- 3 Mart 2020
- 55
- 34
- 33
-
- Konu Sahibi bbbbsseeee
Zamanla geçicek olan nedir?Yav canın mı sıkılıyor anam bacım boşver takma böyle şeyleri zamanla geçer
Senin icin soylemenin bi sakincasi yoksa biz ne diyelim soyle gitsin sonucta hayat senin hayatin
Merak ettiğim şey şu bu gercekten saklanmalı mıSenin icin soylemenin bi sakincasi yoksa biz ne diyelim soyle gitsin sonucta hayat senin hayatin
Bu benim özel hayatım ve yalnızca beni ilgilendirir demek daha şık olur. Oturup açıklamaktansa.Bana sorulduğunda da sevgilimle seviştiğimi saklamıyorum
Nişanlınızla aynı evde mi yaşıyorsunuz?Merhaba kızlar, benim bu ara etrafta olmayıp kendimde çok canımı sıkan bir durum var. Ağzını tutamama sorunuEtrafımdaki herkes cinsel bir hayatı olduğunu sır gibi saklıyor fakat ben bunu doğal bir şey olarak görüyorum. Evli değilim. Bana sorulduğunda da sevgilimle seviştiğimi saklamıyorum yani şöyle ki, biri bana aa sevgilinle mi kalıyorsun? evli değilsin çok yanlış dediğinde hemen savunmaya geçip “insanlar böyle şeyler yaşayabilirler, bundan doğal ne var?” diye açıklamaya geçiyorum. Bu gerçekten saklanmalı m
Evet mantıklı, farklı görüşleri merak ediyorum teşekkür ederimOzelini birilerinin bilmesine gerek yok soylemezsen birsey kaybetmezsin ama yarin biri senin ozelini bi baskasina anlatabilir ve ilerde ciddi dusundugun birinin kulaginada bu gelebilir gerek yok bence
Düşüncelerin seni rahatsız etmiyorsa söyle konuş istediğini sonuçta ağzına kelepçe vuran yokZamanla geçicek olan nedir?
Karşınızdaki insanın bu konulardaki fikrini biraz da tanıyorsanız anlamak zor olmasa gerek. Bu şekilde davranarak tartışma ortamı yaratıyorsunuz. Ülke çapında da müslüman ağırlıklı ve gelenek görenek açısından da düşündüğümüzde çoğu kişinin karşı olacağı çok açık. Saklanmalı mı ? demişsiniz karşınızdaki insanın davranışları buna göre değişebileceğinden çok yakın olmadıklarınıza söylememeniz daha doğru olur..Merhaba kızlar, benim bu ara etrafta olmayıp kendimde çok canımı sıkan bir durum var. Ağzını tutamama sorunuEtrafımdaki herkes cinsel bir hayatı olduğunu sır gibi saklıyor fakat ben bunu doğal bir şey olarak görüyorum. Evli değilim. Bana sorulduğunda da sevgilimle seviştiğimi saklamıyorum yani şöyle ki, biri bana aa sevgilinle mi kalıyorsun? evli değilsin çok yanlış dediğinde hemen savunmaya geçip “insanlar böyle şeyler yaşayabilirler, bundan doğal ne var?” diye açıklamaya geçiyorum. Bu gerçekten saklanmalı mı?
aynı görüşteyim ben de ülkemizde tabu maalesef ben de açık sözlüyümdür çekinmem bu konularda.Merhaba kızlar, benim bu ara etrafta olmayıp kendimde çok canımı sıkan bir durum var. Ağzını tutamama sorunuEtrafımdaki herkes cinsel bir hayatı olduğunu sır gibi saklıyor fakat ben bunu doğal bir şey olarak görüyorum. Evli değilim. Bana sorulduğunda da sevgilimle seviştiğimi saklamıyorum yani şöyle ki, biri bana aa sevgilinle mi kalıyorsun? evli değilsin çok yanlış dediğinde hemen savunmaya geçip “insanlar böyle şeyler yaşayabilirler, bundan doğal ne var?” diye açıklamaya geçiyorum. Bu gerçekten saklanmalı mı?