Yaşam Dersleri-3

Derslerİ tekrarlamaya devam kızlar durmak yok HADİ:dance:şutarafagittişutarafagittişutarafagitti

arkadaşlar süpersiniz,bu enerji halkası gerçekten çok çabuk büyüyor,bu halkanın her bir parçası çok önemli...bunun farkında olalım...bekleyelim...

kıslar bende geldımm..:dance:gercı otekı derslerde de bırseyler yazmıstım ama pek takıp edemedıgım ıcın gerı kaldım sızden..:eek:

balcım bu ne enerjı sekerım masallah..:roflol::dance:

onemlı olan tabıkıde sahıp olduklarımız ıcın sukretmesını bılmek..
sahıp olduklarımızla mutlu olabılmeyı sagladıgımızda yasam artık bıze hıcte zor gelmeyecektır..

sevgıler sekerlerr...:1hug:

rosem EVET CANIMCIM BU ARA ÇOK ENERJI VAR BENDE POZİTİF ENERJİ HOPA.Bilmiyorum ilaçlardan oluyordur belkide:roflol:

bugün bana werilenlere şükrediyorum...kısslar bu dersler bana çok ii geldi walla hafifledim kuş kimin oldum yahuu:hebele balımmm...holeyyyyyyy...yaşasınn....

bugün bana werilenlere şükrediyorum...kısslar bu dersler bana çok ii geldi walla hafifledim kuş kimin oldum yahuu:hebele balımmm...holeyyyyyyy...yaşasınn....

:dance::dance:Hep böyle olalım canım şükretmesini bilelim ve bundan mutluluk duyalım.Bu dersler sonunda harika olucaz :dance:hopaaaa.....hebele:dance:runhaşım bunu başarıcaz.İçimde enerjı büyüdü büyüdü.....yaşamak çok güzel kızlar herşeye rağmen

canımmmmmmmmmmm nasılsın benim pc bozuktu giremiyodum seni özledim biz oğlıuşla çooooook iyiyiz canım bilirim merak etmiş,indr çok öpüyoz seni

canımmmmmmmmmmm nasılsın benim pc bozuktu giremiyodum seni özledim biz oğlıuşla çooooook iyiyiz canım bilirim merak etmiş,indr çok öpüyoz seni

hem de nasıl merak ettim cnm biliyor musun?ama iyi olmanıza çok sevindim,ayrıca mesajını görünce sevinçten uçtum...nasıl olsa artık görüşürüz:))))):sm_cool:

hem de nasıl merak ettim cnm biliyor musun?ama iyi olmanıza çok sevindim,ayrıca mesajını görünce sevinçten uçtum...nasıl olsa artık görüşürüz:))))):sm_cool:

:1hug:canım arkadaşım sağol tabi görüşürüz:dance:

X