yaşamadığım bi bu kalmış

Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine

diğer konun bu.
bunun içinmi ayrılamıyorsun. şantaj mı yapıyor bu pislik sana

soyle kı degersız olan, sevılmeyen sen degılsın. beraber oldugun kısı anladıgım kadarıyla problemlı bırı ve yol yakınken koyver gıtsın kapının onune, hayatta sana adam mı yok, kı bır kapı kapanırken bırı açılır bunu da unutma!
kendını dusunmuyorsan aılenı dusun bu ılıskını bıtır, evlenmek sart degıl varsa kısmetınde gunu geldıgınde o da olur ama onemlı olan senın mutlulugun ve senın hayatın bunu asla unutma!

O okypete bir an o alıntıladığın mesajın sana ait olduğunu sandım, saniyenin onda biri kadar bir an...

Esimin benden onceki kiz arkadasina siddet uygulamis olmasi direkt olarak ayrilik sebebidir
Ve hayir insan kendi degerini belirlemez canim her insan degerlidir
Aklini kullanmakla da hic alakasi yoktur

Hata senin çok önce bırakacaktın
Taviz tavizi doğurur durumunu yaşıyorsun
Bundan sonra bakma arkana

Emin olun herşeyin en güzelini hakediyoruz ve bu tür olaylar için yaşanmasını kesinlikle istemem ama yaşanması gerekiyormuş diyoruz. Size tavsiyem kapınızda köpek dahi bile olsa affetmeyin. İlerde neler yapar bilinmez.. Canına yazık, kıyma güzel canına

Aşk'a ne kadar değer ve anlam yüklüyorsunuz
asıl manayı hareketlerde arayın ,
sözlerdede aramayın bence ,
zamane kızlar aşk delisi
gelern de vurur gidende vurur

Yat kalk da dua et kurtuldun diye beni ne erkek arkadaşlarım aradı ne erkekler peşimi bırakmadı da hepsiyle nişanlım ilgilendi yeni numara aldı hepsinde güzelce konuştu benimle şimdi halletik onları dayak ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…