Yaş otuza geliyor ben hala sınavlarla uğraşıyorum :(

Damdan düşenin halinden Damdan düşen anlar
Kontenjandayım ve 65 lerin atanma ihtimali beni deli ediyo

Siz meslek sahibi olmadan evlenmeyi ve bebegi tercih etmissiniz. Simdi biz ne diyelim ki? Tabii ki imkansiz degil ama durumunuz.

Kpss takintisi niye bilmem. Girin bir yerde calisin. Yasiniz biraz daha gecerse hic bir yere giremezsiniz. Zaten baslangic icin memurluk maasi guzel gozukuyor ama ozel sektore gore cok dusuk.

Bugun baska bir konuya da yazmistim. Atanicaz atanicaz diye omur geciren arkadaslarim var. Ben asgari ucretle ise basladim. 2 yil dolmadan 4000 tl civarina ulastim yemek yol agi haric. Ve oyle alelade bir is ki liseyi bitiremeden atilan kuzenime gel sen de gir dedim begenip girmedi siz dusunun. Cok bi yetenegim zekam falan oldugundan da degil verilen gorevi tam yapmaya calistim. Savsaklamadim. Hepsi bu.

Is begenmemezlik etmeyin memurluk diye omur de gecirmeyin. Seneye ben belki bolge muduru bile olurum. Seneye olmasin 2 sene sonra kesin olurum. Maasim en az ikiye katlar. Duz memur olup emekli olana kadar 3 kurusluk zam mi alayim?

Ruh halim yasim 30 oldu elde var sıfır. Meslegim yok isim gucum yok. Kosgebe başvurmayı düşünüyorum herseyi düşünüyorum esimle de cok mutlu degilim kendi ayaklarim ustunde durmaya cok ihtiycim var
kosgep e hiç girme. giren kadınların bir cogu mutlu degiller. piyasa cok dalgalı oldugu için kredilerini geri ödeyemedikleri için sıkıntıda olan da var.
acaba sen sorunlarından kaçmak için mi - en iyi bildigin şeyi mi yapıyorsun ? ders calışmak ?
eşinle sorunun ne ?

2010 dan beri KPSS ye giriyorum 30 yaşımdayım. Evlendim iki çocuğum var. Atanamadigim için tabiki çok üzgünüm. Ama hayattan zevk almayı öğrendim. Sağlığımız yerinde, huzurumuz yerinde. Ne kadar uzulsemde yapacak bişey yok maalesef olmayınca olmuyor. hayatı kendine zehir etme. Herşey nasip kısmet.

Haklısınız tabi , büyüklerimiz sağlık olsun demişler ya çok doğru demişler. Ülke ekonomimiz kötü şu günlerde, insanlar işten çıkartılıyor. Durum böyleyken elden çok da bir şey gelmiyor ne yazık ki, piyasada istihdam yok. En iyisi dediğiniz gibi çok da dertlenmemek.

Bende aynı durumdayım
Tabiri caizse eşek gibi çalıştım 1 sene hayatımdan gitti resmen
Sonuç mülakat, ıvır zıvır
Alenen dalga geçiyolar sanki, birilerini boğazlayasım geliyor

Çok zor Allah yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın inşallah

insallah gonlune gore olur canim
ingilizce ogrt
Damdan düşenin halinden Damdan düşen anlar
Kontenjandayım ve 65 lerin atanma ihtimali beni deli ediyo
aynen beni de deli ediyor. Mulakata cagrildim tekrar mayista. Mulakati yapanlara gidip saydirasim var, 60 alanlara 99 verdiniz simdi de 50 alanlara verseydiniz beni niye bosuna cagiriyorsunuz kardesim diye!
Bende aynı durumdayım
Tabiri caizse eşek gibi çalıştım 1 sene hayatımdan gitti resmen
Sonuç mülakat, ıvır zıvır
Alenen dalga geçiyolar sanki, birilerini boğazlayasım geliyor
ben de oyle hissediyorum. Resmen oynuyorlar kaderimizle. 60 alanla ben bir mi calistim? Ben ingilizceciyim, matematige bile yuklendim. Matematik dersine bile gelmeyenler atandi.

Gercekten hakkimi helal etmiyorum, benden kat be kat az zaman emek.verip de simdi atandim cınım diye gezenlere.

Çok mu Lazım memur olmak.Kaç yıllık ömrün var bilmiyorsun yıllardır aynı şey için hayatını hep sıkıntıya sokuyorsun. Bence gereksiz illa iş diyorsan özel sektöre bakabilirsin

Bende helal etmiyorum, tüm hayatımız başkalarının elinde sanki ne acı

Atananlara da kızamıyorsun ki (torpilli olanlar hariç tabi)
O gitmese yine kontenjan dışındaki başkası gidecek
Kabahat bunun yolunu açanlarda, bizim emeğimizi hiç edenlerde

Normal bir işe gir çalış bu stresten kurtulursun takıntı yapma bak ben erkenden başladım prime az kaldı ama senin elinde koca bir sıfır olacak

Bende ing ogretmenligi.tam 7 yil usenmeden girdim o sinava .imkansiz degil.her yil yeni umutla calistim.esim le bir calistik.ozel hoca dahi tuttu adam.cunku mutsuzdum.atanmak ruyalarima giriyodu.ve cocugum 6 yasindayken atandim.umudunu kaybetme

Ben de mezun olunca evlendim eşimle oturduk onun da sinavi vardi o tusa girdi kazandi işe bile basladi bense 6 ay sinava calistim kazandim hala mulakat bekliyorum ama onun garantisi yok diye tekrar baska sinavlara calismaya basladim mezun olali 1 yil olacak ben simdiden bunaldim. Her goren senin is ne oldu diye soruyor. Kazanacagimin garantisi yok diyorum ama gel de anlat millete. Bari hamile kalayim dedim bekle bekle bir seyin garantisi yok çünkü. Ben devlete girmek istiyorum ama olmazsa yapacak bir sey yok. Girerim bir ofise çalışırım. Bir seye olacak diye kafayi takmak da iyi degil böyle olunca hayatı ıskalıyoruz.

Ruh halim yasim 30 oldu elde var sıfır. Meslegim yok isim gucum yok. Kosgebe başvurmayı düşünüyorum herseyi düşünüyorum esimle de cok mutlu degilim kendi ayaklarim ustunde durmaya cok ihtiycim var
pes etme canım küçük deme bi yerden başla daha iyi yerlere gelirsin inşallah hangi mesleğ,bitirdin istihdam garantili kurslara git

bende meslek lisesi çıkışlıyım ama bölümden kpss ile atandım çok şükür inşAllah sende atanırsın. Atandığım dönemdeki bir aradaşımda 31-32 yaşında 2 çocukla sınava hazırlanıp 80-85 arası bir puanla atanmıştı

canım sakın ümitsizliğe kapılma rabbim muhakkak her emeğin karşılığını verir sen yeterki vazgeçme ve emek ver. ben 32 yaşındayım geçen sene kpss ile atandım 31 yaşındaydım atandığımda. ilk girişim değildi sınava tam 12 yıl uğraştım ama hiç vazgeçmedim. çok şükür kimsenin yardımı torpili olmadan rabbimin izni ile kendi emeğim ile atandım. sende vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…