• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım üzerine görmek mi?

HiNA2502

Ben böyleyim, kendi yolunda...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
76
48
38
33
Herkese merhaba... geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ayın 5 inde kanama başladı bu ay da geçen ayki tecrubelerimden hamile olabileceğimi düşündüm dr kontrole gittiğimde rahim duvarın kalınlaşmış yeni gebelik oluşmuş olabilir ama verdiğim ilaçtan da olabilir dedi göğüs ağrısı da yaşadığımı söylediğim o da ilaçtan olabilir dedi... düne kadar umutluydum dün yani ayın 1 inde kanamam başladı göğüs gerginliği geçti değince acıması da geçti ama göğüs ucumda çekilme ve acıma hissi oluşuyo ara ara... kasıklarım arada batıyo ve anlık ağrı oluyo normalde adet olduğumda karın şişliğim inerdi bu ay karnım hala şiş ve en önemlisi normal adetimin ikinci günü kanamam yoğun olurdu bu ay sabahtan akşama kadar pet yarım doluyo kanamanın rengi bazen pembe bazen koyu kırmızı yerleşme kanamasında daha az olur diye okudum nette ama kimisi de hamileyken şakır şakır adette oluyomuş kafam çok karışık sanırım yazdıklarım da biraz karışık oldu ama tüm bu anlattıklarım hakkında bi fikri olabilecek var mı?? Vallahi biraz aydınlatırsanız çoook mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)

Back