işte artik mulakatla alim var
60 al mulakata gir yeter
Orada sana 99 da verebilirler.
Verdiler de. Canli ornegi var maalesef.
Hele ki benim bransimda mayis ayinda mulakata cagrilan son kisinin puani 54
Resmen bosa okumus, bosa ders calismisim. Sabahlara kadar bosa test cozmusum. Adamlar 54 alani da 85 alani da atayabiliyor yani rahat ol, umudunu kesme.
Hayatim bombos geçiyor28 yasindayim hatta 29 dan gün aldim ama hala meslek sahibi olamadim. meslek lisesine yolladi ailem önüm kapali diye meslek lisesinde okudugum bölümü okudum uni de ve atanamadim. Acik öğretim den iktisat okudum ikinci uni orgun secemiyordum meslek cikisliyim diye.. belki kpss de duz memurluk olur diye aof iktisat okudum. meslek liselerin önü 2012 de acildi ama aof den mezun olmak uzereydim önümde bi kpss maratonu vardi basladigim da 76 ile kapatiyordu kpss de iktisat ben okulu 3 yilda bitirdm ama 83 oldu tabanlar o kadar kpss calismama ragmen 2014 kpss husran oldu atanabilecek puan alamadim esimle tanistim evlendim baska sehre geldim ve hamilelik ve 2016 kpss one cekilmis derken calisamadim zor bi hamilelik gecirdim ve 2016 ya girmedim 2016 da ygs ye girdim 276 puan aldım yeniden uni okuyacaktim ama yetmedi. 6 aylik bebegimleŞimdi yine ders calismaya başladım 2018 kpss ye simdiden basladim 13 ay var uykusuzluk bebegimle zor olsada uğraşıyorum olur mu ki bu kez inanin bilmiyorum
Bunu duyduguma üzüldüm Alkah hakkinizda hayirli kapilar acar imsallahEvlendiğime de pismanim esimle mutlu degilim keske bekar olsaydim
kosgep e hiç girme. giren kadınların bir cogu mutlu degiller. piyasa cok dalgalı oldugu için kredilerini geri ödeyemedikleri için sıkıntıda olan da var.Ruh halimyasim 30 oldu elde var sıfır. Meslegim yok isim gucum yok. Kosgebe başvurmayı düşünüyorum herseyi düşünüyorum esimle de cok mutlu degilim kendi ayaklarim ustunde durmaya cok ihtiycim var
2010 dan beri KPSS ye giriyorum 30 yaşımdayım. Evlendim iki çocuğum var. Atanamadigim için tabiki çok üzgünüm. Ama hayattan zevk almayı öğrendim. Sağlığımız yerinde, huzurumuz yerinde. Ne kadar uzulsemde yapacak bişey yok maalesef olmayınca olmuyor. hayatı kendine zehir etme. Herşey nasip kısmet.Hayatim bombos geçiyor28 yasindayim hatta 29 dan gün aldim ama hala meslek sahibi olamadim. meslek lisesine yolladi ailem önüm kapali diye meslek lisesinde okudugum bölümü okudum uni de ve atanamadim. Acik öğretim den iktisat okudum ikinci uni orgun secemiyordum meslek cikisliyim diye.. belki kpss de duz memurluk olur diye aof iktisat okudum. meslek liselerin önü 2012 de acildi ama aof den mezun olmak uzereydim önümde bi kpss maratonu vardi basladigim da 76 ile kapatiyordu kpss de iktisat ben okulu 3 yilda bitirdm ama 83 oldu tabanlar o kadar kpss calismama ragmen 2014 kpss husran oldu atanabilecek puan alamadim esimle tanistim evlendim baska sehre geldim ve hamilelik ve 2016 kpss one cekilmis derken calisamadim zor bi hamilelik gecirdim ve 2016 ya girmedim 2016 da ygs ye girdim 276 puan aldım yeniden uni okuyacaktim ama yetmedi. 6 aylik bebegimleŞimdi yine ders calismaya başladım 2018 kpss ye simdiden basladim 13 ay var uykusuzluk bebegimle zor olsada uğraşıyorum olur mu ki bu kez inanin bilmiyorum
2010 dan beri KPSS ye giriyorum 30 yaşımdayım. Evlendim iki çocuğum var. Atanamadigim için tabiki çok üzgünüm. Ama hayattan zevk almayı öğrendim. Sağlığımız yerinde, huzurumuz yerinde. Ne kadar uzulsemde yapacak bişey yok maalesef olmayınca olmuyor. hayatı kendine zehir etme. Herşey nasip kısmet.
Bende aynı durumdayımBen 2016dan gereken puani alip siralamaya bilegimin hakkiyla girdim de ne oldu?
Mulakatta notlari alt ust ettiler. Dusuk alana yuksek, yuksek alana dusuk puan vererek bizi bu duruma soktular.
Bence artik kpss devri kapandi.
60 alsan.yeter. Zaten mulakatta yuksek.bile alsan umurlarinda olmayacak.
Ama dusuk.alirsan.umudun olacak...
