Evli değilim, tek yaşıyorum ailem işlerime yardım ediyor. Sevgilimi de nöbet çıkışı oraya gönderecek halim yok ki.Eşin ilgilenmiyor mu. Sadece sen mi muhatap oluyorsun. Telefonlarından adresleri bulunamaz mı. Sosyal medyada kendilerini ifşa edeceğinizi söyleyin bari.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yasal surec islerinden anlayan biri bakar mi?
- Konu Sahibi 46M6
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- şikayet tüketici hakları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eski halı üstelik bu faturayı bulma durumu yoksa ne yapılır?faturası olmadan değer belirleyemezler.
siz aldığınız yerden faturanın fotokopisini alın aslı gibidir yazıp kaşelesinler. kurumsal firmaysa efatura da atabilirler mailinize çıktı alırsınız.
sizin halı kayıp markasını modelini ispat şansınız yok başka türlü.
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 30
İnternette bir sürü adresleri çıkıyor. Hangi birinde bu halı o deseler biBunların bir adresi falan var mı?
Nihayet beni anlayan biri çıkmış.Oha herifin yüsüzlüğüne bak , benimle konuşmaya mı arıyorsunuz ne demek ?
Telefonunuza bi ses kayıt programı indirim konu sahibi , konuşun tekrar , nasılsa yine terbiyesizlik yapar bu pislikler .
İmkanınız varsa dava açın .
İnanın nasıl sinirlendim herkese kolay kolay laf söylemem ama adama beddua edesim geldi. Adresim yazılı diye ağız tadıyla hakaret bile edemedim ailemle yaşamıyorum çünkü.
- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 30
Nihayet beni anlayan biri çıkmış.
İnanın nasıl sinirlendim herkese kolay kolay laf söylemem ama adama beddua edesim geldi. Adresim yazılı diye ağız tadıyla hakaret bile edemedim ailemle yaşamıyorum çünkü.
Avukat arkadaşlardan biri görür umarım konuyu , yarın bulunduğunuz ilin Baro sunu bir arayın isterseniz .
Lafa bak lafa , cesarete bak . Ben yaşamış gibi sinirlendim . Hadsizler .
- 30 Ağustos 2019
- 79
- 73
- 88
- 39
Buna benzer bir olay geldi başıma halıları bende netten bulduğum bir firmaya vermiştim işin kötü yanı anneme de söyledim beraber aynı yere verdik. Uzun bir süre bizimde gelmedi arıyoruz şu gün bu gün derken bir ay olmuştu sonra bı getirdiler pis değil temizdi fakat annemin bir halısı eksik gelmişti. Onu farklı bir adrese teslim etmişler. O zaman korkmuştum mesuliyet almıştım sonuçta. Bi on beş gün sonra da annemin o halısı gelmişti ama beklemek çok kötü biliyorum...
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.489
- 598
bulundugunuz ilce kaymakamliginda tuketici heyeti oluyor oraya gidiyorsunuz diye biliyorumben halilarimi netten bulup yollarim hicte tanimam hic boyle bir sorunda yasamadim demişssiniz.. biz de hep böyle yaparız ve bu ilk defa oldu. Tüketici haklarına nasıl şikayet edebilirim peki?
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
O zaman işiniz daha kolay.Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmenizi tavsiye ederim.Maalesef aramakla halılarınızı getirecek gibi değiller.İnternette bir sürü adresleri çıkıyor. Hangi birinde bu halı o deseler bi
Geldi ama dimi? Siz benim gibi aradınız mı? Tavırları nasıldıBuna benzer bir olay geldi başıma halıları bende netten bulduğum bir firmaya vermiştim işin kötü yanı anneme de söyledim beraber aynı yere verdik. Uzun bir süre bizimde gelmedi arıyoruz şu gün bu gün derken bir ay olmuştu sonra bı getirdiler pis değil temizdi fakat annemin bir halısı eksik gelmişti. Onu farklı bir adrese teslim etmişler. O zaman korkmuştum mesuliyet almıştım sonuçta. Bi on beş gün sonra da annemin o halısı gelmişti ama beklemek çok kötü biliyorum...