Yaşam Dersleri-4

maşallah hepinize balcım pozitif olmaya devam ben bu sabah çok erken hast gittim çok sıra vardı yeni geldim başım ağrıyor birazdan yatarım herhalde enerjim bitti bu gün hast ortamı yüzünden yarın yine gidiyorum hemde hsg çekilcek hiç korkmuyorum bakalım yarın nasıl geçecek bu gün enerji toplamam gerek yarın iyi geçsin moral olsun bana dua edin iyi başladım iyi bitsin leleleleliyar hade hade hadddddddddddddddde hopa

Canım merak etme hastaneye gıttın ya yorulmuşsundur şimdi sen bişeyciğin yok bugun güzel dinlen derslerini tekrarla bak.Yarın hiç korkma canım allahın izniyle hsg çekilicek kendini rahat bırak enerjını toplayıp hasta masasına uzan ve bu hep beraber topladığımız güçleri aklına getir.Canım inşallah hayırlısıyl ayarını kolay şekilde atlatırsın.Allahım sen yardım et melekogluma :teytey::teytey:HADI yarın güzel haberlerle bekliyoruz seni hOPAAAA ...Şeniz

sağol bi tanem enerjim bitti derken bu gün hast aldı çok zor devlet hast uğraşmak işini hemen halledemiyorsun şimdi olumlamalarımı okudum birazdan yatıp uyurum kendime gelirim yarınıda atlatınca başka bir şey kalmıyor ben bu gün halayın sonunda kaldım fazla çekiştirme halay başı hade bakem hooooopppa

sağol bi tanem enerjim bitti derken bu gün hast aldı çok zor devlet hast uğraşmak işini hemen halledemiyorsun şimdi olumlamalarımı okudum birazdan yatıp uyurum kendime gelirim yarınıda atlatınca başka bir şey kalmıyor ben bu gün halayın sonunda kaldım fazla çekiştirme halay başı hade bakem hooooopppa

TAMAM CANIM SEN YAT DİNLEN BEDENINDE,ZİHNİNDE DİNLENMİŞ OLUR:roflol:tamam çekiştirmem seni canım :teytey:aksama yenı drsımızı sabırsızlıkla beklıyorum

yerimsenibenKızlar nerdesiniz görünmüyorsunuzzz:teytey:TUANAY CANIM İNŞALLAH BU AKŞAM YAŞAM DERSİ-5 YAZARSIN bekliyorum:enbuyukkk:

unutmadım canım tekrar ettim enerji depoladım tuanay derslere aramı verdin yoksun canım yeni dersleri bekliyoruz hayırlı geceler herkese

Melekoğlum inşallah bugün hsg çekilirken günün iyi geçer.Şimdiden geçmiş olsun haberlerini bekliyoruzz.Tuanaycım canım nasılsın göremedik seni derslerin devamı inşallah gelira.s.

hani bizim 5 ders yaaaaaaaa...gözümüz yollarda kaldı...tuanaya duyurulurr...hopaaa:teytey::eek:klava:

Kızlar beşinci dersi zamanında veremediğim için çok üzgünüm.Eşim dün varikosel ameliyatı geçirdi.Bugün öğle vakti çıktık hastaneden.O sebeple dersimiz aksadı.Kusura bakmayın.Bu akşam,biraz dinlenebilirsem,beşinci dersi sizlere yetiştirmeye çalışacağım.Hepinizi çoooooook seviyoooooorum.Sağlıcakla kalın.....

:dance:
Melekoğlum inşallah bugün hsg çekilirken günün iyi geçer.Şimdiden geçmiş olsun haberlerini bekliyoruzz.Tuanaycım canım nasılsın göremedik seni derslerin devamı inşallah gelira.s.
ben geldim hemen cevap yazamadım bu gün biraz daha zor olduğu için gelir gelmez uyumuşum :1hug: canım çok iyi geçti olumlu düşünce işe yaradı hiç canım acmadı desem yeridir :tomato: şimdi biraz kanamam var inşallah çabuk geçer
CADIARZU sonucu söylemiyorlar ama benim anladığım kadarıyla yapışıklıklar olmuş galiba hakkımda hayırlısı :emir_bebek: az kaldı bebeğim sana bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum :kızgın: ya sonuçlar heyete girince söylencekmiş çok ısrar ettim en azından iyimi kötümü yorum yap diye bizim yorum yapmamız yasak dedi az kalmış zatrn heyete girince dr lar söyler dedi şu raporu hayırlısıyla alabilsem Şeniz sen nasılsın canım tuanaydan haber yok derslere devam eder inşallah ben çok faydasını gördüm şimdi ilk kötüyü değil iyiyi düşünüyorum ve gerçektende iyi şeyler olmaya başladı hayatımda

canım benim çok geçmiş olsun siz iyi olun derslere devam ederiz yine biz burdayız seni beklicez çok faydalı oldu bu dersler sana ne kadar teşekkür etsem az sende sağlıcakla kal tuanay

