• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
2
69.485
1.623
101
Merhaba
Dün sunucularımız da yaşanan hardware problemi ile sistemde maalesef ciddi sorunlar oluşmuştur.
- Mesaj sayınız profilinizde ne kadar az olsa da yazdığım mesajlara bastığınız zaman tamamını görebilmektesiniz (yani mesajlarınız silinmedi).
- Eylül ayından bugüne kadar kullanıcı profillerinde yapılan (şifre değişikliği, avatar, kullanıcı rütbesi) yani profil alanında yapılan tüm değişiklikler maalesef eylül ayına dönmüştür. Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.
- Şifreniz resetlenmiştir, bu sebeple şifremi unuttum linkinden yeni şifre alabilir veya bize ulaşıp (iletişim linkinden) yeni şifre alabilirsiniz.

doğum günüm değişmiş benim :50::50: bide kalplerim gitmiş :43::43:

Toplam 46,530 Kullanıcı (tabi bu min) üyemizin doğum günü maalesef 1 Nisan olarak değişti :(

Bana bildirebilirseniz yeni doğum günlerini gireyim....

aynı zamanda 46.530 üyemizinde şifresi resetlendi.

ya bu kullanıcıların tamamını kaybedecektik : ( ya da şifrelerini resetlemek durumunda kalacaktık.

seçimi bu yönde kullandık...

Toplam 46,530 Kullanıcı (tabi bu min) üyemizin doğum günü maalesef 1 Nisan olarak değişti :(

ya bu kullanıcıların tamamını kaybedecektik : ( ya da şifrelerini resetlemek durumunda kalacaktık.

Geçmiş olsun patron :31:

İnşallah sorunları halledebilirsiniz

Kolay gelsinnn :42:

Hımm doğum günü düzeltilmiyor profilden..Mesaj atarsanız düzeltirler...
Kalpler de geri gelir sanırım...

Rep puanları da gitmiş..Alın teriyle besleyip büyüttüğümüz ördeklerimizle beraber :43:

Onlar yerine ceza puanlarımız gitseydi ne iyi olurdu :37:

Ciddi bir sorun yaşanmış..Geçmiş olsun..

Bu kadar buyuk nasıl çıktı bu sorun yahu ? ne oldu da oldu bu durum kazeen ?
:15:Benim ne şifrem değişmiş ne kalplerim gitmiş oohh en şanslısı benim heralde :24:

Sevgili patroncuğum yanlışlıkla benim ceza puanlarını silebilirsen cok makbule gececek :D Hic sorgulamam bile nereye gitti diye :1:

evet az daha bende gidiyordum bence iyi yapmışsınızşifre sıfırlamakla yoksa sil baştan çok kötü olurdu.kalplerim geri gelmiş tşk ederim doğum günümü de bildirdim umarım en kısa zamanda her şeyi düzeltirsiniz.

kazen en iyisi sen bu doğum günü, kalpler ve kuş detaylarını da ilk mesajına yaz istersen yoksa bu tarz sorun mesajları gelmeye devam edecekk.
kolay gelsin ayrıcaa :31::31:

doğum günü tarihimizi düzelttirmek için tek tek gelen mesajlarla nasıl uğraşacaksın üzücüü:44:

Kalplerim ve kuşlarım gitmiş,ziyaretçi sayım 1000 küsüre düşmüş,avatarım gitmiş.:43:
Arkadaş listem düzelmiş,pro üyeliğim geri gelmiş neyse ki.
Umarım en kısa zaman da düzelir.

Bende mağdurum :kkk:

geçen hafta değiştirmiştim şifremi az önce yeni şifremi ve mail adresimi kabul etmedi. Aklıma eski şifreyi denemek geldi ve siteye girebildim.

Neler oluyor :44:

Kalplerim ve kuşlarım gitmiş,ziyaretçi sayım 1000 küsüre düşmüş,avatarım gitmiş.:43:
Arkadaş listem düzelmiş,pro üyeliğim geri gelmiş neyse ki.
Umarım en kısa zaman da düzelir.

truecum avatarını tekrardan yüklediğinde düzeliyo canım bilgin olsun :34:
ben o şekilde yaptım:31:
*
bende de var aynı sorun
kuşlarım yok, mesaj sayım ve ziyaretçi sayım çokça düşmüşş :ssz:

Mağdurum ya mağdurum :14::14::14:

Kullanıcı adım eskiye dönmüş avatarım gitmiş :14::14::14:
Bütün beğenilerim de gitmiş. :14::14:

Benm ceza puanlarım gitmiş 10 puan gösteriyor :9::9:

Msj sayım baya düşmüş 17bindi :53:

Bir de kuşlarr :1: