var varda işte yazamıyorum
arkadaslar bildiginiz gercek ilginc hikayeleriniz varmi yada bizzat kendiniz yasadinizmi bizimle paylasirmisiniz.
mesela ben cok küccük iken benden iki yas büyük abim bir keresine kahvaltida dalgasina cay falina bakmisti aynen söyle dedi "babaannem simdi elinde cantasi ile bize gelecek ve zile basacak"dedi ve bes dakika gecmeden babaannem kapidaydi ve babaannem köyde bizden cok uzaklarda oturuyodu ve köylerdede telefon yoktu o yillarda 1974 lerde bu olayi hic unutamam
var varda işte yazamıyorum
oğlum henüz 4 5 yaşlarında idi çarşıdan alışveriş yaptım döneceğiz ama sadece dolmuş param var oğlum ordaki lunaparktaki çarpışan arabaları görünce anne bine bilirmiyim dedi ona param yok diyemedim büyü adam ol çok para kazan istediğin kadar bin dedim bana şöyle bir baktı ve iyi büyüyüm çok para kazanayımda geri nasıl coçuk olalım dedi işte sana gerçek bir anı
kıslar bende zaman zaman kafanda düğümlenen sorunları rüyamda çözüyorum...
işte size bi örnek;kızım çok küçük bebekti en sevdiği emziğini kaybettik aramadığım yer kalmadı çeşit çeşit emzik alıyoruz hç birini istemiyo gecelerce doğru düzgün uyku uyumadı sürekli yanımda yatıp süt emdiği için beni de uyutmadı bi gece çok üzüldüm ağladım öylece uyuyakalmışım rüyamda emziğin nerde olduğunu gördüm sabah kalktım hemen gördüğüm yeri kaldırdım dağıttım ve buldum nasıl mutlu oldum anlatamam tabiiki bebişimde...
buna benzer daha bi çok olay var ve yakınlarım benimle dalga geçerler apdala malum oluyo diye...
hayatım boyunca, bakkala bile yanımda selpak mendil olmadan çıkmamışımdır. Bir gün dışında.
seneler önce...
annemle evden çıktık. yanımda selpak olmadığını fark ettim, apartman kapısından çıktığımızda. Dönüp alırdım normalde. nasıl olduysa "aman neyse!" dedim. Sonra giydiğim ayakkabı rahatsız etti ayağımı birkaç adım sonra. Nasıl olsa bir şeyler alıp eve döneceğiz hemen dedim.
Pazarın kurulduğu tarafa geçmek için trafik ışıklarında bekliyorduk...
.................................................................................................................................................
filmlerde gördüğüm sahneyi ben yaşıyordum. Her yer beyaz görünüyordu. Ben yatıyordum. Etrafımda insanlar tepeden bana bakıyordu.
Sarhoş bir yaratık kaldırımda, ışıklarda beklerken yan sokaktan gelip çarparak beni caddenin ortasına savurmuştu. O gece geçirdiğim 6 saatlik beyin ameliyatı sonrasında 2. hayatım başlamış oldu.
Maalesef bunlar duyduğum değil, seneler evvel hayatımı alt üst eden olaylardan biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?