yasanmis gercek ilginc hikayeleriniz varmi yada kendiniz yasadinizmi

cokcok gecmis olsun.insallah birdaha böyle olay yasamazsin.

ilginç bir şey değil ya da senin konu başında açtığın gibi birşey değil ama yazmak istedim......

arkadaşımla stajdan dönüyordum....otobüste ve ayaktaydık ikimizde.............sonra ben bir kot etek almaya karar vermiştim, otobüsten inince onu alayım bari diye düşünürken gözlerimin de hafifçe kaydığını hissetmeye başladım...ama kendimi çokta kötü hissetmiyordum...sonra gözlerimi açtım, oturuyordum, yanımda da biri var ve bana su içirmeye çalışıyor...sesleri duydum, kız bayılmış falan dediler, herkes bana bakıyor" yanımdakine ben bayılmadım ya, suyu ona ver, kim bayılmış falan diye soruyorum ama yanımdakinin de kim olduğunu bilmiyorum....sonra camdan dışarı baktım, hiç unutmuyorum...bir mekanda "Galatasaray - Göztepe Maçı Cuma Saat: 20:00 de" yazıyordu...o zaman GSlı olduğumu hatırladım ilk, yanımdakininde arkadaşım olduğunu....

bız de sevgılımle bır gun okul cıkısında otobuse bınmek ıcın acele edıyorduk yetısemedık ben de bosver sımdı f.den kalkan k.ya gıden yesıl klımalı otobuslerden gelır ona bıner rahat rahat gıderız dedım ınsallah dedı ıkı dakka sonra otobus geldı sevgılımın kocaman bakıslarını unutamam:1closedeyes:
ıcıme dogmustu resmen süprizzzzz

benimde başımdan çk ilginç şeyler geçti birde bu

ünv.2.sınıftayken yazın büt zamanı arkadaşımın evinde kalıyorduk.neyse bütler bitti diğer arkadaşlar evlerine gitti.ben ve bi arkadaş evde kaldık.o arkaşımda evin suyunu kapatmaya gitti.evde yalnızım.taktım kulaklığı kulağıma yüksek sesli müzik dinliyorum bi yandan bulaşık yıkıyorum.kapı çalındığını duydum nasıl duyduğumu hala anlamıyorum.açtım omuzlarından aşağıya kadar örtülü güzel yüzlü teyze.buyur dedim kızım bu apartman da almancılar var mı dedi yok buraarda öyle kimse dedim.sonra bana hakkını helal et kızım dedi.ne hakkım var helal olsun dedim.sonra kapının kildni gösterdi anahtarı dışarda unutmuşsnz dedi.(ben çok yaparım bunu)saol teyze dedim.tekrar hellalik istedi.helal olsun dedim.bu seferde kızım ben patik satıyorum alırmısın dedi gözterdi.hiç param yok dedim yola çıkıcam bu akşam kusura bakma dedim.sonra benden tekrar helalik istedi.kapayı kapapttım ki durumu fark ettim.hemen pencereye çıktım baktım baktım baktım kimse çıkan olmadı apartmandan.öyle biri yokmuş.ben şok tabi.hani derler ya kapıya geleni boş çevirmeyin hızırda olabilir diye.keşke son paramıda verip patiklerden alsaydım dedim.
ve o apartmanda çok fazla sapık olayı oldu.bu olaydan öncede üst kata hırsız girmişti.tamamen Allahın lütfü çünkü anahtar kapıda, yüksek sesle müzik dinliyorum.biri girse bişey yapsa ruhum duymazdı.Allah korudu.

evet allah korumus ve sana haberci yollamis.demekki kalbi temiz bir insansin yada senin icin birilerinin yaptigi duayi allah kabuletmis seni kötülüklerden korumus.

