Canım ya İnşallah olabilirim.
Şeniz
bitanem benim.........:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya İnşallah olabilirim.
Şeniz
merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyoru aranıza benide alırmısınız derslere
Sen yoktun halay da az kaldık HADİ HADİ HADİ HADİ HADEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:teytey::teytey::teytey:
tuanayım ne yapacağım başka... nası farkında olacağım...:uhm:
derslerimi çalışıyorum,tekrarlarımı aksatmıyorum...
fazla bile yaptığım oluyor...tekrarları.
canım hürremcim,sen eminim ki üstüne düşeni fazlasıyla yapıyorsun.pozitif düşünmeye başladıktan sonra bazı şeylerin daha da kötüye giderek dramatikleştiğini görebilirsin.Bu duruma kimyasal cayma ,kimyasallaşma denir.Bir hastalığın tam iyileşir gibi olurken yeniden kötüye gitmesi senin de başına gelmiştir kuşkusuz.İçini şifalı düşüncelerle doldurmaya başladığın zaman da aynı şey olur.Çünkü sadece ialçlar değil,düşünceler de kimyasal değişime yol açarlar.Ama neden iyi başlayan birsey sonra kötüye gitsin ki?Şunu iyi anla aşkım;pozitif düşünce hayatına hakim olunca,bugüne değin yaşadığın hayatını-bu bir kaç 10 yıl bile olabilir-yanlış düşüncelerle geçirdiğin ortaya çıkacak.Bu düşünce şekli ise bedenine ve ruhuna kazınmış,dış koşullarını etkilemiş olacak.Birdenbire barış,uyum,sevgi ve vericilik için gayret göstermeye başlaman 'sistemin' için yorucu bir faaliyet.Yeni düşünce şeklin eskisine karşı savaş vermek zorunda ve bu durum hem bedeninde,hem de ruhunda haliyle kimyasal bir reaksiyona yol açıyor.
Şunu iyice aklında tut tatlım:eski düşünce şeklin ne kadar patırtı çıkarırsa çıkarsın gerilemek zorunda.Yaşamında ki bu dönüm noktasına dayanabilirsen eğer,muhteşem bir iyileşmeye ulaşman sadece an meselesi.Herşey kendiliğinden ve çok kolay olacak.
İhtiyacın olan herşey,kendiliğinden kucağına düşecek.
Geri tepmeler olunca boks eldivenlerini giyme sakın.Sakin ol,bekle ve bu geri dönüşlerin iyileşme sürecinin bir parçası olduğunu sakın unutma.Geriye doğru atılan her adım,öne doğru atılacak adım için hız almaktır.Sadece gülümse,herşeyi olduğu gibi kabul et,ama durumunun değişeceğinden kesinlikle emin ol...Bu kadar tatlım,bunun için çok becerikli olman gerekmez
a.s.
Merhaba tüm değerli arkadaşlar ve sevgili Tuanay, yazılarını okudum, içimde hissederek okudum. Tüm yazdıkların ve emeğin için sonsuz sevgi ve teşekkürler sunuyorum. Emin ol ki artık ben de yazılarının takipcisi olacağım... Işık ve sevgiyle kalın :))
Merhaba Tuanaycım!Gözlerim şiş ve burnumu çekerken gördüm yazını...!Ve hemen baloncuğumu doldurup evrene yolladımm Şu anda kendimi daha iyi hissediyorum biraz daha sakinledim :) Güzel yazın için çok sağol canımmm umarım emeklerin emeklerimiz baloncuklarımızı bize geri getirir...........:1hug:
merhaba tuanaycımm......bende baloncuğumu yolladım evrene..kendime hamile kıyafeti almıştım..onu giydiğimi ve hamile olduğumu falan resmettim...bize geri dönecek dimi??????bu elbiseyi ben giyecem dimi????
marhaba pozitif akımın melekleri bu baloncuk için bu günü bekledim önce ruhumu temizledim ve bu gün açık havada huzurlu ortamda gözlerimi kapatıp çok istediğim hayalimi resmedip pembe balonla evrene bıraktım şimdi gayet sakin ve umutlu balonumun gelmesini beklemeye başladım tuanay biliyormusun kaldığım dersi geçtim bağışlayamadıklarım vardıya hepsini bağışladım senin yardımınla şimdi çok rahatım senin hep yanımda olduğunu bilmek bana iyi geliyor teşekkür ederim canım benim
tuanaycım normalde pozitif bir kişilige sahibimdir ama aklımdaki şu düşünceye engel olamıyorum" ya hiç bebegim olmazsa" napmam gerekıyo derslerımde calısıyorum ama bu düşünce cıkmıyo aklımdan
Bazen hafif bi düşünmek bile onun başına gelmesine sebep olur.Asla olumsuz düşünmek yok...tuanaycım normalde pozitif bir kişilige sahibimdir ama aklımdaki şu düşünceye engel olamıyorum" ya hiç bebegim olmazsa" napmam gerekıyo derslerımde calısıyorum ama bu düşünce cıkmıyo aklımdan
Derramcım,bu sorunu kafandan söküp atmazsan,bebeğin hep,gelsem mi acaba gelmesem mi diye tereddütte kalacak ve sen hep böyle beklemeye devam edeceksin.Bir an önce terket bu düşünceleri.Belki de bilinçaltında hala süregelen,affedemediğin bir şeyler var,bu yüzden,yaşam dersleri-8 eğer çocuk istiyorsan dersini daha fazla tekrar eder ve hergün pembe balonlarını evrene yollarsan 1 haftada bu sorunun çözülür,daha mutlu olursun cnm
cnmcım,gözlerin şiş ve burnunu çekerken,benimle karşılaşman hem iyi,hem de değil.İyi; çünkü,biraz olsun uzaklaştırabilmişim seni,seni hüzünlendiren konudan;kötü olmasının sebebine gelince,pembe baloncuklarını,daha güzel bir ruh haliyle göndermelisin evrene.Sana bir sır verreyim;o zaman daha çabuk gerçekleşiyor,baloncukların içindeki resimler...Mutlu kal,neşeyle kal,bizimle kal....