hayatım boyunca, bakkala bile yanımda selpak mendil olmadan çıkmamışımdır. Bir gün dışında.
seneler önce...
annemle evden çıktık. yanımda selpak olmadığını fark ettim, apartman kapısından çıktığımızda. Dönüp alırdım normalde. nasıl olduysa "aman neyse!" dedim. Sonra giydiğim ayakkabı rahatsız etti ayağımı birkaç adım sonra. Nasıl olsa bir şeyler alıp eve döneceğiz hemen dedim.
Pazarın kurulduğu tarafa geçmek için trafik ışıklarında bekliyorduk...
.................................................................................................................................................
filmlerde gördüğüm sahneyi ben yaşıyordum. Her yer beyaz görünüyordu. Ben yatıyordum. Etrafımda insanlar tepeden bana bakıyordu.
Sarhoş bir yaratık kaldırımda, ışıklarda beklerken yan sokaktan gelip çarparak beni caddenin ortasına savurmuştu. O gece geçirdiğim 6 saatlik beyin ameliyatı sonrasında 2. hayatım başlamış oldu.
Maalesef bunlar duyduğum değil, seneler evvel hayatımı alt üst eden olaylardan biridir.
benimde başımdan bi durum geçti ve hayatım boyunca unutamam sanırım
oğlum doğdu ve hiç uyumuyo ama hiç ne gece ne gündüz hep 5 dakikalık uykularımız var neyse bigün oğlum uyudu kotuğa koydum bende diğer koltuğa yattım saatte tam karşımda saat 2 neyse ben uyuyakalmışım bebek sesi duydum gözümü bi açtım saat 2yi5 geçiyo kalktım koltukta bebek gördüm başladım söylenmeye ya ben uyuyorum bu bebeği kim bıraktı bana hiçmi akıl yok allah allah diye hem söyleniyorum hemde odaları dolaşıyorum annesi nerde alın bebeği hadi yaa bırakılırmı uyuyan kişiye diyee aranıyorum ama nafile odalar boş en son wc ye bakarken aklıma geldi aman allahım o benim oğlum dedim şoka girdim resmen oğluma bakıp bakıp ağladım ve özür diledim bebekten saçmaladığım için ama sanırım uykusuzluğun verdiği bir durumdan dolayı geçiici hafıza kaybı veya halisünasyon filandı sanırım ama asla unutamam bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?