• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-11

TUANAY

Allahım şükürler olsun
Kayıtlı Üye
PEMBE BALONCUK TEKNİĞİ

Selamlar,sevgiler pozitif akımın melekleri,öncüleri:))))Sizleri çok seviyorum ve yeni bir derste,yine yaşama dair,güzel mesajları aktarıyor olmanın mutluluğunu da yaşamıyor değilim hani...Özellikle bazı meleklerimizden gelen güzel haberleri duyunca,kısa zamanda güzel bir yol katetmişiz diyorum...Hayatı anlamlı kılmak çok önemli,çünkü yaşanan hiçbir salisenin telafisi ya da tekrarı yok...O yüzden gelin bu derste kısa bir meditasyon yapalım,haftasonu biraz olsun yüklerimizi atalım...

Bu meditasyon basit ve şaşılacak derece etkilidir.

Rahat bir biçimde oturun ya da uzanın,gözlerinizi kapayın ve derin,yavaş ve doğal bir şekilde soluk alıp verin.Nefesinizi burnunuzdan alın ve 4 saniye kadar tutun ve 8 saniyede yine burnunuzdan verin.Yalnız nefes alıp verirken,elinizi karnınıza koyun ve karnınızın inip kalktığını hissedin.Bu çok önemli,eğer doğru nefesi alamazsak bu meditasyon başarılı olamaz.Nefes alıp verirken göğsünüz değil,karnınız hareket etmeli....Nefes alıp verin ve derinlemesine gevşeyin.....

Gerçekleşmesini istediğiniz bir şeyi hayal edin.Onun şimdiden olduğunu imgeleyin.Onu,zihninizde olabildiğince açık ve net bir şekilde resmedin.

Şimdi zihin gözünüzde bu hayalinizi,pembe bir baloncukla kuşatın;hedeflediğiniz şeyi bu baloncuğun içine yerleştirin.Pembe,kalple ilişkili olan bir renktir ve eğer bu renk titreşimi,hayal ettiğiniz şeyi kuşatırsa,o size yalnızca varlığınızla kusursuz bir uyum içindeki şeyi getirecektir.

Üçüncü adım,baloncuğu bırakmak ve onun hala vizyonunuzu taşıyarak evrene doğru süzülüp gittiğini hayal etmektir.Bu onu,duygusal olarak serbest bıraktığınızı sembolize eder.O şimdi gerçekleşmesi için gerekli enerjiyi çekmek ve toplamak amacıyla evrende süzülerek dolaşmakta özgürdür.

Bu alıştırmayı,günde en az iki kez ve aynı saatlerde yapabilirseniz,baloncuğun içindeki resmin daha çabuk gerçekleştiğini görürsünüz.

Yapmanız gereken,başka birşey yoktur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Çok güzel ve zewkli bir ders canım ya bayıldım.En kısa zamanda uygulayacağım.Şimdi ortam müsait değil :)

Sabah 08:30 da kalktım.Bugünlerde niyeyse erken kalkıyorum geç yatsam da...
Kalktım camdan dışarıyı izledim biraz "Allahım ol dediğin herşey oluyor bana izin verdin hayallerim gerçekleşiyor,Çok ŞÜKÜR " dedim.

Sonra Derin nefes alma egzersizini yaptım.Temiz havayı taa derinlere çektim,çektikçe arındım.....Verdikçe sıkıntılar gitti......
Sonra gözlerimi kapadım düşlerimde olmak istediğim,kavuşmak istediğim en önemli şeyleri resmettim.
Bu resmi kondurdum pembe balonuma.

Onu gökyüzüne gerçekleşmek üzere serbest bıraktım.Uçtu,uçtu,uçtu...

Yükseldi ve evrende beni bekliyor doğru zamanda gerçekleşmek üzere.

Çok zevk aldım hoşuma gitti.

Teşekküeler TUANAYIMMMMMMM MUjuksss

Sabah 08:30 da kalktım.Bugünlerde niyeyse erken kalkıyorum geç yatsam da...
Kalktım camdan dışarıyı izledim biraz "Allahım ol dediğin herşey oluyor bana izin verdin hayallerim gerçekleşiyor,Çok ŞÜKÜR " dedim.

Sonra Derin nefes alma egzersizini yaptım.Temiz havayı taa derinlere çektim,çektikçe arındım.....Verdikçe sıkıntılar gitti......
Sonra gözlerimi kapadım düşlerimde olmak istediğim,kavuşmak istediğim en önemli şeyleri resmettim.
Bu resmi kondurdum pembe balonuma.

Onu gökyüzüne gerçekleşmek üzere serbest bıraktım.Uçtu,uçtu,uçtu...

Yükseldi ve evrende beni bekliyor doğru zamanda gerçekleşmek üzere.

Çok zevk aldım hoşuma gitti.

Teşekküeler TUANAYIMMMMMMM MUjuksss

canım benim,senin bu pozitif ve mutlu halin beni öyle mutlu etti ki,inananınca,isteyince ve yüce YARADAN izin verince,herşey oluyor....Yeter ki istemesini bilelim....

canım benim,senin bu pozitif ve mutlu halin beni öyle mutlu etti ki,inananınca,isteyince ve yüce YARADAN izin verince,herşey oluyor....Yeter ki istemesini bilelim....

Teşekküer ederim, umarım hepimizin düşleri gerçek olur baloncuklarımız bize gerçekleşerek geri döner.a.s.

ekmeyenleri ve ekenleri göreceğiz hep birlikte,,,mucizeler,onu bekleyenlere gelir...Hürremcim,umarım ruh halinde ciddi bir problem yoktur,onu da çözeriz cnm sen hiç merak etme...Tülaycım,sen de hoşgeldin bu arada

Hürremcim,ALLAHIN mucizelerine her gün tanık oluyoruz hep birlikte,senin mucizeni de paylaşacağız,senin mucizen de başkalarının ışığı olacak.O kadar güzel ve büyük bir yürek var ki sen de,bu yürek,sevgisiyle mucizeni çağırıyor zaten,farkında değilsin!!!!!!

KıZLAR BEN 2.GÜNDÜR DERSLERE KATILAMADIM EVDE YOKTUM.BU dersimi harika meditasyonumu yaptım harika birşey bu ayyy :teytey::teytey:hayalimi zihnimde gerçekleştirip onu gerçekleşmesi için evrene serbest bıraktımki gelip beni bulsunnn :dance:

KıZLAR BEN 2.GÜNDÜR DERSLERE KATILAMADIM EVDE YOKTUM.BU dersimi harika meditasyonumu yaptım harika birşey bu ayyy :teytey::teytey:hayalimi zihnimde gerçekleştirip onu gerçekleşmesi için evrene serbest bıraktımki gelip beni bulsunnn :dance:

Sen yoktun halay da az kaldık HADİ HADİ HADİ HADİ HADEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:teytey::teytey::teytey:

merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyoru aranıza benide alırmısınız derslere

Hürremcim,ALLAHIN mucizelerine her gün tanık oluyoruz hep birlikte,senin mucizeni de paylaşacağız,senin mucizen de başkalarının ışığı olacak.O kadar güzel ve büyük bir yürek var ki sen de,bu yürek,sevgisiyle mucizeni çağırıyor zaten,farkında değilsin!!!!!!

tuanayım ne yapacağım başka... nası farkında olacağım...:uhm:
derslerimi çalışıyorum,tekrarlarımı aksatmıyorum...
fazla bile yaptığım oluyor...tekrarları.

Back
X