benimde başımdan bi durum geçti ve hayatım boyunca unutamam sanırım
oğlum doğdu ve hiç uyumuyo ama hiç ne gece ne gündüz hep 5 dakikalık uykularımız var neyse bigün oğlum uyudu kotuğa koydum bende diğer koltuğa yattım saatte tam karşımda saat 2 neyse ben uyuyakalmışım bebek sesi duydum gözümü bi açtım saat 2yi5 geçiyo kalktım koltukta bebek gördüm başladım söylenmeye ya ben uyuyorum bu bebeği kim bıraktı bana hiçmi akıl yok allah allah diye hem söyleniyorum hemde odaları dolaşıyorum annesi nerde alın bebeği hadi yaa bırakılırmı uyuyan kişiye diyee aranıyorum ama nafile odalar boş en son wc ye bakarken aklıma geldi aman allahım o benim oğlum dedim şoka girdim resmen oğluma bakıp bakıp ağladım ve özür diledim bebekten saçmaladığım için ama sanırım uykusuzluğun verdiği bir durumdan dolayı geçiici hafıza kaybı veya halisünasyon filandı sanırım ama asla unutamam bu olayı

bende başımdan geçen bir olayı anlatayım sizinkiler kadar ilginç değil ama neyse teyzem osene çok hasta kendisi almanyada yaşıyor ve teyzemmin kanser haberi geldi bize hastalık vucudunu sarmış .birgün kapıya bir dilenci geldi benden para istedi .bende o anda yok dedim içeri girdim sonra pişman oldum .pra alarak peşinden gittim parayı kendisine verdiğimde allah razı olsun demedi dediği allah hastanıza acil şifa vesin oldu .ve ister inanın ister inanmayın teyzem iyileşti.

bakin allahin taktiri demekki teyzenizi sizin verdiginiz sadaka kurtardi.bu allah tarafindan size sunulan bir hediye iyikide vermissiniz

hahaha buna benzer bi olaya benim başımdan geçmişti :)
oğluşumu yeni dünyaya getirmişim aynı seninki gibi ne gece nede gündüz uyumuyor tavşan uykusu gibi snyede ayakta ben yorgunluktan uykusuzluktan mahfolmusum eşim zaten 2 işte birden çalısıyor herneyse;bi ara uyandım hayal meyal sözde yanımda oğlumu seviyorum ay canım dunya tatlısı dıye hem konusuyorum hem opuyorum ama yarı uyku halındeyım, birden bi ses geldi napıosun sen dıe ben devam aa konusuyoda sen nezaman konusmayı ogrendın dıye soylenıyorum sonra kendi kendıme dedim kızım saçmalama ruyadır bu 5 gunluk bebek konusurmu hıc die bide ne goreyım meger benimkini oğlum die seviyormusum oglumu besıge yatırmısım unutmusum ama normaldıe yanı gunlerce hıc uykusuz neysekı ben buyttum 11 yaşında oldu maşallah rabbim hepinizin evlatlarına uzun omurler versın

bende çok vardır böyle ilginç olaylar aklıma geldikçe yazarım.can dostum uzun yıllardır öz kadeşim gibi sevdiğim kız arkadaşım evlendi ve bebişine hamile kaldı cinsiyetinide süpriz olsun diye sormadık, artık son 10 gunu gibi birşey doguma az kalmıs yani;kandil gecesi dua edip uyudum rüyamdada bu arkadaşımı görüyorum,bizim evdeymiş birden bire doum sancıları tutuyor hastahaneye götürelim ambulans çagırın diye bagrıyorum rüyamda hayır dıyor cok gec burda dogması gerek sen yapıcaksın dıyor ben yapamam filan derken bebiş dunyaya geliyor bir kızı oldugunu goruyorum ama cok zayıf dogdugunu goruyorum ve uyanıyorum.akşama dogru ruyam gelıyor aklıma ve kızı arıyorum sesi çok kötü geliyor panik yapıyorum ne oldu diye hastahanedeyim dün gece dogum yaptım dıyor bana şaka yaptıgını dusunuyorum cunkı doguma var daha yemin ediyor inanıyorum,rüyamı anlatıyorum ona ve aglıyoruz gercektende 2300 kg dunya tatlısı bırkızımız oluyor bu ruyadanmıdır bılemem şu an 2 yaşında ve aramızda tarifi imkansız bir bağ var

bundan 15 sene önce falan kral pop dinliyoruz.
aynanın çok güzel bir şarkısı çıkmıştı
ablam bu şarkı benim olsun dedi, bende hayır benim dedim
o benim olsun diye ısrar ediyor bende hayır benim diyordum o zaman küçüktük biraz
sonra şarkıyı dinledik. şarkı bitince aynı şarkı tekrar çalmaya başladı
birbirimize bakıp gülmüştük:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…