Çok zor Allah yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın inşallahHayatim bombos geçiyor28 yasindayim hatta 29 dan gün aldim ama hala meslek sahibi olamadim. meslek lisesine yolladi ailem önüm kapali diye meslek lisesinde okudugum bölümü okudum uni de ve atanamadim. Acik öğretim den iktisat okudum ikinci uni orgun secemiyordum meslek cikisliyim diye.. belki kpss de duz memurluk olur diye aof iktisat okudum. meslek liselerin önü 2012 de acildi ama aof den mezun olmak uzereydim önümde bi kpss maratonu vardi basladigim da 76 ile kapatiyordu kpss de iktisat ben okulu 3 yilda bitirdm ama 83 oldu tabanlar o kadar kpss calismama ragmen 2014 kpss husran oldu atanabilecek puan alamadim esimle tanistim evlendim baska sehre geldim ve hamilelik ve 2016 kpss one cekilmis derken calisamadim zor bi hamilelik gecirdim ve 2016 ya girmedim 2016 da ygs ye girdim 276 puan aldım yeniden uni okuyacaktim ama yetmedi. 6 aylik bebegimleŞimdi yine ders calismaya başladım 2018 kpss ye simdiden basladim 13 ay var uykusuzluk bebegimle zor olsada uğraşıyorum olur mu ki bu kez inanin bilmiyorum
insallah gonlune gore olur canimne güzel anlatıyorsunokudukça ümitleniyorum..
2014 kpss de 65 puan aldım, 2016 da 60 puan aldım.. ve tek soru çözmedim, hiç ders çalışmadım, 14 yıldır kitap kapağı açmadım.. sonuç tırt.. belkide ben beceremedim başvuru muhabbetlerini..
konu sahibi arkadaşım karamsarlığa düşme, emeğinin karşılığını işlh alacaksın, yılma çalışmaya devam et..
bende 31 yaşındayım, bu yıl ilkez ygs ye girdim barajı geçtim, bir üniye kapak atabilirsem ohh dicem..
ingilizce ogrtBransiniz nedir
aynen beni de deli ediyor. Mulakata cagrildim tekrar mayista. Mulakati yapanlara gidip saydirasim var, 60 alanlara 99 verdiniz simdi de 50 alanlara verseydiniz beni niye bosuna cagiriyorsunuz kardesim diye!Damdan düşenin halinden Damdan düşen anlar
Kontenjandayım ve 65 lerin atanma ihtimali beni deli ediyo
ben de oyle hissediyorum. Resmen oynuyorlar kaderimizle. 60 alanla ben bir mi calistim? Ben ingilizceciyim, matematige bile yuklendim. Matematik dersine bile gelmeyenler atandi.Bende aynı durumdayım
Tabiri caizse eşek gibi çalıştım 1 sene hayatımdan gitti resmen
Sonuç mülakat, ıvır zıvır
Alenen dalga geçiyolar sanki, birilerini boğazlayasım geliyor
Bende helal etmiyorum, tüm hayatımız başkalarının elinde sanki ne acıinsallah gonlune gore olur canim
ingilizce ogrt
aynen beni de deli ediyor. Mulakata cagrildim tekrar mayista. Mulakati yapanlara gidip saydirasim var, 60 alanlara 99 verdiniz simdi de 50 alanlara verseydiniz beni niye bosuna cagiriyorsunuz kardesim diye!
ben de oyle hissediyorum. Resmen oynuyorlar kaderimizle. 60 alanla ben bir mi calistim? Ben ingilizceciyim, matematige bile yuklendim. Matematik dersine bile gelmeyenler atandi.
Gercekten hakkimi helal etmiyorum, benden kat be kat az zaman emek.verip de simdi atandim cınım diye gezenlere.
pes etme canım küçük deme bi yerden başla daha iyi yerlere gelirsin inşallah hangi mesleğ,bitirdin istihdam garantili kurslara gitRuh halimyasim 30 oldu elde var sıfır. Meslegim yok isim gucum yok. Kosgebe başvurmayı düşünüyorum herseyi düşünüyorum esimle de cok mutlu degilim kendi ayaklarim ustunde durmaya cok ihtiycim var
bende meslek lisesi çıkışlıyım ama bölümden kpss ile atandım çok şükür inşAllah sende atanırsın. Atandığım dönemdeki bir aradaşımda 31-32 yaşında 2 çocukla sınava hazırlanıp 80-85 arası bir puanla atanmıştıHayatim bombos geçiyor28 yasindayim hatta 29 dan gün aldim ama hala meslek sahibi olamadim. meslek lisesine yolladi ailem önüm kapali diye meslek lisesinde okudugum bölümü okudum uni de ve atanamadim. Acik öğretim den iktisat okudum ikinci uni orgun secemiyordum meslek cikisliyim diye.. belki kpss de duz memurluk olur diye aof iktisat okudum. meslek liselerin önü 2012 de acildi ama aof den mezun olmak uzereydim önümde bi kpss maratonu vardi basladigim da 76 ile kapatiyordu kpss de iktisat ben okulu 3 yilda bitirdm ama 83 oldu tabanlar o kadar kpss calismama ragmen 2014 kpss husran oldu atanabilecek puan alamadim esimle tanistim evlendim baska sehre geldim ve hamilelik ve 2016 kpss one cekilmis derken calisamadim zor bi hamilelik gecirdim ve 2016 ya girmedim 2016 da ygs ye girdim 276 puan aldım yeniden uni okuyacaktim ama yetmedi. 6 aylik bebegimleŞimdi yine ders calismaya başladım 2018 kpss ye simdiden basladim 13 ay var uykusuzluk bebegimle zor olsada uğraşıyorum olur mu ki bu kez inanin bilmiyorum