sende benim canımsın hürremcim...Maalesef bağışlamak zorundayız,bunu o kişiler için değil,kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı ve iyiliği için yapmak zorundayız...Bu bir yaşam biçimi alıncaya kadar çok zorlayabilir bizi,ama bunun yararını da görecek olan biziz...Hayat daha kolay,daha yaşanası bir yer olacak...Bağışlıyorum de ve kafanda bağışlamak istediğin kişilerle yüzleş ve yüzlerine haykır,seni bağışladım,seninle işim bitti,seni seviyorum de....Bu kişi nefret ettiğin bir kişi bile olsa...Bir de en çok da kendimizi bağışlayalım.Buna daha çok ihtiyacımız var:)))))))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşam Dersleri-9
- Konu Sahibi TUANAY
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sende benim canımsın hürremcim...Maalesef bağışlamak zorundayız,bunu o kişiler için değil,kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı ve iyiliği için yapmak zorundayız...Bu bir yaşam biçimi alıncaya kadar çok zorlayabilir bizi,ama bunun yararını da görecek olan biziz...Hayat daha kolay,daha yaşanası bir yer olacak...Bağışlıyorum de ve kafanda bağışlamak istediğin kişilerle yüzleş ve yüzlerine haykır,seni bağışladım,seninle işim bitti,seni seviyorum de....Bu kişi nefret ettiğin bir kişi bile olsa...Bir de en çok da kendimizi bağışlayalım.Buna daha çok ihtiyacımız var:)))))))
canım tuanayım benim....
artık yavaş yavaş oluyor... çok tekrar ettim sizleri bağışlıyorum diye...henüz yüzlerine haykırmadım ama o aşamayada geleceğim sanırım...
ben önce kendimi bağışladım zaten....canım dersleride senide seviyorum... POZİTİF AKIMIN MELEKLERİNİN HOCASI BAŞ POZİTİF AKIM MELEĞİ...
Zor bir ders uygulamaya çalışıyorum.Kızlar kist oluşmuş 3 cm bu da sağlıklı olumlamanın bana bir dayatması galiba.....
Zor bir ders uygulamaya çalışıyorum.Kızlar kist oluşmuş 3 cm bu da sağlıklı olumlamanın bana bir dayatması galiba.....
canım darkincim,farkında mısın,birşeylerin yanlış gittiğinin!!!!!!!!Çok rahat değilsin tatlım,hem de hiç rahat değil....Kafan o kadar karışık ki,aldığın kararları tam olarak hayata geçiremiyorsun...Bence olumlu bir düşünce aklına geldiği zaman,hemen olumsuzunu da aklına getiriyorsun,bilinçli ya da bilinçsiz...Ama hep yapma,olma dediğin düşüncelerin daha çabuk oluyor,çünkü bugüne kadar zaten onlar egemendi...Düşüncelerine sahip çık ve dayatma kelimesini aklından çıkar...Bırak,teslim ol ve kendini bağışla.Göreceksin ki çok çabuk buharlaşacak olumsuz,katı düşüncelerin....Kist meselesine gelince,2 cm e kadar zaten yumurta oluyorlar biliyorsun foliküller,çatlamayıncada hemen bir zar kapsülünün içine girip kistleşiveriyorlar.Canım serbest bırak,hiç kolay değil ama herşeyi serbest bırak,tüm düşüncelerini,kistini............
E
EU3
Ziyaretçi
Tuanay canım sen bir harikasın bizlere o kadar destek oluyorsunki.Bizi böyle güzelce silkeleyip aklımızı başımıza getiriyorsun.Ben bu ara iyiyim allahama şükürler olsun.Ben şükrettiğim için şükrediyorum .YAŞAMAYI ÇOK SEVİYORUMMMM.:teytey::sm_cool:
Tuanay canım sen bir harikasın bizlere o kadar destek oluyorsunki.Bizi böyle güzelce silkeleyip aklımızı başımıza getiriyorsun.Ben bu ara iyiyim allahama şükürler olsun.Ben şükrettiğim için şükrediyorum .YAŞAMAYI ÇOK SEVİYORUMMMM.:teytey::sm_cool:
balcım masallah bu ne enerjı kıs..senı cok ıyı gordum..:teytey:
bende aranıza katıldım kıslar ..ama bu sıralar cok fazla bebısle ılgılı bırseyler dusunmek ıstemıyorum...herseyı oluruna bıraktım..stres hıc yok...yasasın sonunda stresı yendımm:roflol::roflol:
E
EU3
Ziyaretçi
bende aranıza katıldım kıslar ..ama bu sıralar cok fazla bebısle ılgılı bırseyler dusunmek ıstemıyorum...herseyı oluruna bıraktım..stres hıc yok...yasasın sonunda stresı yendımm:roflol::roflol:
:roflol:Ben sana diyordum bu yaşam dersleri başladığında sende katıl bızde bak ben bu enerjiyi ve pozitif düşüncemi derslere borçluyum:teytey:Ne Güzel canım hep böyle devam et stresİ Hayatımızdan silelimmmm
:roflol:Ben sana diyordum bu yaşam dersleri başladığında sende katıl bızde bak ben bu enerjiyi ve pozitif düşüncemi derslere borçluyum:teytey:Ne Güzel canım hep böyle devam et stresİ Hayatımızdan silelimmmm
canım bu sıralar cok fazla ınternete takılmıyorum..sanırım sureklı bebıs muhabbetı benı cok etkılıyor..zaman zaman katılırım derslere..
