yaş mayaa

gulsahh5151

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
88
1
35
kızlar merhaba... herkes şu yaş aya maskesinden bahsedior ben 20 yaşındayım burun kanatlarından ağıza doğru inen kırışıklarm belirginleşiyor sanki gün geçtikçe sizce çok etkili olan bu maskeyi yapsam bi etksi olur mu ya da yan etkisi?? yapanlr var mı acaba??

canım yanlış olmasın 20 li yaşların maya maskesini ayda bir kere yapması gerekiyomuş hücre yenileme özelliği var hem bizim hücrelerimiz daha taze olduğu için bence yap çok geç kalmadan dediğine göre çizgi oluşmuşsa yüzünde dene belki faydasını geç olmadan görürsün.

laelaelaelaelae Akşam yatarken mayalanırız, sabah kalktığımızda şişeriz çok güzelmiş deneyelim :))

arkadaşlar 25 yaşındayım nasıl yapılıyor bu maya anlatabilrmisiniz benim yüzüm acayip kuru sudan dolayı oluyor bizim buranın suyu çok kreçli ve çok kurutuyor mayanın ne gibi bi faydası var????

Ben denemiştim suyla karıştırıp yüze sürülecek kıvama getirdim.sürüp beklediğim kuruyunca da ılık suyla yıkamıştım.Zaten kuruyunca beklerken acıtıyo.Gerdirmişti hoşuma gitti ama sürekli yapmadım.Yaşım23 buçuk:) acaba bu yaşta zararlı olur mu diye sürekli hale getirmedim.

...Maya

...Süt

...Bir tane asprin

...Bir kaç damla limon

hepsini maske kıvamına getirip sürüyoruz. Düzenli yapıldığında faydası oluyormuş ben yapıyorum ama

maalesef düzenli değil.

X