Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YAŞADIĞINIZ EN ERKEN HAMİLELİK BELİRTİSİ NEYDİ?
- Konu Sahibi kucukk53
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Kasım 2020
- 38
- 4
- 36
- 27
- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
Bu ayağa kalkmada oluşan batma bende de var hatta ağır bişey kaldırdıktan 2-3 dk sonra da oluyor sizde de böyle miydiBen ıkısınıde 4 hafta dolmadan anlamıs ve ogrenmıstım. En belırgını kasık batmasıydı
Hatta mısafırlıkteydık ayaga kalktıgım gıbı kasıgıma bıcak saplandı gerı oturdum
Oyle agrılar olmustu .
Evet batma gibi . Gününüze nekadar var?Bu ayağa kalkmada oluşan batma bende de var hatta ağır bişey kaldırdıktan 2-3 dk sonra da oluyor sizde de böyle miydi
- 19 Mart 2024
- 33
- 9
- 1
- 29
Bnmde suan bel agrim gaz problemi ve karın şişliği var 4 gündür gecikme var ve ben emin degilim hamilelik varmıdırkasık ve bel ağrısı yasadım ben. Tam regl olacağım gün aynı belirtileri yaşadım ama regl olmadım.
2 gün varrEvet batma gibi . Gününüze nekadar var?
- 20 Kasım 2020
- 38
- 4
- 36
- 27
Gaz problemi bendede oluyor onu yazmayı unutmuşum. Olabilme ihtimali yüksek gibiBnmde suan bel agrim gaz problemi ve karın şişliği var 4 gündür gecikme var ve ben emin degilim hamilelik varmıdır
- 19 Mart 2024
- 33
- 9
- 1
- 29
Umarım öyledir 3, gun daha bklicm eger 1 hfta dolarsa kesin vardir bosuma umitlenmek istemiyorumGaz problemi bendede oluyor onu yazmayı unutmuşum. Olabilme ihtimali yüksek gibi
Benim daha cinsel ilişkiden 5 6 gün sonra (o ilişkide hamile kalmışım bilmiyordum ) meme uclarım inanılmaz acıdı 1 gün boyunca birseydim giyinenlerin resmen batıyordu bir de sonrasında kasık ağrım olduKızlar en erken belirtilerinizi çok merak ediyorum lütfen yazar mısınız kaç gün kala ne yaşadınız?
Olabılır ozaman . Insallah vardır2 gün varr
Bende de bat a 8 gün var Şuan bel ağrısından duramıyorum ayakta kalamıyorum oturunca rahatlıyorum hafif kaşık ağrılarım var beklemem kazım mı yoksa belirtileri anlamak için erken mi yani belirtiler 2 3 gğn kala mı çıkıyorBnmde suan bel agrim gaz problemi ve karın şişliği var 4 gündür gecikme var ve ben emin degilim hamilelik varmıdır
- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
Benim asiri ates basmasi vardi sabah kan ter icinde uyaniyordum bu durumu havalarin sicagina bagladim ilk etapta sonra adetim gecikince acabami dedim sonra hafif kahverengi lekelenme gelince adet olacagim dedim gelen giden olmayinca test yaptim aninda cift cizgiyi gordum Allah herkese nasip etsin insallah
Canım benim de regl öncesi ates basmasi var arada regl sancısı geliyor yarın adet günüm bugün kaset test negatif çıktıBenim asiri ates basmasi vardi sabah kan ter icinde uyaniyordum bu durumu havalarin sicagina bagladim ilk etapta sonra adetim gecikince acabami dedim sonra hafif kahverengi lekelenme gelince adet olacagim dedim gelen giden olmayinca test yaptim aninda cift cizgiyi gordum Allah herkese nasip etsin insallah