strese hayırr...:roflol:
E
EU3
Ziyaretçi
GÜNAYDIN KIZLARR :dance:Bu GÜNDE YENİ BİR GÜNE MERHABA DİYELİM Sabah ilk olarak derslerimi açtım Yaşam dersi 1'den yaşam dersi 9'a kadar okudum olumlamalarımı evet büyük bir pozitif enerjiyi vücuduma depoladım.Ayyyy nerden başlasam acaba:roflol:Şuanda tül'ümü açtım evren çok güzel dışarıda harika bir güneş,gökyüzü mavi,deniz masmavi,Doğa yeşil,kuşlarda cıvıldıyarak uçuşuyorlar Yaşasınnnnn Baharı Müjdeliyor evren bizlere:dance:HOPAAAA bugün ne hikmettir bilinmez çok mutluyum başım ağırmıyor ve ağırmıycakta şimdi derin bir nefes alıp vücuda enerjimi alıyorum ve yavaşca veriyorum ve bedenimi bütün olumsuz düşüncelerden arındırıyorum.Kendimi seviyorum,en büyük sorumluluğum kedim olmaktır,şükrettiğim için şükrediyorum.Şükrediyorum çünkü bu dersleri bize tuanay arkadaşımız sunmuş.Hayat Sevince Güzel S evince Tatlı Şeker Bir Kuşu Kelebeği Bir Taşı Sevin YeterHOPAAAAAAAAA VEEE EN KISA ZAMANDADA SİZLERE HAMİŞ OLDUĞUM HABERİDE VERİCEM :teytey:ELALEM ne derse desin Hadi Hadi Hadi Lili LİLİ lili LİLİ YARRRRRRR :roflol::roflol::roflol:COŞTUM YİNE DURDURUN BENİİİİİİİİİİsırnaşık şey
E
EU3
Ziyaretçi
:mymeka:Halla Hallah şimsiye kadar boşuna bebişimi uzaklaştırmışım kendimden BOŞVERRRR SALLLA BOŞVER SALLA GİTSİN DERTLER sırnaşık şeyKocişim Seni çokk Seviyorum Bebeğimiz Yakinda Gelicek Bize:roflol:
E
EU3
Ziyaretçi
YAŞASIN POZİTİF AKIMIN MELEKLERİ TOPLANIP BÜYÜK BİR ENERJİ AKIŞIYLA PATLIYCAZ YAKINDA PATIR PATIR HAMİŞ OLARAK DEMEDİ DEMEYİNNN :roflol::roflol::roflol:harika olduuu
Son düzenleyen: Moderatör:
E
EU3
Ziyaretçi
GÜNAYDIN KIZLARR Bu GÜNDE YENİ BİR GÜNE MERHABA DİYELİM Sabah ilk olarak derslerimi açtım Yaşam dersi 1'den yaşam dersi 9'a kadar okudum olumlamalarımı evet büyük bir pozitif enerjiyi vücuduma depoladım.Ayyyy nerden başlasam acabaŞuanda tül'ümü açtım evren çok güzel dışarıda harika bir güneş,gökyüzü mavi,deniz masmavi,Doğa yeşil,kuşlarda cıvıldıyarak uçuşuyorlar Yaşasınnnnn Baharı Müjdeliyor evren bizlereHOPAAAA bugün ne hikmettir bilinmez çok mutluyum başım ağırmıyor ve ağırmıycakta şimdi derin bir nefes alıp vücuda enerjimi alıyorum ve yavaşca veriyorum ve bedenimi bütün olumsuz düşüncelerden arındırıyorum.Kendimi seviyorum,en büyük sorumluluğum kedim olmaktır,şükrettiğim için şükrediyorum.Şükrediyorum çünkü bu dersleri bize tuanay arkadaşımız sunmuş.Hayat Sevince Güzel S evince Tatlı Şeker Bir Kuşu Kelebeği Bir Taşı Sevin YeterHOPAAAAAAAAA VEEE EN KISA ZAMANDADA SİZLERE HAMİŞ OLDUĞUM HABERİDE VERİCEM ELALEM ne derse desin Hadi Hadi Hadi Lili LİLİ lili LİLİ YARRRRRRR COŞTUM YİNE DURDURUN BENİİİİİİİİİİ
