• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yaşadığı bölgede dğal gaz olmayan anneler bebeklerinizi kışın nasıl ve neler giydiriy

• Konu Sahibi Konu Sahibi tiona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
merhaba hanımlar ben tatil beldesind yaşıyorum ve burada doğalgaz yok klima ile ısınıyoruz bebeğim 3 aylık nasıl giydirmeliyim kıyafet alırken nasıl almalıyım ölçüleri kumaşı nasıl olmalı gece nasıl örtmeliyim tecrubesiz olduğumdan fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

canım benim evimde doğalgaz var ama evim çok büyük ve teras olduğundan yetmiyo o yüzden bizde çareyi sıkı giyinmekte bulduk :( kızımın ilk kışında üstüne çıtçıtlı badı onun üstüne badi onunda üstüne kazak giydiriyodum altınada kilotlu çorab ve pijama giydiriyorum ekstradan bir çorab yada örgü patik yani allah ne verdiyse giydiriyodum o halde bile bezen yanakları ve elleri soğuk oluyodu :( ayrıca her uykudan uyandığında yelek giydirmeyi unutma :)) yatarkende üzerine kalın yorgan ört canım eğer yeterli gelmiyosa bide battaniye ekleyebilrsin

bide sana tavsiyem kiyafet alırken ayından bi kaç büyük al uzun süreli giyebilsin diye

merhabalar bende antalyadayım tam benim düşündüğüm konuyu açmışsınız. bizde klima yada ufo ile ısınıyoruz bende 2,5 aylık bebişimi nasıl giydirmeliyim diye hep düşüncedeyim. tecrübeli anneler yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyoruz. şimdiden teşekkürler

Back