Yaş ilerledikçe dolgunluğunu kaybeden yüzümüz için ne yapmalıyız?

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
Günler, aylar, yıllar geçiyor.. Ve her geçen gün yüzümüzden birşeyler götürüyor. Eski fotoğraflarınıza bakarken burda yüzüm ne kadar dolgundu, ne kadar gençtim diye düşünüyorsunuz. Ve şimdiki halinize bakıyorsunuz ki yüzünüz yavaş yavaş incelmeye başlamış. Ben çok şikayetçi değilim ama 25inden sonra dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Haydi hep beraber ne yapabileceğimiz tartışalım. Yüzümüz nasıl dolgunlaşır, göz altlarımız nasıl dolar? bunu tartışalım.
Bence bol bol C ve E vitamini tüketmek lazım. Hatta bunların tabletlerini her gün düzenli olarak kullanmalı. Bunun yanında bol su içmeli ve karnıbahar, lahana gibi sebzelrri bol tüketmeli. Sizce ne yapmalı?

bende yanaklarim biraz dolsun istiyorum ama nasil hic bilmiyorum kendi capimda bi seyler denedim olmadi hatta okadar takmistimki bi ara kafaya guzellik merkezinde yanaklara restylan enjekte ettim bende alerji yapti uc sene cilesini cektim bi okadarda masraf bin pisman oldum ama ne fayda bilen varsa yazsin

simdi bisey dicem ama kizmayin ne yalan soyliyim ben eski fotograflara baktikca simdiki halimi cok daha beyeniyorum,,,ne o topalak bi yuz koca kalcalar simdi oylemi 59 kiloyum ayol................hihoyyythihoyyythihoyyyt

benımde yuzmu herkes cok begenır özellıkle elmacık kemıklerımı falan bendee ınceltcem dıye ugrasıyom

ne yersek yiyelim genlerde önemli bence
ben yüzümü temiz tutuyorum bide göz çevremi nemlendiriyorum şu anda cildim güzel ama yaş ilerledikçe ne olur bilmem.

yaşlanma etkileri kendini gosterdikce insanın yüzünde çeşitli derformeler meydana gelir.
beslenme elbette cok önemli dikkat etmek lazım
ama ben şahsım 40-45li yaşlarda cerrahi operasyona sıcak bakıyorum şimdiden
teknolojinin nimetlerinden faydalanmalı

Evet haklısın canım yaş ilerledikçe ciltte sıkılığını kaybediyor. Bol sebze meyve tüketmek yanında da kesinlikle E vitamini almak gerekiyor sanırım. Ama bir türlü sebze, meyve alışkanlığını edinememiş ve tabletleri içmeyi unutan biri olarak minik minik çizgiler çıktı bile yüzümde( Bir de mimik egzersizleri de yüze iyi geliyormuş ama ben beceremiyorum bir türlü, yapabilen olursa yazsın lütfen.

bende yzümdeki dolgunluktan incelikten falan degilde göz altlarımdaki şişlikten şikayetciyim.. eskiden hiç bişey yokken şimdi şiş şiş.. beslenmeme dikkat ediyorum ama uyku sorunum basladı yine.. ikinciögretimim bide.. aksam okul gündüz uyku hesabı.... göz altlarına ne yapmak gerekiyo...

en önemli güzellik iksiri dengeli ve sağlikli beslenmedir.protein-c-a-e vitamini yönünden zengin beslenmek,bol su içmek,fazla kilo alip vermemek,düzenli soğuk su ile yikamak...şuda bir gerçek beden bir süre sonra yaşlaniyor bakimlAr da belli bir yere kadar

ceviz-fındık-yeşil çay-peynir-çökelek-balık ve deniz ürünleri-su-YOĞURT-ayran-et-brokoli-domates-havuç-pirinç-mercimek-kabak çekirdeği gibi besinleri daha ağırlıklı tüketmek önemli...

Son düzenleme:
benim de yuzum bi gun incecik bigun tombik oluyor.. 2 gun iyi beslensem hemen yuzume kilo alıyorum, tartı oynamıyor bile.. biraz acaip tabii.. ben de 25 i bekleyim o zamn :) gerçi incelsin istemem tabi ki de ama hemen de tombikleşmesin yani... ilerde siz kolajen takviyesi duşunurken ben napcam onu merak ediyorum.. :)

BEn 25im. Kesinlikle şuanki halim 22deki halimden daha güzel. Ama neden güzel? cvbı : Yüzümün rengi açıldı, leke meke kalmadı.Pürüzsüz ve daha parlak. Ama 22imdeki cildimde şu yönden güzel: Yüzüm biraz daha (çok az) dolgundu. Benim için dolgunluk çok önemli. Bir insanın yaşlı görünmesi için illede kırışıklığın olması ve yüzünün sarkık olması gerekmez. Yüzü incelmeye başlarsa tehlike çanları çalıyor demektir.
Ben yapım itibarıyla ince uzunum, ellerim ayaklarım, vücudum ve yüzüm.. Dolgun yüzlü insanları beğenirim. Benimde yüzüm geçen sene sıkıntıdan kenarlardan hafifçe çökükler meydana gelmişti. Bunun en güzel çaresi ne biliyormusunuz? Ben yaptım ve sonucu gerçekten gördüm: MAYDONOZ.
Ben artık her gün maydonoız yemeye başlladım ve inanın çok güzel sonuç elde ettim. AMa sürdüremiyorum o ayrı bi mesele Kesinlikle devam etmek lazım. Ben yoğun çalıştığım için, biraz da üşengeçlikten yiyemiyorum. Başka deneyimi olan var mı acaba? Yüzü ne dolgunlaştırabiilir?

Bende yanaklarından ve basenlerinden kilo alan biriyim. 54 kilodan 57 kiloya çıktım ve yanaklarım iyice doldu. botokslu gibi duruyor. kilo alınca cildimde parlamaya başladı. ama ben tombik biri olmak istemiyorum yasakkelime

at kuyruğu otu çayıda dolgunlaştırır. daha önce burda bi arkadaşımız bahsetmişti . içinde silisyum var bu vücudun dolgunlaşmasını sağlıyormuş ayrıca omega 3 yönünden zengin besinler tüketmeliymişiz keten tohumunu önermişti bana yine aynı arkadaş. adreside buldum özelikle yesil_123 nickli arkadaşımızın yazdıklarını oku

nasil yani maydonoz cokuklere iyimi geliyor dolgunlukmu veriyor yanlis anladiysam duzelt

benimde sorunum bu yanaklardaki cokukluk ya gercekten bir seyler bilen lutfen paylasin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…