Sabah 08:30 da kalktım.Bugünlerde niyeyse erken kalkıyorum geç yatsam da...
Kalktım camdan dışarıyı izledim biraz "Allahım ol dediğin herşey oluyor bana izin verdin hayallerim gerçekleşiyor,Çok ŞÜKÜR " dedim.
Sonra Derin nefes alma egzersizini yaptım.Temiz havayı taa derinlere çektim,çektikçe arındım.....Verdikçe sıkıntılar gitti......
Sonra gözlerimi kapadım düşlerimde olmak istediğim,kavuşmak istediğim en önemli şeyleri resmettim.
Bu resmi kondurdum pembe balonuma.
Onu gökyüzüne gerçekleşmek üzere serbest bıraktım.Uçtu,uçtu,uçtu...
Yükseldi ve evrende beni bekliyor doğru zamanda gerçekleşmek üzere.
Çok zevk aldım hoşuma gitti.
Teşekküeler TUANAYIMMMMMMM MUjuksss
canım benim,senin bu pozitif ve mutlu halin beni öyle mutlu etti ki,inananınca,isteyince ve yüce YARADAN izin verince,herşey oluyor....Yeter ki istemesini bilelim....
Kızlaaaaaarrr dersleri ekiyosunuz ama olmaz kiiiii
en zevkli ders hemdeeee
ben ekmiyom ama ... bu ruh halime rağmen derse katılıyorum... ve tekrarlarımı yapıyorum.......a.s.
Sen yap canım özellikle bu dersi bol bol yap.Göreceksin nasıl kavuşuyorsun hayallerine.
Sen yap canım özellikle bu dersi bol bol yap.Göreceksin nasıl kavuşuyorsun hayallerine.
yapıyom tatlım yapıyorum.................sen benim aslında belki farkında değilsin ama IŞIĞIMSIN...............a.s
KıZLAR BEN 2.GÜNDÜR DERSLERE KATILAMADIM EVDE YOKTUM.BU dersimi harika meditasyonumu yaptım harika birşey bu ayyy :teytey::teytey:hayalimi zihnimde gerçekleştirip onu gerçekleşmesi için evrene serbest bıraktımki gelip beni bulsunnn :dance:
Hürremcim,ALLAHIN mucizelerine her gün tanık oluyoruz hep birlikte,senin mucizeni de paylaşacağız,senin mucizen de başkalarının ışığı olacak.O kadar güzel ve büyük bir yürek var ki sen de,bu yürek,sevgisiyle mucizeni çağırıyor zaten,farkında değilsin!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?