yasanmis gercek ilginc hikayeleriniz varmi yada kendiniz yasadinizmi

tuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2007
184
3
96
Diğer
arkadaslar bildiginiz gercek ilginc hikayeleriniz varmi yada bizzat kendiniz yasadinizmi bizimle paylasirmisiniz.

mesela ben cok küccük iken benden iki yas büyük abim bir keresine kahvaltida dalgasina cay falina bakmisti aynen söyle dedi "babaannem simdi elinde cantasi ile bize gelecek ve zile basacak"dedi ve bes dakika gecmeden babaannem kapidaydi ve babaannem köyde bizden cok uzaklarda oturuyodu ve köylerdede telefon yoktu o yillarda 1974 lerde bu olayi hic unutamam

ya arkadaslar yasadiginiz yada duydugunuz gercek sirlarla dolu hikayeleriniz yokmu

hurafeler bölümüne yaz bunları yanlıs yere açmıssın baslıgı

hurafelerde ne isi varki hurefe dedigin asilsiz söylenti degilmi.ben gercek yasanmis hikayelerden diyorum

ya arkadaslar neden hic kimse birsey yazmiyor.acaba hic kimsenin basindan öyle garip olaylar gecmedimi.eminim benden baskalarida cok merak ediyodur

Çok güzelmiş bu:)))))

BENİM başımdan o kadar çok buna benzer hikaye geçti ki..Hayatım sürpriz ve tevafuklarla dolu...İnsan hangi biriini anlatsa şaşırıyor..Çok kapsamlı bir konu bu...O YÜZDEN eriniyor herkes yazmaya...İLGİNÇLİK görecedir yani desek ki komik hikaye hüzünlü hikaye aşk hikayesi belki daha uygun olur..İlginç herkese göre değişir..AMA sizin hikayeniz bana göre de gerçekten ilginç..Çok hoş ya:icecream:

evet cok kapsamli hayata dair ne varsa ne yasandiysa hayatta cok kapsamli degilmi.herkes kendisine göre ne ilgincse artik ona göre yazar

oğlum henüz 4 5 yaşlarında idi çarşıdan alışveriş yaptım döneceğiz ama sadece dolmuş param var oğlum ordaki lunaparktaki çarpışan arabaları görünce anne bine bilirmiyim dedi ona param yok diyemedim büyü adam ol çok para kazan istediğin kadar bin dedim bana şöyle bir baktı ve iyi büyüyüm çok para kazanayımda geri nasıl coçuk olalım dedi işte sana gerçek bir anı

cok tesekkürler fatma hanim.bazen bizim göremedigimiz seyleri cocuklarim cok güzel görüyo ve düsünüyo.onlari cok ciddiyealmak lazim ve cocuk deyip gecmememiz gerek.oglunuz cok akillica bir cevap vermis.

o an ne kadar zeki zehir gibi bir cocuk olduğunun farkına varıp gururlanmışsınızdır herhalde. bir anne olarak böyle bir cocuğunz olduğu için tebrik ediyorum sizi.

hayatım boyunca, bakkala bile yanımda selpak mendil olmadan çıkmamışımdır. Bir gün dışında.

seneler önce...
annemle evden çıktık. yanımda selpak olmadığını fark ettim, apartman kapısından çıktığımızda. Dönüp alırdım normalde. nasıl olduysa "aman neyse!" dedim. Sonra giydiğim ayakkabı rahatsız etti ayağımı birkaç adım sonra. Nasıl olsa bir şeyler alıp eve döneceğiz hemen dedim.

Pazarın kurulduğu tarafa geçmek için trafik ışıklarında bekliyorduk...
.................................................................................................................................................
filmlerde gördüğüm sahneyi ben yaşıyordum. Her yer beyaz görünüyordu. Ben yatıyordum. Etrafımda insanlar tepeden bana bakıyordu.
Sarhoş bir yaratık kaldırımda, ışıklarda beklerken yan sokaktan gelip çarparak beni caddenin ortasına savurmuştu. O gece geçirdiğim 6 saatlik beyin ameliyatı sonrasında 2. hayatım başlamış oldu.

Maalesef bunlar duyduğum değil, seneler evvel hayatımı alt üst eden olaylardan biridir.

10 yaşlarında, falan futbol maçı ardından "kutlama" amaçlı kullanılan silahtan çıkan mermi başucumdaki yastığa saplanmıştı.yastık hayatımı kurtardı yani...

kıslar bende zaman zaman kafanda düğümlenen sorunları rüyamda çözüyorum...
işte size bi örnek;kızım çok küçük bebekti en sevdiği emziğini kaybettik aramadığım yer kalmadı çeşit çeşit emzik alıyoruz hç birini istemiyo gecelerce doğru düzgün uyku uyumadı sürekli yanımda yatıp süt emdiği için beni de uyutmadı bi gece çok üzüldüm ağladım öylece uyuyakalmışım rüyamda emziğin nerde olduğunu gördüm sabah kalktım hemen gördüğüm yeri kaldırdım dağıttım ve buldum nasıl mutlu oldum anlatamam tabiiki bebişimde...
buna benzer daha bi çok olay var ve yakınlarım benimle dalga geçerler apdala malum oluyo diye...

onlar hiç hayatında aptal tanımamışmıCADIARZU..yazık...yasakkelime

geçmiş olsun canım.allah bidaha yaşatmasın.kimseye vermesin hastalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…