Ablacım başka bir sayfadaki bir yazınıda okudum. hikayen bana kuzenimi hatırlattı. oda severek evlenmişti ve söylediğine göre eşi onunla evlenmek için 10 kez filan geldi istemeye. kuzenimde ailesi pekde yanaşmadığı halde kabul etti.
ama sonra hiç mutlu olmadı. belli etmiyodu ama sanki mutsuzdu. ailesine para yollamak istemiş, eşi yanaşmamış hatta kavga etmişler.senağlama halbuki evlenmeden önce ,ailene yardım ederiz,destek oluruz diyomuş hep.sen yeterki evlen ben senin için herşeyi yaparımdiyomuş :Saruboceq:.neyse uzatmayım.
hiçde dedikleri olmadı. kuzenim sonunda dayanamadı artık arada kalmaktan bunaldı ve boşandırlar. bikaç yıl evlenenmemek içindirendi. hala genç,güzel ve hala isteyeni vardı bide devlette iyi bi işi vardı.artık sevemem kimseyi diyodu ama Allahın işi. yine sevdi ve evlendi.o kadarda durumu iyiki şimdiki kocasının.kuzenim kendi kazandığı parayı sadece ailesine yolluyo yada zor durumdakilere yardım ediyo.:teytey:
yani bence sende madem ekonomik özgürlüğün var çekmek zorunda değilsinki kimseyi.hayat çok kısa ve sana böyle ölmeyi düşündürecek birine hiiç değmez.bence sakin kafayla olanları gözden geçir ve bir karar ver. mutlu olmanın yollarını araştır mutsuz olmanın değil. sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?