- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
Hayatim bombos geçiyor 28 yasindayim hatta 29 dan gün aldim ama hala meslek sahibi olamadim. meslek lisesine yolladi ailem önüm kapali diye meslek lisesinde okudugum bölümü okudum uni de ve atanamadim. Acik öğretim den iktisat okudum ikinci uni orgun secemiyordum meslek cikisliyim diye.. belki kpss de duz memurluk olur diye aof iktisat okudum. meslek liselerin önü 2012 de acildi ama aof den mezun olmak uzereydim önümde bi kpss maratonu vardi basladigim da 76 ile kapatiyordu kpss de iktisat ben okulu 3 yilda bitirdm ama 83 oldu tabanlar o kadar kpss calismama ragmen 2014 kpss husran oldu atanabilecek puan alamadim esimle tanistim evlendim baska sehre geldim ve hamilelik ve 2016 kpss one cekilmis derken calisamadim zor bi hamilelik gecirdim ve 2016 ya girmedim 2016 da ygs ye girdim 276 puan aldım yeniden uni okuyacaktim ama yetmedi. 6 aylik bebegimleŞimdi yine ders calismaya başladım 2018 kpss ye simdiden basladim 13 ay var uykusuzluk bebegimle zor olsada uğraşıyorum olur mu ki bu kez inanin bilmiyorum