Yaş takintim var nasil cozebilirim

Abla senin enerjin burda bir çoğumuzu cebinden çıkarır
Konu sahibi arkadaşın içi erken geçmiş sadece.
Enerji biterse olmaz zaten,iyi yada kötü hayat devam ediyor canısı.
Bırakmamak lazım hayatı yoksa çöker gideriz.
Bazı gençler böyle maalesef hayatı yaşamak lazım.

Bu takıntının sebebi insanlar,yaş almayı yaşlanmayı ayıp birşeymiş gibi gören tek milletiz,yaş ile dalga geçip aşağılamak ata sporumuz,bir tek sizin başınıza gelmiyor yoğun bir şekilde hem sosyal medyada hemde özel yaşantımızda zorbalanıyoruz,cahil,eğitimsiz,zeka seviyesi düşük idrak yeteneği olmayan insanlar yaş aldıkça dalga geçmeyi espri yapmak olarak görüyor sanırsınızki onlardaki yaş sabit kalıyor,yaş sadece bir sayıdır kendini geliştirmiş zeki bir insan buralara takılmaz önemsemez,yıllar ne yaparsak yapalım geçecek ağlasakta geçecek gülsekte geçecek,kabul edip yaşa değil yaşamaya odaklanın,her yaşta nefes alıp yaşıyorsak sayıların yada nasıl göründüğümüzün ne önemi varki,önemli olan nasıl yaşadığınız.

32 yaşındayım 19dan 20ye geçerken bu yaşlanıyorum hissi ben de başladı ve hep bu durumdan mutsuz oldum hala devam ediyor ama gereksiz zaman çok hızlı geçiyor biz durduramıyoruz

Biz olelim ozaman 34 yasindayim. Bahsettiginiz moda 30umda grdim. Beni mutlu eden tek sey yasimdan kucuk gostermem 27-28 tahmin ediyorlar genelde. 26 yas fistik gb bir yas. Kiyaslamadan vazgecmezseniz yasiniz kac olursa olsun mutsuz olursunuz. Ayrica sonradan idrak ettimki 30 yas sonrasi kadinin kimyasi da degisiyor. Evet 20lerden 30 lara gecmek kalp kiriyor ama 30 dan sonra kadinin havasi degisiyor. Smdi nasil anlatym bilemedim. Her yas bir deneyim rakamlara takilmayin. Krize grmek icin bi 4 yil daha bekleyin cok guzel bi yastasiniz. Kendinizi olumsuz etkiledikce olumsuzlugu cagirirsiniz. Yasinizin tadini cikarmaya calisin. Mhtemlen olmez sag kalirsam 40imda benzer bi konu acarim

Gerçekten yaşlandığın bacaklarının titrediği , kemiklerinin ağrıdığı yaşlara gelince keşke zamanında hayalim olan her şeyi gerçekleştirseydim daha çok gezseydim vs. diyeceksin.
Şükretmeyi bil her yaşın ayrı güzelliği vardır .Benim anneannem 40 yaşında fransızca öğrenmeye başlamış lahana dolması sararken fransizca dizi izliyor şu anki yaşlarında :)

Daha genç görünmek herkes ister ama önemli olan sağlık.Kötü alışkanlıklardan uzaksan,sağlıksız beslenmiyorsan spor yapıyorsan düzenli olarak herkesten daha dinç olursun emin ol.Kendine bakman lazım her yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…