• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yaşamınızda En Sık Neyi Değiştirirsiniz?

Yaşamınızda En Sık Neyi Değiştirirsiniz?

• Ankete Katılan
    47
benım alışkanlıklarım vazgeçilmezdir. allahtan kotu alışkanlığım yok

Aliskanliklarimdan kolay kolay vazgecmem, en sik üstümü degistiririm ;)

Aksesuarlarımı çok sık değiştiririm.Daha doğrusu yenilerini alırım. Eskileri de durur.sırnaşık şey

bende alışkanlıklarımı pek degiştiremem
ben benim degişemem ki

Alışkanlıklarımdan vazgeçmem.Belki yenilikler eklerim yeni ve değişik aksesuarlar yeni giysiler vs. fakat diğerlerindende vazgeçmem zevklerim giyim tarzım dinlediğim müzik bellidir...

ikizler burcuyum yeniliklere degişime açıgımdır hep öyle aynı kalanlara şaşarım zaten hiç sıkılmaz mısınız yahu tamam kendinle çok oynamamak istikrarın, iç dünyandaki huzurun ,kendinle barışıklıgın göstergesidir ;ama şıklık adına bekarım evde çıkmadan beni meşgul edecek birşey yok hergün bir çanta ayakkabı takılar degişsin yani (( ee bazen diger çantada anahtar-tel unutma gibi zahmetleri, oluyo ))

aynı şeye bağlı kalmam genelde radikal değişiklik yapmam ama ufak çapta değişiklik yapmayı severim :))::ve en çok aksesuarlarımı değişirim :52:

Aksesuarlarımı (küpe,yüzük,kolye)

Diğerlerinin değişmesi ise söz konusu bile olamaz. =)

Son düzenleme:
aksesuar pek sevmem zaten..müzik tarzım sanırım..o gün nasıl psikolojideysem ona göre şarkı dinlerim..hep aynı tarzım yok..

Back