Yaşam Dersleri-3

TUANAY

Allahım şükürler olsun
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
3.522
4
47
Bu Akşam 3. Olumlamayi Veriyorum,2 Gün Boyunca Bu 3 Gün Boyunca Verilen Olumlamamalr Günde En Az 3 Kez Tekrar Edilecek.yarin Ve Yarindan Sonra Olumlamalar Yine Ayni şekilde Devam Edecek Arkadaşlar.4. Olumlama Cumartesi Akşami Gelecek.

şükür

Minnettarlik Duyduğum şeyi Kendime çekerim.

öncelikle şükrederim Hiç Yoktan

Var Olduğum Için.

Yaradanin Bendeki özüne şükrederim.

Beni Böyle Güzel Ve Böyle Akilli Yarattiği Için.

Alemde Kimseye Vermediğini Bana Verdiği Için;

Seçme özgürlüğünü....

Aklimda Tasarlayabildiğim,

Plan Yapip-hayal Kurabildiğim Için.

Düşünebildiğim Için.gülebildiğim Için.

Ağlayabildiğim Için.

Kahkaha Atabildiğim Için,çünkü Böylece Herşey Birden Anlam Kazaniyor.

Ağlayabildiğim Için,çünkü Böylece Kirlerimden Ariniyorum.

Yeteneklerim Için şükrediyorum,onlar Kendime Saygi Duymami Sağliyorlar.
Aptalliklarim Için şükrediyorum,onlar Beni Akilli Yapiyorlar.

şükredebildiğim Için şükrederim.

Ellerim Için,kollarim Için,ağzim Ve Burnum Için şükrederim.

Onlar Benim Harika Araçlarim.

şükrettikçe çevremde Yüksek Nitelikli Bir Alan Yaratiyor

Ve Yüksek Nitelikli Araçlari Kendime çekiyorum.

Mutluluğu,gücü,sevgiyi,neşeyi Yaratacak Araçlari Kendime

çekiyorum.

şükrettikçe Sağlikli Oluyorum Ve Gücüm Artiyor.

Ve Yine şükrettiğim Için şükrediyorum.

Canım bende 2.dersi tekrarlıyordum bir baktım 3.dersimizde gelmiş hemen pc yazdırdım bu yazdıklarını canım cok sağol teşekkür ederiz

tamam canım 4.olumlamaya az var cumartesiye kadar bol bol okuyup tekrar edeyim ben

Cnm Benim,tüm Bu Uygulamalarin Sonunda Ne Kadar Işe Yaradiklarini Görünce Daha Da Sevineceksin.bebeklerimize Anneliğin Dişinda Yaşama Sevincini De Vereceğiz.huzurla Dünyaya Gelecek Bebekler...

merhaba bu gün hiç giremedim pc de sorun vardı:uhm: :1closedeyes: siz beni merak etmemişsiniz sırnaşık şey olumlularımı okudum ve çok iyiyim canım Şeniz çok teşekkür ediyorum sana tuanay

merhaba bu gün hiç giremedim pc de sorun vardı:uhm: :1closedeyes: siz beni merak etmemişsiniz sırnaşık şey olumlularımı okudum ve çok iyiyim canım Şeniz çok teşekkür ediyorum sana tuanay

Canım ben bugün dışardaydım ve aklım hep sizde kaldı kızlar.Aşkolsun bu derse hep beraber başladık unutmadık canım Şeniz biliyorsun hergün birbirimizi takib ediyoruz.kendıne ıyı bak a.s.

Cnm Benim,tüm Bu Uygulamalarin Sonunda Ne Kadar Işe Yaradiklarini Görünce Daha Da Sevineceksin.bebeklerimize Anneliğin Dişinda Yaşama Sevincini De Vereceğiz.huzurla Dünyaya Gelecek Bebekler...

