YAŞADIĞIMI SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMİYORUM

bbbbsseeee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
55
34
33
Merhaba kızlar, benim bu ara etrafta olmayıp kendimde çok canımı sıkan bir durum var. Ağzını tutamama sorunu Etrafımdaki herkes cinsel bir hayatı olduğunu sır gibi saklıyor fakat ben bunu doğal bir şey olarak görüyorum. Evli değilim. Bana sorulduğunda da sevgilimle seviştiğimi saklamıyorum yani şöyle ki, biri bana aa sevgilinle mi kalıyorsun? evli değilsin çok yanlış dediğinde hemen savunmaya geçip “insanlar böyle şeyler yaşayabilirler, bundan doğal ne var?” diye açıklamaya geçiyorum. Bu gerçekten saklanmalı mı?

Senin icin soylemenin bi sakincasi yoksa biz ne diyelim soyle gitsin sonucta hayat senin hayatin

Nişanlınızla aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Sizin kardeş kardeş oturduğunuzu düşünmüyordur kimse zaten merak etmeyin. Açıklama yapmanıza gerek yok

Ozelini birilerinin bilmesine gerek yok soylemezsen birsey kaybetmezsin ama yarin biri senin ozelini bi baskasina anlatabilir ve ilerde ciddi dusundugun birinin kulaginada bu gelebilir gerek yok bence

Ben evlilik öncesi cinselliğin, aynı evde evli gibi yaşamanın doğru olmadığını düşünüyorum bana mantıklı gelmiyor. Evli çiftlerden ne farkınız var ki. Ya da böyle yaşam tarzını seçen bi insan neden evlenir ki anlamış değilim. Velev ki böyle bi durum varsa da kimsenin bilmesine gerek yok herkez hoşgörü ile karşılamaz bu durumu. İnsanlara laf anlatmak oldukça zor

Karşınızdaki insanın bu konulardaki fikrini biraz da tanıyorsanız anlamak zor olmasa gerek. Bu şekilde davranarak tartışma ortamı yaratıyorsunuz. Ülke çapında da müslüman ağırlıklı ve gelenek görenek açısından da düşündüğümüzde çoğu kişinin karşı olacağı çok açık. Saklanmalı mı ? demişsiniz karşınızdaki insanın davranışları buna göre değişebileceğinden çok yakın olmadıklarınıza söylememeniz daha doğru olur..

Sizin için normalse sorun yok. Saklamanız gerekmiyor ama herkese de her şey anlatılmaz.

Saklanacak veya yalan soylenecek bir sey degil ama baskariyla konuşmaya da gerek yok.

Sevgilinle mi kaliyorsun cok yanlis dediklerinde savunmaya gececek bir sey yok, senden izin almiyorum der gecersiniz. Kime ne?

aynı görüşteyim ben de ülkemizde tabu maalesef ben de açık sözlüyümdür çekinmem bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…