Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyur canım senın için bilgisayar açtım..:)) 17.kattaki evin manzarası merak konusu
teşekkürler :) bence hemen oraya geri dönmelisin :)buyur canım senın için bilgisayar açtım..
boyutunan dolayı olmadı tk resım var
Bencede şuan oturdugum ev annem ve kayınavalidemin binası taksıdı bitsin eşimi ikna edip gidicemteşekkürler :) bence hemen oraya geri dönmelisin :)
Nerde oturuyorsunuz canim il olarak3+1 klasik daire Kat klasik degil 29. Kattayiz çıkmak icin can atıyoruz bu evden.
Benim evde bauhausun arkasında kiraya verdim ama en kısa zamanda geri dönmek istiyorum.innovia dabende 32. katta adını vermek reklam olumu yazamadım beylikdüzünde oturuyorum cnm
ayy uzak sayılmayız yaa neredeyse yakınııızz :)Benim evde bauhausun arkasında kiraya verdim ama en kısa zamanda geri dönmek istiyorum.innovia da
Hımm ya innovialarda ya fi yapıda yada buluttasın o zamanayy uzak sayılmayız yaa neredeyse yakınııızz :)
hahah canım güldürdün beni Allahda seni güldürsün emi sandığın kadar zor değil ama hatta alışınca çok zorlanıyosun. bir gece ablamlarda kaldık bakırköyde bir apartmanda hiç yapamadım hemen evimi aramaya başladım rahatlıkları oldukça fazla ben tavsiye ederim ya ama yükskelik korkun asansör fobin filan varsa tabiki zor olur aşmak gerekÇıldırmış olmalısınız
30. Kat nedir yaaa
Mümmmkün değil oturamam...asansöre de binemem...herhalde bi kere yazın çıkardım evden.sonbaharda kış uykusuna yatardım...ekmek getirenim olmazsa açlıktan ölürdüm....
Ayyy pencereden bile bakamam ben orda
hahah canım yaa çok teşekkür ederim Allah seninde ağzının tadını hiç bozmasın inşallaaaah :)) mutlu huzurlu sağlıklı oturun kuşumtemizlik_delisi yok yookk almiim canım ben kalsın
1 sene olacak yeni ev aldık...eski evim 1.kattı bu dublex 2. ve 3. Katlar...ilk zamanlar dizlerimi dövdüm naptım ben,nasıl böyle yüksek kata taşındım diye
Terası yıkarken aşağı düşerim diye korkuyorum :)
Güle güle otur...huzurla sağlıkla...manzara süper ama fotodan bakınca
Sen de çok yaklaşma balkona falan