Canım ben buna yürekten,gönülden inanarak huzura,mutluluğa bir adım daha yaklaştığımızı biliyorum bebeklerimize en kısa zamanda kavuşup onlarada bu yaşama sevincini vericez:1rolleyes::1rolleyes:

melek canım seni merak ettim ben de.Ama iyi olmana çok sevindim.

sağol canım yaşam derslerini uyguluyorum bakış açım değişti gerçekten yalnız dünden beri pc bir sorun var inşallah yarın düzelir bu arada derslerimi ihmal etmiyorum sayfaya giremesemde olumlu düşünmeye çalışıyorum ve aşkımda çok memenun bu halimden anlattım onada böyle bir uygulama yapıyoruz arkadaşın sayesinde dedim oda ayrıca teşekkür etti sana iyi geceler öptüm canım

melekoğlum pc düzelsinde uygulamaları okumaya fırsat bulursun inşallah:dance:

geldim canımda sizde sorun yokmu ya ben yazıları tam okuyamıyorum sayfa çok geniş sağa sola çekiştirip öyle okumaya çalışıyorum oda zor oluyor neyse nasılsınız bakem ben çok iyiyim herkesinde iyi olmasını dilerim

geldim canımda sizde sorun yokmu ya ben yazıları tam okuyamıyorum sayfa çok geniş sağa sola çekiştirip öyle okumaya çalışıyorum oda zor oluyor neyse nasılsınız bakem ben çok iyiyim herkesinde iyi olmasını dilerim

canım benım oyle olmuyor yanı sıte normal sayfalar açılıyor.Canım bende çok iyiyim heheh her zaman allahım böyle oluruz inşaalah.allahım bu yolculukta bıze yardım et:teytey:

çok iyi gerçekten sevindim şu an kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyuorumhatta abartısız negatif enerji vücudumdan çıktığını hissediyorumyerine pozitif enerji yüklüyorum çok iyi bir şeymiş bu keşke daha önce uygulamaya başlasaydım ben eskiden çok güldüğümde bu gün çok ağlıcam galiba derdim ve başıma bi şey gelir ağlardım demekki gerçekten ne düşünürsek o oluyor hep negatif enerjiyi çekiyordum şimdi öyle değil güldüğümde ağlamayı ağladığımda gülmeyi aklıma getirmiyorum anı yaşamaya çalışıyorum ve başarıcaz canım buna inanıyorum

Canım bende KENDIMI YENIDEN DOĞMUŞ GİBİ TAMAMEN DEĞİŞMİŞ ŞEKİLDE POZİTİF HİSSEDİYORUM.Her anı yaşamak istiyorum geçmişte kendimi nedensız yere üzdüğüm günleri hatırlamak istemiyorum.Hatırlayınca gülüyorum kendime:roflol:bende hep pozitif enerjiyi yüklüyorum her geçen gün bedenime.Gün içinde beni eğlendirecek,güldürecek,hayattan tad alabılecegım eğlencelı seyler düşünüyorum.OYNUYORUM EV İÇİNDE,ZIPLIYORUM,MUTLUYUM DIYORUM,BEBEGIM KISA ZAMANDA GELICEK,EVET EVET BUNA %90 INANIYORUMM,KENDIMLE KONUSUYORUMMM,MÜZİK DİNLİYORUM AMA EGLENCELI MUZIKLERI TABIKIDE:dance:HEĞ BERABER SIMSIKI ELELE:1hug:

sağol canım yaşam derslerini uyguluyorum bakış açım değişti gerçekten yalnız dünden beri pc bir sorun var inşallah yarın düzelir bu arada derslerimi ihmal etmiyorum sayfaya giremesemde olumlu düşünmeye çalışıyorum ve aşkımda çok memenun bu halimden anlattım onada böyle bir uygulama yapıyoruz arkadaşın sayesinde dedim oda ayrıca teşekkür etti sana iyi geceler öptüm canım

Canım bende eşime dün anlatmıştım böyle bir yolculuğüa çıktık ve sonu çok güzel olucak dedim inşallah.Eşimde beni mutlu ve neşeli görünce mutlu oluyor oda.diyorumkı ona artık bebek konusu yokk bos verıyorum merak etme .HOPAAAAAA sırnaşık şey

p.gif
o.gif
z.gif
i.gif
t.gif
i.gif
f.gif
h.gif
o.gif
s.gif

X