kizlar ben kitap okumaya bayiliyorum ama ozellikle yasanmis olaylarin romana cevrilmisine ayri bir ilgim var. Bu konuda tavsiyeniz var mi?
Orn:
1.michelle knight - beni bulun
2.james ellroy- siyah dalya
3.betty mahmudi - kizim olmadan asla
4.waris dirie - çöl çiçeği
Evet benimde okuyup etkilendiğim bir kitap İncir Kuşları ayrıca Ayşe Kulin Sevdalinka kitabı da Bosna dramını anlatır gerçek olaylardan yola çıkarak onu da tavsiye ediyorum.Ahh Bosna ne acılar yaşandıİncir kuşları. Bosnada yaşanan acilari ve bir kadının hayatını anlatıyor,tavsiyemdir.
Filmide çekildi değil mi okumadım ama listeme alıyorumKızım Olmadan Asla kitabını okudunuz mu? Onun 2.si de var, ama ilki kadar bilinmiyor.
Filmini boş verin. Hiçbir kitabın filmi kitap kadar etkileyici olamaz, ayrıntıları veremez. İlla kitap illa kitapFilmide çekildi değil mi okumadım ama listeme alıyorum
Kesinlikle ayuz danı fikirdeyim okurken hem yaşıyoruz hem her sayfayı canlandırıyoruz :)Filmini boş verin. Hiçbir kitabın filmi kitap kadar etkileyici olamaz, ayrıntıları veremez. İlla kitap illa kitap
"ayuz danı " derken "aynı" yazmak istemiştim kelime nasıl bu hale geldi bilemedim şimdiKesinlikle ayuz danı fikirdeyim okurken hem yaşıyoruz hem her sayfayı canlandırıyoruz :)
2.si o kadar surukleyici degildi okudum ama onu daKızım Olmadan Asla kitabını okudunuz mu? Onun 2.si de var, ama ilki kadar bilinmiyor.
Okuyacagim tesekkur ederim :)İncir kuşları. Bosnada yaşanan acilari ve bir kadının hayatını anlatıyor,tavsiyemdir.
2. sini beğenmedim ben.zorlama,dağınık bir kitap.Kızım Olmadan Asla kitabını okudunuz mu? Onun 2.si de var, ama ilki kadar bilinmiyor.
bende söyleyeyim birkaç kitapMerhaba kizlar ben kitap okumaya bayiliyorum ama ozellikle yasanmis olaylarin romana cevrilmisine ayri bir ilgim var. Bu konuda tavsiyeniz var mi?
Orn:
1.michelle knight - beni bulun
2.james ellroy- siyah dalya
3.betty mahmudi - kizim olmadan asla
4.waris dirie - çöl çiçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?