Kızlar beşinci dersi zamanında veremediğim için çok üzgünüm.Eşim dün varikosel ameliyatı geçirdi.Bugün öğle vakti çıktık hastaneden.O sebeple dersimiz aksadı.Kusura bakmayın.Bu akşam,biraz dinlenebilirsem,beşinci dersi sizlere yetiştirmeye çalışacağım.Hepinizi çoooooook seviyoooooorum.Sağlıcakla kalın.....

Canım öncelikle geçmiş olsun dileklerimle başlıyorum.Canım kendine dikkat iyice dinlen bizzde 5.dersi bomba gibi hazırda bekliyoruz:teytey::teytey:Bende hepinizi çokkk seviyorummm hayat çok güzellllsırnaşık şeysırnaşık şey

:dance: ben geldim hemen cevap yazamadım bu gün biraz daha zor olduğu için gelir gelmez uyumuşum :1hug: canım çok iyi geçti olumlu düşünce işe yaradı hiç canım acmadı desem yeridir :tomato: şimdi biraz kanamam var inşallah çabuk geçer
CADIARZU sonucu söylemiyorlar ama benim anladığım kadarıyla yapışıklıklar olmuş galiba hakkımda hayırlısı :emir_bebek: az kaldı bebeğim sana bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum :kızgın: ya sonuçlar heyete girince söylencekmiş çok ısrar ettim en azından iyimi kötümü yorum yap diye bizim yorum yapmamız yasak dedi az kalmış zatrn heyete girince dr lar söyler dedi şu raporu hayırlısıyla alabilsem Şeniz sen nasılsın canım tuanaydan haber yok derslere devam eder inşallah ben çok faydasını gördüm şimdi ilk kötüyü değil iyiyi düşünüyorum ve gerçektende iyi şeyler olmaya başladı hayatımda

Canım iyi bak kolay geçmiş flimin geçmiş olsun tekrar inşallah hayırlısıylada raporu alırsın.Evet bebeklerimize kavuşmak için herşeye katlanmaya hazırız.Bende çok iyiyim hayata hep olumlu yönden bakıyorum.HOPAAAA:teytey::teytey:Eşim bile bendeki değişikliği farketti ve mutlu oldu.TUANAY CANIM SANA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIRa.s.kızlar öptüm sizi

evet gerçekten eşimle birlikte gittik ben seni bu kadar güçlü beklemiyordum seni yerlerden toplarım diye düşünüyordum dedi odadan çıktığımda çok düşünceliydi bende gülerek geldim sevindi ne çok germişim aşkımı meğer benim değiştiğime inanamıyordu uzun sürmez diyordu bu gün seni umduğumdan eski halinden iyi gördümya şimdi gerçekten inanıyorum değiştiğine dedi hade hade hade hop hop hoooooopppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet gerçekten eşimle birlikte gittik ben seni bu kadar güçlü beklemiyordum seni yerlerden toplarım diye düşünüyordum dedi odadan çıktığımda çok düşünceliydi bende gülerek geldim sevindi ne çok germişim aşkımı meğer benim değiştiğime inanamıyordu uzun sürmez diyordu bu gün seni umduğumdan eski halinden iyi gördümya şimdi gerçekten inanıyorum değiştiğine dedi hade hade hade hop hop hoooooopppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaa

:roflol::roflol:KK70:ur kız daha yolun çoook başındayız 25 gün sonra derslerimizin sonunda bakalım ne kadar değişicez kendimizi bile tanıyamıycaz.:roflol:Eşlerimiz ağızları açık kalıcak
a.gif
a.gif
a.gif
a.gif
Bu benim eşimmi :1shok:

canım benim biz yolun başında bu başarıyı elde ettiysek sona geldiğinde düşünsene yeni hayatlar yeni insanlar çok güzel olcak her şey sırnaşık şey hakikaten ben eskiden bütün gemileri yakar oturur seyrederdim eşimde o yüzden inanmıyordu bana gün geçtikçe anladı ne kadar ciddi ve kararlı olduğumu :kahve:

X