Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün bana werilenlere şükrediyorum...kısslar bu dersler bana çok ii geldi walla hafifledim kuş kimin oldum yahuu:hebele balımmm...holeyyyyyyy...yaşasınn....
bugün bana werilenlere şükrediyorum...kısslar bu dersler bana çok ii geldi walla hafifledim kuş kimin oldum yahuu:hebele balımmm...holeyyyyyyy...yaşasınn....
:dance::dance:Hep böyle olalım canım şükretmesini bilelim ve bundan mutluluk duyalım.Bu dersler sonunda harika olucaz :dance:hopaaaa.....hebele:dance:runhaşım bunu başarıcaz.İçimde enerjı büyüdü büyüdü.....yaşamak çok güzel kızlar herşeye rağmen
hem de nasıl merak ettim cnm biliyor musun?ama iyi olmanıza çok sevindim,ayrıca mesajını görünce sevinçten uçtum...nasıl olsa artık görüşürüz:))))):sm_cool:
hem de nasıl merak ettim cnm biliyor musun?ama iyi olmanıza çok sevindim,ayrıca mesajını görünce sevinçten uçtum...nasıl olsa artık görüşürüz:))))):sm_cool: