Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yaşadığımız evler nasıl ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Kızlar eviniz nasıl ?

• Studyo Daire

OY: 0 0,0%
  • Dublex

• Amerikan Mutfak

• Klasik Daire

OY: 5 45,5%
  • Sıfır Daire

OY: 6 54,5%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .
Normal 3+1 bir apartman dairesinde:-)..
Eski evimi bu eve değiştiğime inanamıyorum hala ama memnunum.kirada olan evimde 2+1 17.katta 18 blokluk bir siteydi:-(kiracı gıcır evimin keyfini sürüyor:-((((

Eklentiler

• DSC00018.JPG
    DSC00018.JPG
    89,1 KB · Görüntüleme: 493
Çıldırmış olmalısınız :eek:

30. Kat nedir yaaa
Mümmmkün değil oturamam...asansöre de binemem...herhalde bi kere yazın çıkardım evden.sonbaharda kış uykusuna yatardım...ekmek getirenim olmazsa açlıktan ölürdüm....
Ayyy pencereden bile bakamam ben orda:eek:

Çıldırmış olmalısınız :eek:

30. Kat nedir yaaa
Mümmmkün değil oturamam...asansöre de binemem...herhalde bi kere yazın çıkardım evden.sonbaharda kış uykusuna yatardım...ekmek getirenim olmazsa açlıktan ölürdüm....
Ayyy pencereden bile bakamam ben orda:eek:
hahah canım güldürdün beni Allahda seni güldürsün emi :KK70: sandığın kadar zor değil ama hatta alışınca çok zorlanıyosun. bir gece ablamlarda kaldık bakırköyde bir apartmanda hiç yapamadım hemen evimi aramaya başladım :KK43: rahatlıkları oldukça fazla ben tavsiye ederim ya ama yükskelik korkun asansör fobin filan varsa tabiki zor olur aşmak gerek

temizlik_delisi temizlik_delisi yok yookk almiim canım ben kalsın :-)
1 sene olacak yeni ev aldık...eski evim 1.kattı bu dublex 2. ve 3. Katlar...ilk zamanlar dizlerimi dövdüm naptım ben,nasıl böyle yüksek kata taşındım diye :KK70:
Terası yıkarken aşağı düşerim diye korkuyorum :)
Güle güle otur...huzurla sağlıkla...manzara süper ama fotodan bakınca :KK53:
Sen de çok yaklaşma balkona falan :KK17:

temizlik_delisi temizlik_delisi yok yookk almiim canım ben kalsın :-)
1 sene olacak yeni ev aldık...eski evim 1.kattı bu dublex 2. ve 3. Katlar...ilk zamanlar dizlerimi dövdüm naptım ben,nasıl böyle yüksek kata taşındım diye :KK70:
Terası yıkarken aşağı düşerim diye korkuyorum :)
Güle güle otur...huzurla sağlıkla...manzara süper ama fotodan bakınca :KK53:
Sen de çok yaklaşma balkona falan :KK17:
hahah canım yaa çok teşekkür ederim Allah seninde ağzının tadını hiç bozmasın inşallaaaah :)) mutlu huzurlu sağlıklı oturun kuşum :KK200:

4+1 çatı dubleks .altta 2 oda 1 salon mutfak banyo balkon ,üstte yatak odası ,çocuk odası banyo teras kiler ..ben memnunum evimden.7 yıl kirada ne evler gördüm.rezidansda da oturdum kırık dökük daire de de ama bu evimi çok seviyorum..

X