Yasak aşk katliamı, polis memuru dehşet saçtı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Karakol önünde yasak aşk dehşeti
Ankara’da takip ettiği eski sevgilisi Şengül Ö.’yü arabasına ateş açarak ablasıyla birlikte öldüren polis memuru Bircan T., olaya müdahale eden meslektaşının kurşunuyla hayatını kaybetti.

$karakol-onunde-yasak-ask-dehseti-4531737.Jpeg

$karakol-onunde-yasak-ask-dehseti-4532015.Jpeg

SERTAÇ KOÇ Ankara

Ankara’nın Beysukent ilçesinde polis merkezi önünde dehşet dolu anlar yaşandı. İddiaya göre Şengül Ö., ablası Nuray A. ve çocuğu ile polise giderek, bir süredir beraber olduğu ancak ayrıldıktan sonra kendisini rahatsız eden polis Bircan T.’yi şikâyet etti. Ancak Bircan T.’nin yeniden Şengül Ö.’yü rahatsız etmesi üzerine genç kadın yine ablası ve çocuğu ile karakola gitmek için yola çıktı. Bu sırada Şengül Ö.’yü takip eden Bircan T., Şengül Ö., ablası ve çocuğunun içinde bulunduğu araca kurşun yağdırdı.
Olayı gören karakol önündeki görevli polis de “ateşi kes” ihtarına uymayan Bircan T.’ye silahla karşılık verdi. Saldırı sonucu Nuray A. olay yerinde, Bircan T. ve Şengül Ö. ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Otomobildeki Şengül Ö.’nün küçük çocuğu ise yara almadan kurtuldu. Olayın ardından evli ve bir çocuk sahibi olan Bircan T.’nin, bir süredir yine kendisi gibi evli ve bir çocuk sahibi olan hemşire Şengül Ö. ile ilişki yaşadığı öne sürüldü.
Ayrılmak isteyince vurdu
Şengül Ö.’nün aralarındaki ilişkiyi bitirmek istediği, ancak Bircan T.’nin ise karşı çıktığı iddia edildi. Bircan T. ile Şengül Ö. arasında bu nedenle anlaşmazlık yaşandığı ve kavgaların meydana geldiği iddia edildi.
Öte yandan Bircan T.’nin aracıyla iki kadını karakol önüne kadar takip etmesinin güvenlik kameralarına yansıdığı öğrenildi.

15 kovan 8 isabet

Olayın duyulmasıyla Ankara Emniyeti alarma geçti. Olay yerinin bulunduğu polis noktasına çok sayıda polis ekibi gönderildi. Olay Yeri ekiplerinin bölgede yaptıkları inceleme sonucu 15 boş kovan bulundu. Şengül Ö.’nün kullandığı araca 8 adet mermi isabet ettiği anlaşıldı. milliyet

yazıklar olsun , erkrkler ıyıce cıvıklastı

Sağlıklı beyinler bunu yapmaz.
Toplumsal terapiye ihtiyacımız var.

ikiside evli ve çocuklu ne oluyor bu insanlara anlamıyorum, neden boşanmıyorsunuz ki

ayrıca zaten ayrılmışsın, karına çocuğuna dikkatini ver daha niye peşinden koşarsın

3 tane çocuk hiç yoktan yanlız kaldı şimdi

ikiside evli ve çocuklu ne oluyor bu insanlara anlamıyorum, neden boşanmıyorsunuz ki

ayrıca zaten ayrılmışsın, karına çocuğuna dikkatini ver daha niye peşinden koşarsın

3 tane çocuk hiç yoktan yanlız kaldı şimdi

yine kadın cinayetiii dehşet verici

nefret eder hale geldim erkeklerden hangi akla hizmet evlendim onuda çözemez oldum hepsi aynııı:47::47::47:

abla da gitmiş yoktan, onun çocuğuda annesiz kaldı ne günahı vardı sanki, arabada yaşadığı korkuyu düşünemiyorum

tabi canım psikolojik olarak düşünsene çok büyük bir tranva

Sağlıklı beyinler bunu yapmaz.
Toplumsal terapiye ihtiyacımız var.
:ssz: Maalesef katılıyorum.

Rabbim ıslah eylesin bu dünya nereye gidiyor böyle.
:43::43::43:
:43: AMİN!

O çocuğun arabada yaşadıkları... Bundan sonra acaba sağlıklı olarak devam edebilecek mi hayatına? Ruhsal sağlık?
Ayrıca çocuklar anasız babasız kaldı. Değer miydi?:5:

Son düzenleme:
Böyle yasak asklarin sonu hep kötü biter ama nedense yasak aşklar bir türlü bitmez.. Bu nedir ya kadin evli üstelik meslektasim sevmiyorsun kocani bosan mesleğin var isin var neden yasak ask , adam da ayni şekilde bosanin eslerinizden ne istiyorsanız yapin !

‘Birçok kez ikaz ettim’

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Bu kapsamda, polis memuru Bircan T.’yi silahla vurarak etkisiz hale getiren polis memurunun da ifadesine başvuruldu. Polis memurunun ifadesinde, “Kendisini silahını atması konusunda birçok kez ikaz ettim, ancak silahını atmayarak ateş etmeye başladı. Bunun üzerine ben de ateş ettim” dediği öğrenildi. Olayda silahını kullanan polis memurunun, kendisine Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu’nda tanınan yetkiler çerçevesinde silahını kullandığının değerlendirildiği belirtildi. milliyet

eğer polis diğerini öldürmemiş olsaydı muhtemelen çocukta ölecekti, 3 ölü, 3 yetim, deydi mi

İkisi de öldüğü için , yasak aşk iddiası doğru mu bilemiyorum . Evli bir kadın , ayrılmak istediği sevgilisini polise şikayet etme cesareti gösterebilir mi ? Aşk yaşadıkları ortaya çıkacak , kocası , ailesi duyacak vs .

Geride kalan çocuklara yazık oldu .

ALLAH'ım böyle insanlardan kurtulmanın tek yolu ölüm mü acaba diye düşünmekteyim.Şikayetlerde bir işe yaramıyor anlaşilan.

Back