sende benim canımsın hürremcim...Maalesef bağışlamak zorundayız,bunu o kişiler için değil,kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı ve iyiliği için yapmak zorundayız...Bu bir yaşam biçimi alıncaya kadar çok zorlayabilir bizi,ama bunun yararını da görecek olan biziz...Hayat daha kolay,daha yaşanası bir yer olacak...Bağışlıyorum de ve kafanda bağışlamak istediğin kişilerle yüzleş ve yüzlerine haykır,seni bağışladım,seninle işim bitti,seni seviyorum de....Bu kişi nefret ettiğin bir kişi bile olsa...Bir de en çok da kendimizi bağışlayalım.Buna daha çok ihtiyacımız var:)))))))
Zor bir ders uygulamaya çalışıyorum.Kızlar kist oluşmuş 3 cm bu da sağlıklı olumlamanın bana bir dayatması galiba.....
Tuanay canım sen bir harikasın bizlere o kadar destek oluyorsunki.Bizi böyle güzelce silkeleyip aklımızı başımıza getiriyorsun.Ben bu ara iyiyim allahama şükürler olsun.Ben şükrettiğim için şükrediyorum .YAŞAMAYI ÇOK SEVİYORUMMMM.:teytey::sm_cool:
balcım masallah bu ne enerjı kıs..senı cok ıyı gordum..:teytey:
bende aranıza katıldım kıslar ..ama bu sıralar cok fazla bebısle ılgılı bırseyler dusunmek ıstemıyorum...herseyı oluruna bıraktım..stres hıc yok...yasasın sonunda stresı yendımm:roflol::roflol:
:roflol:Ben sana diyordum bu yaşam dersleri başladığında sende katıl bızde bak ben bu enerjiyi ve pozitif düşüncemi derslere borçluyum:teytey:Ne Güzel canım hep böyle devam et stresİ Hayatımızdan silelimmmm
HAHAHAHHAHAAH herşeyden mutluluk yaratıyorum kendime :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey MAŞALLAH DEYİN KIZLAR
masallah masallah:roflol:
Hocam sende zor yerden vermişsin ödevi(haylaz öğrenci savunmasıcanım darkincim,farkında mısın,birşeylerin yanlış gittiğinin!!!!!!!!Çok rahat değilsin tatlım,hem de hiç rahat değil....Kafan o kadar karışık ki,aldığın kararları tam olarak hayata geçiremiyorsun...Bence olumlu bir düşünce aklına geldiği zaman,hemen olumsuzunu da aklına getiriyorsun,bilinçli ya da bilinçsiz...Ama hep yapma,olma dediğin düşüncelerin daha çabuk oluyor,çünkü bugüne kadar zaten onlar egemendi...Düşüncelerine sahip çık ve dayatma kelimesini aklından çıkar...Bırak,teslim ol ve kendini bağışla.Göreceksin ki çok çabuk buharlaşacak olumsuz,katı düşüncelerin....Kist meselesine gelince,2 cm e kadar zaten yumurta oluyorlar biliyorsun foliküller,çatlamayıncada hemen bir zar kapsülünün içine girip kistleşiveriyorlar.Canım serbest bırak,hiç kolay değil ama herşeyi serbest bırak,tüm düşüncelerini,kistini............
balcım masallah bu ne enerjı kıs..senı cok ıyı gordum..:teytey:
bende aranıza katıldım kıslar ..ama bu sıralar cok fazla bebısle ılgılı bırseyler dusunmek ıstemıyorum...herseyı oluruna bıraktım..stres hıc yok...yasasın sonunda stresı yendımm:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?