Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kardeşim de otizmli
İzlerken hıçkırıklarımı durduramadım
Çok çok güzel bir proje olmuş çok güzel,hem içerik hem amaç çok güzel
Duyurduğun için kendi adıma çok teşekkür ederim Mune Abla
Kardeşinin gözlerinden öperim pericik, ne demek ablacım, beni bu projeden haberdar eden Gunnur2010 arkadaşımız sağolsun, sonra K Kazen 'e bahsettim ki onun böyle konulardaki hassasiyetini biliyorum, isteğimi ikiletmedi bile sağolsun.
Klibi defalarca izledim, hem klip de yer alan 30 arkadaşımızla gurur duydum hem de ben de gözyaşlarımı tutamadım.
Bu proje inşaallah çok ses getirecek, klibe şarkısını veren Roger Waters'la temaslar sürecekmiş, bizlerin de katkılarıyla umuyorum yaşam köyü kurulacaktır, bir arkadaşımın evladı zihinsel engelli, ne konuşabiliyor ne de etrafındakilerinin farkında, bu projenin amacını okurken onun söyledikleri geldi aklıma, hep derdi ki ben ölürsem yavruma kim bakacak, onu geri de bırakmak istemiyorum
Dilerim bir değil binlerce yaşam köyleri kurulsun, bu evlatlar huzur ve güvenle yaşayacakları bir yuvaya kavuşsun.
Kardeşinin gözlerinden öperim pericik, ne demek ablacım, beni bu projeden haberdar eden Gunnur2010 arkadaşımız sağolsun, sonra K Kazen 'e bahsettim ki onun böyle konulardaki hassasiyetini biliyorum, isteğimi ikiletmedi bile sağolsun.
Klibi defalarca izledim, hem klip de yer alan 30 arkadaşımızla gurur duydum hem de ben de gözyaşlarımı tutamadım.
Bu proje inşaallah çok ses getirecek, klibe şarkısını veren Roger Waters'la temaslar sürecekmiş, bizlerin de katkılarıyla umuyorum yaşam köyü kurulacaktır, bir arkadaşımın evladı zihinsel engelli, ne konuşabiliyor ne de etrafındakilerinin farkında, bu projenin amacını okurken onun söyledikleri geldi aklıma, hep derdi ki ben ölürsem yavruma kim bakacak, onu geri de bırakmak istemiyorum
Dilerim bir değil binlerce yaşam köyleri kurulsun, bu evlatlar huzur ve güvenle yaşayacakları bir yuvaya kavuşsun.
İZEV İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı yeni bir projeye imza attı.
Pink Floyd'un solisti Roger Waters'ın desteğiyle Another Brick in the Wall şarkısına klip çekildi.
Hedef seslerini duyurarak maddi destek sağlayıp Yaşam Köyü kurmak, maddi imkanları yetersiz aileler öldüklerinde çocuklarını emanet edebilecekleri yerleri olsun istiyorlar, bu arkadaşlarımız, evlatlarımız kendilerine ait bir yaşam alanı istiyorlar, en doğal hakları olan yaşam hakkı için bize sesleniyorlar, zihinlerdeki duvar yıkılsın istiyorlar, onların yaşam hakları için duvarları yıkalım.
Onlar hayatta, onlar bizim gibi yaşam hakkına sahipler, yaşam hakları için hedefledikleri 10 milyon izlemeyi sağlayacak güçteyiz.
Hey! Dinle, biz duramayız, sadece farklıyız ama hayattayız.