Çok ilginc, hiç masrafınız yokken bu kadar parayı nasıl harcamayı başarıyorsunuz ki?
Güneydoğu'da yaşıyorsunuz, çok pahalı bir yerde de değil.
sonbaharda güneydoguda bir hafta tatil yaptım, her yere de gittim, güne beyranla başlayıp kebapla sonlandırdım, uzak ilçelere gittim, hanlarda konakladım, cebimden bir haftada 4500 lira çıktı . İstesem de harcayamam heralde bir ayda 35 bin lirayı . Yazın 9 Şehirlik bir Balkan turuna çıkmıştım, euroyu 17,5'den sayınca yine cebimden o kadar bir rakam çıkmıştı,biletler dahil
Ruhum fakir Heralde.
Beni cebimde 100 dolarla hiç bilmediğim bir ülkeye bırak, on gün sonra hala cebimde hala para olur bence
Belli ki para biriktirmeyi bilen biri değilsiniz, o yüzden maaşı aldığıniz gibi en yakın kuyumcuya gidip, on gram altin alın kutusunda. 11,5bin falan. Aldıktan sonra satmak da mesele onları. Tirtiklayamazsiniz da.
Kalan paranizi da saçın savurun, gönlünüzce yiyin...
Böyle böyle hiç farkına bile varmadan epey para biriktirirsiniz. Ben her maaş aldigimda birz iki,üç gram altın alırdım çalışırken. Bir yıldır çalışmıyorum, üstelik çok fazla geziyorum. Hala beni bir sene daha idare edecek kadar bir rakam var bankada. Daha fazla tirtiklamadan işe girmek, arsa almak ya da amaaan diyip Asya'ya gitmek arasında kararsızım:)