Evet ben aynen böyle yaşıyorum şuan bide karnım ağrıyor sizlere böyle bir belirti varmıBel ağrısından kastınız ne acaba?
Benim sağ bel boşluğuma yel giriyor gibi ya 2 gündür eğilip kalkarken bile bunu yaşıyan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben aynen böyle yaşıyorum şuan bide karnım ağrıyor sizlere böyle bir belirti varmıBel ağrısından kastınız ne acaba?
Benim sağ bel boşluğuma yel giriyor gibi ya 2 gündür eğilip kalkarken bile bunu yaşıyan var mı
Geç görünüyor bazen kaset testin arkasında adet gecikmesinin 12.gunu yapın diyor ama beklemek çok sancılıCanım benim de regl öncesi ates basmasi var arada regl sancısı geliyor yarın adet günüm bugün kaset test negatif çıktı ge
Siz böyle dedikçe sanırım psikolojik olarak aâ evet bendede bu vardı diyorumBenim ilk belirtim koku hassasiyeti tiksinme yururken bacagima agri girmesi uyku hali bunlar hamile oldugumu bilmeden yasadiklarim adetten kac gun once bilmiyirim ilkinde oyie takip falan yoktu günümü rasgele ogrendim
Ay iki gündürde sol kasık batması var felaket ve gaz diyorum kesin gaz çıkardığımdan veya tuttuğumdan batıyordur ama böyle okuyunca da acaba diyelim.Evet ben aynen böyle yaşıyorum şuan bide karnım ağrıyor sizlere böyle bir belirti varmı
3gunluk kaşık ağzımda bi ara hastane gitmeyi bile düşündüm test için çok zor ama acele etme ben bugün erken test yaptım moralim bozulduAy iki gündürde sol kasık batması var felaket ve gaz diyorum kesin gaz çıkardığımdan veya tuttuğumdan batıyordur ama böyle okuyunca da acaba diyelim.
Bele yel girmesi eğlince fena oluyor dedim üşüttüm herhalde
Pco olduğum için reglde olmuyorum be zaman test yapacağım onu da bilmiyorum
Siz böyle dedikçe sanırım psikolojik olarak aâ evet bendede bu vardı diyorum
İnsallah bebis bizimledir :)benim 7 gün var reglime düşük sperm durumuna rağmen yinede değerlendirdik psikolojik mi bilmiyorum ama aşırı uykum var doyamıyorum meme uçlarımda tatlı kaşıntı ve 2 gündür beyaz kokusuz kaşıntısız akıntı var süt beyaz
İnşallah bu hafta hepimiz haber alırız güzel sağlıklı3gunluk kaşık ağzımda bi ara hastane gitmeyi bile düşündüm test için çok zor ama acele etme ben bugün erken test yaptım moralim bozuldu
aminnn canım aminnnİnsallah bebis bizimledir :)
UmarımBelki gercekten vardir
Kaset teste daha gec cikiyo diyolar erken gebelik testi daha iyi Allah gonlune gore versin insallahCanım benim de regl öncesi ates basmasi var arada regl sancısı geliyor yarın adet günüm bugün kaset test negatif çıktı
Kaşık vs ağrısı regli ile aynı bir akşam belime giren agri idi kitledi beni resmen ertesi gunude kan testinde ogrendim göğüs ucu hasasiyetim vardı birde duş alieken bile sızmasıKızlar en erken belirtilerinizi çok merak ediyorum lütfen yazar mısınız kaç gün kala ne yaşadınız?
İnşallah yaBütün yorumlarınızı okudum umarım hepinize çift çizgiyi görmek nasip olur tabi bana da
ya reglime 4 gün var az önce şiddetli bir beyaz akıntı geldi kokusuz kaşıntısız ağzımda metal bi tat var hafifte baş dönmesi tatildeyim test falanda yapamıyorum ne acaba yaKızlar varmı bi gelişme
Gebelikte ağız da metal tat olur test bulbilsen yapsan varsa çıkarya reglime 4 gün var az önce şiddetli bir beyaz akıntı geldi kokusuz kaşıntısız ağzımda metal bi tat var hafifte baş dönmesi tatildeyim test falanda yapamıyorum ne acaba ya