Ruh halimHeryer üzgün smile
ooyyyyy uni sorusu gibi olmuş yazdıgınHayatim bombos geçiyor28 yasindayim hatta 29 dan gün aldim ama hala meslek sahibi olamadim. meslek lisesine yolladi ailem önüm kapali diye meslek lisesinde okudugum bölümü okudum uni de ve atanamadim. Acik öğretim den iktisat okudum ikinci uni orgun secemiyordum meslek cikisliyim diye.. belki kpss de duz memurluk olur diye aof iktisat okudum. meslek liselerin önü 2012 de acildi ama aof den mezun olmak uzereydim önümde bi kpss maratonu vardi basladigim da 76 ile kapatiyordu kpss de iktisat ben okulu 3 yilda bitirdm ama 83 oldu tabanlar o kadar kpss calismama ragmen 2014 kpss husran oldu atanabilecek puan alamadim esimle tanistim evlendim baska sehre geldim ve hamilelik ve 2016 kpss one cekilmis derken calisamadim zor bi hamilelik gecirdim ve 2016 ya girmedim 2016 da ygs ye girdim 276 puan aldım yeniden uni okuyacaktim ama yetmedi. 6 aylik bebegimleŞimdi yine ders calismaya başladım 2018 kpss ye simdiden basladim 13 ay var uykusuzluk bebegimle zor olsada uğraşıyorum olur mu ki bu kez inanin bilmiyorum
Peki biz napcazBen 2016dan gereken puani alip siralamaya bilegimin hakkiyla girdim de ne oldu?
Mulakatta notlari alt ust ettiler. Dusuk alana yuksek, yuksek alana dusuk puan vererek bizi bu duruma soktular.
Bence artik kpss devri kapandi.
60 alsan.yeter. Zaten mulakatta yuksek.bile alsan umurlarinda olmayacak.
Ama dusuk.alirsan.umudun olacak...
Rabbim kolaylık versin sağlığınız yerindeyse çokta dert etme her iş olacağına varır.Ruh halimyasim 30 oldu elde var sıfır. Meslegim yok isim gucum yok. Kosgebe başvurmayı düşünüyorum herseyi düşünüyorum esimle de cok mutlu degilim kendi ayaklarim ustunde durmaya cok ihtiycim var
işte artik mulakatla alim varPeki biz napcaz
Calistim tabi bekarken. Acikogretim okurken calisip hem okudum. Kpss hazirlanrken evdeydim 1 yil bi de dugun hazirligi yaparken... 1 bucuk yillik evliyim ve 1 bucuk yildr calismiyorum esim in istediği gibi bir is ozel sektorde denk gelmiyorBunca zamanda hiç çalışmadınız mı? Sınavlarla uğraşmak evliyken maddi manevi yorar bence insanı. Herhangi bir işe girseniz çalışsanız daha iyi değil mi? Parça parça okumak sürekli sınavlarla boğuşmak... Bebeğinizle zor değil mi?
Eşinin istediği gibi bir iş derken?Calistim tabi bekarken. Acikogretim okurken calisip hem okudum. Kpss hazirlanrken evdeydim 1 yil bi de dugun hazirligi yaparken... 1 bucuk yillik evliyim ve 1 bucuk yildr calismiyorum esim in istediği gibi bir is ozel sektorde denk gelmiyor3 yildir evdeyim sıkıcı olmaya başladı artik
Tamda dertkendigim mevzu 30 a merdiven dayadim ama okul diye diye omrum gitti bugun sabah 38 yasinda emekli olmus birinin konusunu okudum nasil imrendim anlatamam ben daha aòf yi bitirwtimde tejrar bi bolum okuyqyikda kpss dwn iyi puan alayim atanayim derdindeyimHayatim bombos geçiyor28 yasindayim hatta 29 dan gün aldim ama hala meslek sahibi olamadim. meslek lisesine yolladi ailem önüm kapali diye meslek lisesinde okudugum bölümü okudum uni de ve atanamadim. Acik öğretim den iktisat okudum ikinci uni orgun secemiyordum meslek cikisliyim diye.. belki kpss de duz memurluk olur diye aof iktisat okudum. meslek liselerin önü 2012 de acildi ama aof den mezun olmak uzereydim önümde bi kpss maratonu vardi basladigim da 76 ile kapatiyordu kpss de iktisat ben okulu 3 yilda bitirdm ama 83 oldu tabanlar o kadar kpss calismama ragmen 2014 kpss husran oldu atanabilecek puan alamadim esimle tanistim evlendim baska sehre geldim ve hamilelik ve 2016 kpss one cekilmis derken calisamadim zor bi hamilelik gecirdim ve 2016 ya girmedim 2016 da ygs ye girdim 276 puan aldım yeniden uni okuyacaktim ama yetmedi. 6 aylik bebegimleŞimdi yine ders calismaya başladım 2018 kpss ye simdiden basladim 13 ay var uykusuzluk bebegimle zor olsada uğraşıyorum olur mu ki bu kez inanin bilmiyorum
işte artik mulakatla alim var
60 al mulakata gir yeter
Orada sana 99 da verebilirler.
Verdiler de. Canli ornegi var maalesef.
Hele ki benim bransimda mayis ayinda mulakata cagrilan son kisinin puani 54
Resmen bosa okumus, bosa ders calismisim. Sabahlara kadar bosa test cozmusum. Adamlar 54 alani da 85 alani da atayabiliyor yani rahat ol, umudunu kesme.
Bransiniz nedirişte artik mulakatla alim var
60 al mulakata gir yeter
Orada sana 99 da verebilirler.
Verdiler de. Canli ornegi var maalesef.
Hele ki benim bransimda mayis ayinda mulakata cagrilan son kisinin puani 54
Resmen bosa okumus, bosa ders calismisim. Sabahlara kadar bosa test cozmusum. Adamlar 54 alani da 85 alani da atayabiliyor yani rahat ol, umudunu kesme.
Ben de sizin gibi dusunmustum sansimi denedim olmadı evlendim esim calis tekrar bi daha dene sansini dediBu kpss uğruna yıllarını harcamak bana pek mantıklı gelmiyor.
Kendinize ciddi hazırlandığınız bir sene için şans verin olmazsa özele yöneleceğim bu son deyin mesela.
Ne bileyim bana vakit kaybı gibi geliyor.
Memur olmanız şart mı?
Mutluluk nerede belli mi olur?
Evlendiğime de pismanim esimle mutlu degilim keske bekar olsaydimTamda dertkendigim mevzu 30 a merdiven dayadim ama okul diye diye omrum gitti bugun sabah 38 yasinda emekli olmus birinin konusunu okudum nasil imrendim anlatamam ben daha aòf yi bitirwtimde tejrar bi bolum okuyqyikda kpss dwn iyi puan alayim atanayim derdindeyim
Sanirim ulke gencliginin durumu bu
Neyse ki siz evlwnio anne olmusdunuz kendi hayatini var ben hala su hayatta kendimi bir baltaya sap olamamis gibi hissediyorum
Ben deEvlendiğime de pismanim esimle mutlu degilim keske bekar olsaydim