• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş sınırı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

anka_34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-17
Puanlar
1
Herkese merhabalar ben 27 yaşında bir bekar kızım beni biriyle tanışırdılar 40 yaşında 2 çocuklu bir beyfendiyle çocukları büyük ama şöyle bir sıkıntı var 27 yaşında bir bekar hiç evlenmemiş bir kızla 40 yaşında çocuklu bir erkek evlene bilirmi ben herşeyiyle kabul ettim onu çocukları da onuda sadece benim ailem kaldı anlatmak ama benim ailem biraz karşı gele bilir ben onu alıp ailemle tanışırsam rızanızı almaya geldik sevdik kabullendik biz böyle diyip Allah'ın emriyle beni sizden istiyor desek olurmu sizdende fikir almak istiyorum

Babanız iyi bir insan olsa, gider kendisi gibi çocuklu veya yaşı kendisine denk biriyle evlenirdi. Bilerek gitmiş gözü açılmamış kendisinden nerdeyse 10 yaş küçük genç hanımla evlenmiş.

Şu adamların kadınlarla ilgili aç gözlülüğünü, arsızlığını ama iyi biri diye ama mutlu oldular diye yorumlamayın Allah aşkına. İnsan babası diye kötüleyemez ama hayatın gerçekleri var.
25 yaşında kızla evlenmedi sonuçta abartmayın isterseniz. 8 yaş var aralarında ve koskoca 32 yaşında kadın. Gözü açılmıştır o yaşa kadar heralde.

25 yaşında kızla evlenmedi sonuçta abartmayın isterseniz. 8 yaş var aralarında ve koskoca 32 yaşında kadın. Gözü açılmıştır o yaşa kadar heralde.

Gözü açılmaktan kastım, hayat tecrübesi. Hiç evlilik tecrübe etmemiş biriyle 40 yaşında evlenmiş, boşanmış çocuklu adamın gözünün açıklığı, hayat tecrübesi elbette aynı değil. Bu yaşı eşlerinden küçük kadınlar evlilik niyetiyle çocuklu adamlara yaklaşmıyor herhalde, böyle sinsi adamlar kadınlara göz koyarak, yakınlaşıyorlar evlilik amacıyla. Aman yaşı küçik olsun, tecrübesi az olsun, ben evlendim çocukluyum ama karşımdaki genç-tecrübesiz-çocuksuz-başından evlilik geçmemiş biri olsun mantığındalar. Genç kadınlara da ilk zamanlar iyi davranıyorlar, aman tekrar evlenebileyim diye, sonra da bir sürü dert işte.

8 yaşta fazla zaten. Hiç evlenmemiş iki bekar insan için bile 8 yaş fazla oluyor.

Afedersiniz ama boşanmış bir dul kadın kaç çocuklu olursa olsun bekar erkeği alıyorda genç bir kız boşanmış çocuklu bir erkeği neden alamıyor merak ediyorum kadınların hepsi gidip evli adamların altına yatarken hamile kalırken sesiniz çıkmıyor gelip burda genç bir kiz bir adamı sevmiş çocuklarını kabul etmiş evladı olarak görmüş birini nasıl aşağliya biliyorsunuz merak ediyorum hadi bunada cevap verin her boku yerkende cevabınız oluyor ya
saygınızı ne olursa olsun korumalıydınız , hakeret içeren mesajları da şikayet edebilirsiniz.

27 yaşında kadın tabi 40 yaşındaki bir adamla evlenebilir. 2 çocuk hasta olur sorunu olur babası koşa koşa gider… maddi olarak bölünür, o çocuklara bakmak zorunda… çocuklar size kötü davranırsa sizin susmanız gerekebilir, başarabilir misiniz… yeri gelince 2 evi de idare edebilecek kapasitede biri mi… yeri geliyor kendi çocuğuna tahammül edilmiyor elin doldurulmuş iki çocuğuna tahammül etmek zor. Yapabilirseniz , söyleyin ailenize , ikna edin evlenin… umarım adamın maddi durumu iyidir.

Afedersiniz ama boşanmış bir dul kadın kaç çocuklu olursa olsun bekar erkeği alıyorda genç bir kız boşanmış çocuklu bir erkeği neden alamıyor merak ediyorum kadınların hepsi gidip evli adamların altına yatarken hamile kalırken sesiniz çıkmıyor gelip burda genç bir kiz bir adamı sevmiş çocuklarını kabul etmiş evladı olarak görmüş birini nasıl aşağliya biliyorsunuz merak ediyorum hadi bunada cevap verin her boku yerkende cevabınız oluyor ya
Şu yorumuna gülüyorum ama g.tumle 🤣🤣🤣
Erkeksin diye düşünüyorum ama diyelim ki erkek değilsin.
Bu durumda zeka seviyenden şüphe ederim.
İnsan yeri geliyor kendi doğurduğunu bile çekemiyor, gelmiş saçma sapan konuşuyorsun.
Baskasinin çocuğuna bakmak öyle kolaydı, hee heeee...
Birde yaşlı adami ne yapacaksin, adam Max 10 yıl sonra servis dışı kalacak.

Gözü açılmaktan kastım, hayat tecrübesi. Hiç evlilik tecrübe etmemiş biriyle 40 yaşında evlenmiş, boşanmış çocuklu adamın gözünün açıklığı, hayat tecrübesi elbette aynı değil. Bu yaşı eşlerinden küçük kadınlar evlilik niyetiyle çocuklu adamlara yaklaşmıyor herhalde, böyle sinsi adamlar kadınlara göz koyarak, yakınlaşıyorlar evlilik amacıyla. Aman yaşı küçik olsun, tecrübesi az olsun, ben evlendim çocukluyum ama karşımdaki genç-tecrübesiz-çocuksuz-başından evlilik geçmemiş biri olsun mantığındalar. Genç kadınlara da ilk zamanlar iyi davranıyorlar, aman tekrar evlenebileyim diye, sonra da bir sürü dert işte.

8 yaşta fazla zaten. Hiç evlenmemiş iki bekar insan için bile 8 yaş fazla oluyor.
Kötü insan iyi insan yorumları isabetli olmayabilir. Adam akıllı, kendi menfaatini düşünmüş. Yorum sahibi arkadaşımız da babasının evlendiği hanıma üzülüyorum diyor zaten.

Herkese merhabalar ben 27 yaşında bir bekar kızım beni biriyle tanışırdılar 40 yaşında 2 çocuklu bir beyfendiyle çocukları büyük ama şöyle bir sıkıntı var 27 yaşında bir bekar hiç evlenmemiş bir kızla 40 yaşında çocuklu bir erkek evlene bilirmi ben herşeyiyle kabul ettim onu çocukları da onuda sadece benim ailem kaldı anlatmak ama benim ailem biraz karşı gele bilir ben onu alıp ailemle tanışırsam rızanızı almaya geldik sevdik kabullendik biz böyle diyip Allah'ın emriyle beni sizden istiyor desek olurmu sizdende fikir almak istiyorum
yani gencecik yaşta ne gerek var bilemedim
almış olduğunuz sorumluluk çok büyük bence bırakın

Sen sordun isteyen istediğini sorabilir madem bu kadar kararını vermişsin gelipte burda insanların yorumlarını istiyosun sonrada isine gelmeyince baska yerden kadınları asagaliyorsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X