E
EU3
Ziyaretçi
RUNHAŞ,DARKINLIFE,DERRAM,MELEKOĞLUM,HÜRREM NERDESİNİZZ BENİ YANLIZ BIRAKTINIZ AAAAAAAAAA :roflol:roflo:sabahtan berı ben yazıyorum http://video.azbuz.com/videoParts/view.jsp?videoId=41000000000272465
E
EU3
Ziyaretçi
HAHAHAHHAHAAH herşeyden mutluluk yaratıyorum kendime :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey MAŞALLAH DEYİN KIZLAR
HAHAHAHHAHAAH herşeyden mutluluk yaratıyorum kendime :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey MAŞALLAH DEYİN KIZLAR
masallah masallah:roflol:
E
EU3
Ziyaretçi
masallah masallah:roflol:
bu kadarcıkmı kız maşallah maşallah HAHAHA:roflol:
E
EU3
Ziyaretçi
Aaaa Kizlar Nerdesiniz Hiçbiriniz Yoksunuz Bugün Beni Yanliz Biraktiniz
Hocam sende zor yerden vermişsin ödevi(haylaz öğrenci savunması )canım darkincim,farkında mısın,birşeylerin yanlış gittiğinin!!!!!!!!Çok rahat değilsin tatlım,hem de hiç rahat değil....Kafan o kadar karışık ki,aldığın kararları tam olarak hayata geçiremiyorsun...Bence olumlu bir düşünce aklına geldiği zaman,hemen olumsuzunu da aklına getiriyorsun,bilinçli ya da bilinçsiz...Ama hep yapma,olma dediğin düşüncelerin daha çabuk oluyor,çünkü bugüne kadar zaten onlar egemendi...Düşüncelerine sahip çık ve dayatma kelimesini aklından çıkar...Bırak,teslim ol ve kendini bağışla.Göreceksin ki çok çabuk buharlaşacak olumsuz,katı düşüncelerin....Kist meselesine gelince,2 cm e kadar zaten yumurta oluyorlar biliyorsun foliküller,çatlamayıncada hemen bir zar kapsülünün içine girip kistleşiveriyorlar.Canım serbest bırak,hiç kolay değil ama herşeyi serbest bırak,tüm düşüncelerini,kistini............
Ben bu dersi yarın tekrar edeyim bu sattte bağışlanmaz.Aklıma nazan öncelin bi şarkısı geldi.Sözlerini hatırlayamadım.Şimdi olmaz,şöyle hiç olmaz felan filan dı(Şimdi,Şöyle kısımlarını tamamlayınızzz)
2 de kalmamış 3 olmuş.Yarın sonucumu alayım ondan sonra bağışlayayım bari
Beni üzerse hep birlikte patlatırız sırnaşık şey
Karnım şiş şuan zor duruyorum.Yarına iyi olacağımmmmmmmmmmm kesin bak bu sefer inş.
Hocam bi de tam çalışcaktım sular da kesildi benim motivasyon gitti p
Ahhhhhh ne bahaneler uydurdum ben,öğrencilerime yarın kızmayacağım ödevlerini yapmadıkları için,bağışladım hepsini :)))
Yarın yeni bir Dark Görceksinissssssss tamam mıııııııı kafamçokkarıştı
Hoşgeldin aramıza,iyiki geldinn
Balsurat canım misafirim vardı gelemedim.Baksana yazdığım saate baya geç oldu
Maşallah ayrıca tütütütütütütütüüt
Maşallah ayrıca tütütütütütütütüüt
Meleklerimmmmm ders 9 varmıydı ya ben göremedim ?