Yaşanmış gerçek hikayeyi anlatan kitap önerileriniz

biscolataa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
57
4
Gerçek hikayeleri anlatan kitapları okumayı çok seviyorum bi kaç tane önericem sizden de öneri bekliyorum :)
Çalınmış Hayat - Jaycee Dugard
Kızım Olmadan Asla - Betty Mahmudi
Leyla - Alexandra Cavelius
Sol Ayağım - Christy Brown

Son düzenleme:
Şafak Pavey "13 Numaralı Peron"
Stephen King " Yazma Sanatı" (Kitap yazmak isteyenler için verdigi tavsiyeleri kendi anılarıyla birleştiren ilham verici bir kitap)

Nermin Bezmen-Kurt Seyt Murka
Nermin Bezmen-Kurt Seyt Shura

yazarın kendi ailesinin hikayesi.İsmi belki önyargılı olmanıza sebep olabilir ancak ikisini de çok beğendim.

kesinlikle KELEBEK yasanmıs bir hikaye okuduktan sonra sokakta aç evsiz yasayanların bile sükretmesi gereken birşeyin olduğunu onunda ÖZGÜRLÜK olduğunu farkettim

Son düzenleme:
ayşe kulinin dörtlemesini tavsiye ederim
4 kuşak aile hayatını anlatıyo
tasvirler o kadar harika ki,3 ve 4. kitapta resimlere yer verildiğinde yabanclamıyosun,"aa tam da böyle hayal ettim diyosun :))

birinci kitap: 1920lerde, kurtuluş savaşı yıllarında geçiyor,ismi: Veda-esir şehirde bir konak
ikinci kitap : cumhuriyetin ilk yıllarını anlatıyor,ismi : Umut-hayat akan bir sudur
üçüncü kitap: ayşe kulinin çocukluğu gençliği evliliği ve boşanmasını anlatıyor,ismi :Hayat-Dürbünümden kırk sene
dördüncü kitap: ayşe kulinin velayet serüveni,yeniden evlenip boşanması,kariyerindeki olayları anlatıp babasının ölümüyle son buluyor,ismi : Hüzün-dürbünümden kırk sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…